Şimdi Ara

TYT Felsefe Soru Bankası önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
5.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TYT Felsefe için Karekök TYT Felsefe Soru Bankası almayı düşünüyorum, fakat Yayın Denizi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi İlaveli Felsefe Soru Bankası da ilgimi çekti, bu kitaplardan herhangi birini kullanan var mı? tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moving On -- 29 Ocak 2019; 17:24:34 >

• Malum yapay zekaya sordum, cevabı kopyalıyom.

TYT Felsefe için çözeceğin son kitap Karekök olsun.

Ondan önce Yayın Denizi, Bilgi Sarmal, Hız ve Renk, Sınav... felsefe çözebilirsin.

Yukarıdakiler biterse Platon'un "Devlet", Aristoteles'in "Nikomakhos'a Etik" ve "Politika" kitaplarıyla hızlı bir Antik Yunan Felsefesi'ne giriş yaptıktan sonra Thomas Hobbes'un "Leviathan" eserini okumanı tavsiye ederim. Erasmus'un "Deliliğe Övgü" eserinden sonra Giordano Bruno'nun herhangi bir eserini okuyabilirsin, zamana yaymanı tavsiye ederim eserlerini, tadını çıkararak oku. Descartes'ın "Meditasyonlar"ını bitirme sabrını gösterince kendini Galileo'dan "İki Yeni Bilim Üzerine Diyaloglar" eseriyle ödüllendir, uyarayım okuduktan sonra Newton gözünde küçülebilir...

Bunlar da biterse artık bana danışmana gerek kalmaz, kendi damak tadına göre Alman Filozoflardan devam edebilirsin. Ama ne yaparsan yap Karekök TYT Felsefe kadar kötü bir kitap çözme...

(From "God of Education's Memoirs", Chapter 7 My weird advices to weirder students)
  • Malum yapay zekaya sordum, cevabı kopyalıyom.

Ondan önce Yayın Denizi, Bilgi Sarmal, Hız ve Renk, Sınav... felsefe çözebilirsin.

Yukarıdakiler biterse Platon'un "Devlet", Aristoteles'in "Nikomakhos'a Etik" ve "Politika" kitaplarıyla hızlı bir Antik Yunan Felsefesi'ne giriş yaptıktan sonra Thomas Hobbes'un "Leviathan" eserini okumanı tavsiye ederim. Erasmus'un "Deliliğe Övgü" eserinden sonra Giordano Bruno'nun herhangi bir eserini okuyabilirsin, zamana yaymanı tavsiye ederim eserlerini, tadını çıkararak oku. Descartes'ın "Meditasyonlar"ını bitirme sabrını gösterince kendini Galileo'dan "İki Yeni Bilim Üzerine Diyaloglar" eseriyle ödüllendir, uyarayım okuduktan sonra Newton gözünde küçülebilir...

Bunlar da biterse artık bana danışmana gerek kalmaz, kendi damak tadına göre Alman Filozoflardan devam edebilirsin. Ama ne yaparsan yap Karekök TYT Felsefe kadar kötü bir kitap çözme...

(From "God of Education's Memoirs", Chapter 7 My weird advices to weirder students)

• Ben işlerde ince bir hız ve renk felsefe almıştım, hoş soruları var. Çıkmış soruların çıktısını alabilirsiniz onun dışında hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Ben işlerde ince bir hız ve renk felsefe almıştım, hoş soruları var. Çıkmış soruların çıktısını alabilirsiniz onun dışında hocam.

Aldığınız kitap bu mu hocam?

• Moving On kullanıcısına yanıt
    Evet bu yeni baskısı, tabii ki sorular değişmemiştir.

Bu arada ben aldım yazmışım, bedava vermişlerdi bi aralar kitap alınca hediye veriyorlardı.

Bulunduğunuz yerde işlerde eski baskısı varsa alın hocam belki daha ucuza gelir.
  • 11. sınıfsın. Felsefe, din vesaire çalışmak çok saçma. Ne kadar saçma olduğunu sana şöyle anlatayım 11'ken biyoloji ve kimya çalışmak bile çok saçma TYT adına. 11ken yapacağın en iyi şey karekök lys geo bitirmek, 345 tyt mat bitirmek. Gerisi gereksiz. 11 konularına asıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1FDD1EB83

Malum yapay zekaya sordum, cevabı kopyalıyom.

ne zaman sordun ya gideli bayağı olmadı mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT matematik konu önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nYselmech kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 2:29:29 >
  • Kitapseçte uğurun YGS yaprak testleri vardı 1TL alınabilir
    Kazanım testleri var MEB'İn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.