Şimdi Ara

TYT KAYNAK ÖNERİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mikail Hoca diye bir matematikci var , kitap serisinin ismi ödf . 4 tane ödf var . Ortada çok büyük emek ve altın değerindr icerik var . Mikail hoca kendi sitesinde çok ucuza satıyor bunları. Youtube ve instagramdaki bazı söyleyisilerini izlryebilirsin hocayı tanımak icin. Sitesinden ücretsiz dersleri izleyip karar verebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ucuz dediğiniz 180-190 TL

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sana fazla bile yardım etmisim zamanımi harcayıp. daha fazla yorum yapmayacam  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki

• reis salla yks'yi 10.sınıfsın daha git kızlara aşık ol eve gel cs at arkadaşlarla sabahtan akşama kadar sahilde gez toz kola çekirdek yap lise hayatını yaşa lan, fen çalışsan 2 hafta sonra unutacaksın konuları he yok illa çalışıcam diyorsan yazın günde 2 saat falan mat çalış ya da geo çalış fazla hatta hiç kasma bu kadar hızlı giden atın boku seyrek düşer misali

• matematiğin seviyesine bağlı. Sıfırım diyorsan karekök sıfır falan çöz. Birşeyler biliyorsan eis föyleri ve birey b +youtube kanalları. Orta seviyeyim diyorsan tytde endemik çözüyorum ben şuan 11.sınıfa geçtim sanırım sen de öylesin. Kafadengi ve bilgi sarmalı da öneririm.
    Fizikte çap fasiküllerinden konu tekrarı yapıp apoteminin optik fasikülünü çözebilirsin.
    Kimya yine çap fasikülü ve aydın.
    Biyoloji palme ve 3d.
    Geometri 3d tyt
    Tarih coğrafya bence çalışma illa çalışcam diyorsan sınav yayın tyt soru bankası

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.