Şimdi Ara

TYT/AYT Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, üniversite öğrencisiyim bu sene sınava tekrar girme kararı aldım -TS-, lakin değişen sistemi takip edemedim ve hangi sınavda nelerin sorulacağını bilmiyorum bana sınavları açıklayıp hangi sınavda hangi konular çıkacak söyleyebilecek biri var mı acaba? Gerçekten çok yardım etmiş olursunuz, TS bölümünde hala Felsefe, Coğrafya, Tarih ve Edebiyat mı soruluyor bunları biraz açarsanız harika olur.

• mannis kullanıcısına yanıt
    Hocam tüm açıklamayı okudum, teşekkürler link için. Lakin hala anlamadığım konu şu Sosyal Bilimler'i kendi içinde 2'ye bölmüşler, TYT'nin içinde de Sosyal Bilimler var elde oluyor 3 farklı Sosyal Bilimler sınavı bunların konu dağılımı nasıl gerçekleşiyor?
  • hocam tyt’deki sosyal konuları ygs ile aynı konular olacak.

2. oturumda ise lys konuları olacak, ancak eşit ağırlıktaki tarih kısmı sanırım ygs konularını kapsıyor sadece. onun dışında sosyal bilimler adındaki 2. sınav, 40 soruluk olan, tamamen lys konularını kapsıyor.

konu dağılımını ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz, ygs-lys sosyal konuları diye aratarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TYT konuları Sosyal Bilimler = YGS Sosyal'i diyorsunuz teşekkürler, YGS konularını biliyorum zaten lakin bir arkadaşım bana öyle değil demişti şimdi oturdu yerine, 2. bölümün konuları da LYS konuları yani aynı şey olmuş sınav gene kısacası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.