Şimdi Ara

Tyt ayt yetiştirebilir miyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
5.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bataryabatar

Mart ayında YKS senden ne ister güzel insan? TYT için 6 ay, AYT için 9 ay gerektiğini bilmez mi bu günahkarlar? Benim gibi çok çalışkan ve zeki öğrenci bile Erciyes - Biyoloji için 4 sene harcadıysa, bu günahkarlar ne zanneder bu işi? Söyle onlara güzel insan! 4 sene sonra kazandığım halde koçluk yapmama destek olup, beni bu yerlere getirdiğiniz için Allah razı olsun güzel insanlar! Hadi beğeni butonuna abanmayı da ihmal etmeyelim. Ellerimizi de birbirimizin burnuna sokana kadar yakınlaştırmayı da aynı şekilde!

Alıntıları Göster
    Just shut up and say hi to your fu*king sun at 06.00 AM.

• RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. 0'dan başlayan biri 40 günde limit türev integral bitirir sadece. 1 ayda biter diyenlerin çoğu genelde sağlam temelli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara0fTheDesert

Haklısınız hocam. 0'dan başlayan biri 40 günde limit türev integral bitirir sadece. 1 ayda biter diyenlerin çoğu genelde sağlam temelli oluyor.
    Öyle hocam yani ben 2.5 haftadır türevdeyim mesela %70'e falan geldim. İntegral de 2 hafta falan sürse mart sonu anca bitecek 1 ayım gitmiş olacak. Ha benim temelim yoktu , temeli olan adam 2 haftada ikisini de temizler o ayrı.
  • Puppey kullanıcısına yanıt
    Kendi adına konuş bu kadar yerleşmiş olan kişiler cevremdede olur diyor sen olmaz diyorsun derece istemiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler motive edici yorumlarınız için

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.