Şimdi Ara

TYT Fen 15+ nete nasıl çıkabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tyt fen konu anlamında bitmek üzere fizik haricinde sb bitirmedim

bir türlü 15 seviyesine çıkamadım öneriniz nedir sb çözeyim mi yoksa bir sürü deneme mi çözeyim

• Hocam belki yararı dokunur, kendi tecrübemden bahsetmek isterim. Benim fen eksiğim çok fazlaydı yani şu şekilde konuları yüzeysel olarak biliyordum ama denemelerde ya yanlış yapıyordum ya da boş bırakıyordum. 2 hafta boyunca YouTube'dan tyt branş özetleri izledim bir yandanda her gün 345'in tyt fen denemesini çözdüm. Bence kilit nokta soruların çözümlerini özümsemek. Özellikle yapamadığım soruların fotoğrafını çekip boş zamanımda aklıma geldikçe bakıyordum. Nedense bende bir anda patlama oldu, 8-9 olan TYT netim bir anda 16-17 bandına çıktı ve hala optik çalışmadım
    kimya: kimya dersleri. altın değerinde kanal. 11 günde tyt serisini izledim. kimya konusunda kendime göre kanal bulamıyordum ilaç gibi oldu.

fizik: burak hoca'nın kampını kullandım fakat hepsini izlemedim. sonradan birkaç tane konuyu altuğ güneşten izledim ve çoğu formülü yapamadığım soruların video çözümlerinden öğrendim.

biyoloji: dr.biyoloji'nin 2022 playlistini izledim. 10-15 dklık çıtır videoları vardı gayet güzel + çözdüğü denemeleri denk geldikçe izledim.

şahsım adına en çok kazancı deneme çözüp her sorunun üzerine giderek kazandım. tavsiye ederim.
  • Bence fizik için çözülebilir vaktiniz varsa. Bol deneme çözmek de işe yarar. 345in tyt fen branşı güzel yeni çözmeye başladım. Bilgi sarmalın kimya ve biyolojisi var elimde ama gereksiz bence. Soru bankası niyetine çözülür gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam belki yararı dokunur, kendi tecrübemden bahsetmek isterim. Benim fen eksiğim çok fazlaydı yani şu şekilde konuları yüzeysel olarak biliyordum ama denemelerde ya yanlış yapıyordum ya da boş bırakıyordum. 2 hafta boyunca YouTube'dan tyt branş özetleri izledim bir yandanda her gün 345'in tyt fen denemesini çözdüm. Bence kilit nokta soruların çözümlerini özümsemek. Özellikle yapamadığım soruların fotoğrafını çekip boş zamanımda aklıma geldikçe bakıyordum. Nedense bende bir anda patlama oldu, 8-9 olan TYT netim bir anda 16-17 bandına çıktı ve hala optik çalışmadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu tekrari + deneme

• chbalezn kullanıcısına yanıt

tekrarları nereden izledin

• tekrarları nereden izledin kaynak bırakırsan harika olur

• kimya: kimya dersleri. altın değerinde kanal. 11 günde tyt serisini izledim. kimya konusunda kendime göre kanal bulamıyordum ilaç gibi oldu.

fizik: burak hoca'nın kampını kullandım fakat hepsini izlemedim. sonradan birkaç tane konuyu altuğ güneşten izledim ve çoğu formülü yapamadığım soruların video çözümlerinden öğrendim.

biyoloji: dr.biyoloji'nin 2022 playlistini izledim. 10-15 dklık çıtır videoları vardı gayet güzel + çözdüğü denemeleri denk geldikçe izledim.

şahsım adına en çok kazancı deneme çözüp her sorunun üzerine giderek kazandım. tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tyt fen konuları derinlemesine öğrenmen değil deli gibi deneme çözmek bence o şekil öğrendim ben en azından beri,tyt fen konularım bitmeden deneme çözüyordum 8 9 geliyordu moral bozmadım yanlışların doğrusunu öğrendim youtubeden deneme çözümü de çok izledim elimde olmayan denemeler için şuan full geldigi oluyor hicbir branstan kitap bitirmedim

• 3d tyt fen denemesi çözmek ve yapamadıklarını not etmek

• yine 9 net geldi yeter lan artık başlıyom

• sınava kadar her gün 1 tane çözsen tekrar edecek zaten çoğu soru takıldığın yerlere mebden bakarsın 15+ rahat

• 5 6 geliyordu deneme+analiz yaptım 14+ geliyor. Kalıtım ve optik eksik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.