Şimdi Ara

TYT GENEL DENEME ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
3
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

orta-orta üstü-zor bildiğiniz ne varsa önerebilirsiniz pdfli de olabilir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tonguç
    limit 5'li
    avantaj 4'lü
    metin 3'lü
    aydın 3'lü

alacağım

• sblr de var

• elinize geçen tüm denemeleri çözmeye çalışın çok zaman var ama 345 ve 3d'yi bir başka çözün her şeyini anlamaya tüm sorular için özel çaba göstermeye çalışın. ösym sorularıyla epey benzerlik gösteriyorlar. 345 ve 3d'nin geçmiş yıllardaki kurumsal denemelerinide çözmenizi öneririm. aynı zamanda geçtiğimiz günlerde 4k yayınlarının türkiye geneli denemesini çözdüm ve gerçekten 345 3d kalitesinde bir denemeydi bunada bakabilirsiniz.

• 345-3d kurumsal denemeleri kesinlikle çözülmeli. normal paket denemeleri de çözülmeli. karmalardan uzak durun bence genelde kaliteli olmuyor.

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt

Hocam 4k sanırım zaten 3d'yle aynı yerden çıkıyor. siteleri falan da aynı tipte

• akademik gozyaslari kullanıcısına yanıt
    ben de öyle yapıyorum hocam olabildiğince çözülebilecek her denemeyi çözüyorum bu zamanlarda 345-3d-rasyonel gibi kaliteli denemeleri sonraya bırakıyorum. ocaktan sonra 22 basımlar çözmeye başlarım zaten.

345 ve 3d'nin eski kurumsal denemeleri çok mantıklı geldi bana, telegramda ekli olduğum bir kaç grup var göz atarım ama bulamazsam elinizde varsa atarsanız çok güzel olur hocam, öneriler için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Tyt Genel Deneme Önerisi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abdullah199 A kullanıcısına yanıt
    hocam ben de öyle yapacağım. elinizde var mıdır pdfleri? telegrama baktım da bulamadım. (345lere sadece ulaşabildim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E7769578 -- 18 Aralık 2021; 23:40:15 >
  • 345 kurumsal 2019 biri çözdüm, güzel seçenek olabilir benim gibi deneme kıtlığı yaşayanlar için. isteyen olursa 5 denemeyi bitirdikten sonra yorumlarım (apotemi kurumsallara da bakabilirsiniz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E7769578 -- 23 Aralık 2021; 17:35:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.