Şimdi Ara

tyt karekök matt zorrrrrrrr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

rutin olmayan soruları çok zor gerçekten deli ediyor insanı deli
  • Hocam karekökü rahatça çözecek seviyeye nasıl gelirim ya acil de çözmek istiyorum ama çözemiyorum slfldkfkflfkfk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    Hocam Karekök çözemiyorsan konu noktasında sıkıntılar var bence. Mikail Hocadan gitmeni tavsiye ederim ondan gidip de yapamayan görmedim şu ana kadar.

• Wsepr W kullanıcısına yanıt
    Konu anlatımı olarak sadece apotemi fasiküllerine baktım(lti için) onun dışında kaf 1-2-3 kullandım.
    Sb olarak:
    Karekök tyt,ayt;acil tyt,ayt;üçdörtbeş tyt,ayt; apoteminin ve acilin tüm fasikülleri; acil ve üçdörtbeşin tüm denemeleri, sarmal tyt denemelerini kullandım.

Geometride konu anlatımını kenan kara ve metinhocamdan hallettim.
    Sb olarak: karekök ayt, acil ayt, yayın denizi( tyt mi ayt mi hatırlamıyorum) bunların dışında denemeler ve 3-4 kitap daha var hatırlayamıyorum tam.

Sana önerim bu kitaplara hiç bakma, bunları yazma sebebim ne kadar çok çalışman gerektiğini göstermekti. Senin yapman gereken, kendi çalışma stilini oluşturmak ve kitapları da gidip inceleyerek almak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam çok iyi çalışmışsınız kaç bin yaptınız şuan benim ayt matematiğim sıfır üç dört beş bitirdim karekök çözüyorum ama GERÇEKTEN ÇOK ZORLANIYORUM RUTİN OLMAYAN SORULARDA ??????????
  • hocam şart mı peki bence değil matematikte konu anlatımın bu kadar önemli olduğunu düşünmüyorum
  • Hocam öyle demeyin temel yoksa büyük sıkıntı yaratır bir kez bile olsa sağlam bir şekilde dinlemek gerekiyor her konuyu. Çoğu kişinin zorlanmasının sebebi bu bence tyt matı adam yerine koyup konu dinlemiyor kimse.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.