Az önce 3d nin 2. denemesini çözdüm, toplam 96 soru işaretledim ve bu benim için gayet iyi bir sayı(denemenin zorluğu da düşünüldüğünde, ayrıca soruları sallamıyorum) ama hala beklediğimden çok yanlışım çıkıyor. Mesela bu denemede 14 yanlışım çıktı, bu yüzden 85+ olması gereken net 79 civarı geliyor. 14 yanlışın 4-5 tanesi çok basit dikkat hataları.
Son zamanlarda derslere göre yanlışlarım baya azaldı, eskiden sadece bir derste 9-10 yanlışım çıkarken şimdilerde en fazla 4-5 yanlışım oluyor ama yine de fazla.
Gerçek sınavda 80 net gibi bir hedefim var. Hatalarımı azaltmam için ne önerirsiniz?
Başarılar.
Hocam bende aynı durumdayım çözüm 3d çözdüm dün 1. Denemesi 82 net yaptım. Dikkat hatasından kitti birçok soru. Galiba çook deneme çözmeliyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: blackmgc
Hocam bende aynı durumdayım çözüm 3d çözdüm dün 1. Denemesi 82 net yaptım. Dikkat hatasından kitti birçok soru. Galiba çook deneme çözmeliyiz
Haklısınız, çalıştıkça hatalarım azaldı ama daha iyisi olabilir. Sınava kadar baya ilerleme kaydedilir, denemelere devam.
Hocam bu tezimi destekleyecek veri az belki ama ben 3dnin genel denemelerinin eşit ağırlık ve sözel öğrencilerine pek uygun olmadığını düşünüyorum.Birtakım saçma Türkçe soruları var,sosyal dengesiz,feni de ösymye kıyasla zor.Zaten Türkçe ve sosyal en büyük netin geleceği yer çoğu eşit ağırlıkçı için orada bi sorun olunca toplam nete yansıması da büyük oluyor.Matematiği güzeldi ama hakikaten ona bir şey diyemem.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5
Hocam bu tezimi destekleyecek veri az belki ama ben 3dnin genel denemelerinin eşit ağırlık ve sözel öğrencilerine pek uygun olmadığını düşünüyorum.Birtakım saçma Türkçe soruları var,sosyal dengesiz,feni de ösymye kıyasla zor.Zaten Türkçe ve sosyal en büyük netin geleceği yer çoğu eşit ağırlıkçı için orada bi sorun olunca toplam nete yansıması da büyük oluyor.Matematiği güzeldi ama hakikaten ona bir şey diyemem.
Dediğinize katılıyorum hocam. Türkçede açıklığa uymayan sorular var diye düşünüyorum, çözümlere bakınca ne demek istendiğini ancak anlıyorum.
Bunun dışında sos normal bence ama dediğiniz gibi dengesiz, mesela tarih kolayken diğerleri biraz zor. Fen çoğunlukla bilgi ağırklı, bilgi olmadan 1-2 soru ancak yapılabilir. Mat soruları gayet güzel, bence olması gerektiği gibi.
Gördüğüm kadarıyla türkçe sorularını beğenmeyen kişiler fazla, bunu saymazsak 345 sonrası tyt için beğendiğim denemelerden birisi oldu.