Şimdi Ara

TYT DENEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 12.sınıfım ve bugün hayatımdaki ilk tyt denememe girdim.Yayını kulvar yayınları resmini de attım zaten.Türkçeyi tamamen cozdum sosyalden 1 bos biraktim.Matematikten sadece 10 soru cozebildim.Fene dokunamadım ve süreyi gidi gidina yetistirdim.Hiç giren var mı varsa netleri nasıl? Yayın için yorum yapacak olan varsa sevinirim.Sizce ilk denemede normal mi?
    TYT DENEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D41D544E -- 30 Eylül 2019; 12:47:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eşit ağırlıksan normal sayısalsan berbat
  • arslanyusuf09 kullanıcısına yanıt
    Eşit ağırlığım henüz fen bilimlerine calismaya baslamadim bir sorusuna dahi bakmadım.

• eşit ağırlıksan sorun yok halledersin
  • arslanyusuf09 kullanıcısına yanıt
    Söyleyince belki guleceksin bu sonuca böyle adama diyeceksin ama hedef tm ilk 100 veya 1000

Hallolur mu sence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D41D544E -- 30 Eylül 2019; 13:4:5 >
  • bir fikrim yok

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Matematik Deneme Önerisi
    3 yıl önce açıldı
    Limit Tyt matematik deneme
    4 yıl önce açıldı
    TÖDER 2.YGS DENEMESİ
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • netlerini yazsaydın keşke. ben yazdan beri haftada 2 denemeye giriyorum girdikçe zaman kontrolün artıyor ve daha sakin kafayla çözüyorsun. arkana bakma, yanlışlarını öğren geç.
  • cvngvxr00 C kullanıcısına yanıt
    Yorulmuyor musun hocam? Ben bir tane yaptığımda o hafta hiç yapasım gelmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _Kullanıcı_Adı_ kullanıcısına yanıt
    gir çık alışırsın. rekabet ortamı da olunca bir yerden sonra sadece deneme olsun istiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cvngvxr00 -- 30 Eylül 2019; 18:7:59 >
  • cvngvxr00 C kullanıcısına yanıt
    Sabah açiklanmamıştı.Şimdi yazıyorum. Türkce 29 net,Sosyal 18 net Matematik 8 net.

• Hocam bende bugün girdim bu denemeye benim hedefimde tm 1k bende türkçe 25 mat 11 sos 15 fen 5 yaptım yaz kursunda 80 i görmüştüm ama bu deneme acayip moralimi bozdu
  • ahoxi A kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir ikilem şaşinlık içindeyim ki bu denemede okulda birinciden ya yarım ya da bir net farkla ikinci oldum.Okul sosyal bilimler lisesi.Hocalar normal cocuklar bu sizin en taban netiniz diyor.Aklımızda ilk 100 var denemede 51.50 net geliyor.Bilmiyorum kardeşim bilmiyorum.

• Umarım hepimiz için hayırlısı olur bu deneme geride kaldı daha çok çalışıp önümüze bakıcaz artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahoxi -- 2 Ekim 2019; 17:8:52 >
  • ahoxi A kullanıcısına yanıt
    İnşeAllah kardeşim.

• Geçen seneleede zor bir yayındı diye hatırlıyorum.Bozmadılarsa tabii.

• minaroza M kullanıcısına yanıt
    Yani ne kadar zor olduğunu biraz daha detaylı şekilde niteleyebilir misiniz? İşte piyasaki ünlü denemelerden zor mu? Sınav zorluğunda mı yoksa gereksiz zor mu? Zor mu çok zor mu Moralimi çok bozdu bu deneme kusura bakmayın.Derece istiyordum baktım gerekenin yarısını dahi yapamıyorum.Bilmiyorum.

• kardeşim bugün bende girdim buna veya o bana girdi desek daha iyi olur 60 yapan ben 35 net yaptım bence gereksiz zor
  • abicen kullanıcısına yanıt
    İnşAllah sınav böyle zor olmaz

• sanmıyorum kanka ama problemler konusunda beni biraz bilinçlendirdi açıkçası kendimi eksik hissettiğimi anladım artık biraz daha probleme önem vereceğim ve problemleri apoteminin bir tık altıydı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.