Şimdi Ara

Tyt kimya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tyt kimya hangi kanaldan çalışılmalı. Kimya adası izliyorum not tutarken falan uzun sürüyor. pdf li güzel anlatan bir hoca var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bouninboun -- 19 Kasım 2019; 11:56:4 >

• bizim hocalar ayt kimya izliyom çok iyi.kesinlikle kimya afasindan baya bi calistim bu kanalin yaninda kimya adasi fısss kalìor o derece bizim hocalar izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para sizin için sıkıntı değilse Kimya Özel öneririm. Kimya Özel'den daha iyisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 19 Kasım 2019; 11:59:17 >
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında sıkıntı değil. matematik için veririmde. kimya yani eğer ücretsiz halletsem daha iyi olur. kaç tane kitap deneme parası sonuçta. birde kimyaözel ücretli olanda dersler çok uzun gibi geldi.
  • kampüs 2020 nasıl olur sizce
  • Hocam tabii ki Kimya Özel'in alternatifleri var ama en iyisini istiyorsanız Kimya Özel en iyisidir. Diğer hocalardan çalışarak da kimyayı halledebilirsiniz. Dört dörtlük eğitim görmek istiyorsanız adresiniz kimya özel olmalı bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 19 Kasım 2019; 12:8:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tyt fizik
    2 yıl önce açıldı
    tyt-ayt fizik
    6 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.