Bildirim
tyt ayt giren kişi sayısı

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
geçen seneki tyt korunumunu çok etkiler mi acaba bu durum ya, benim 72k geldi geçen sene bu sene kaç olur acaba
-
Yanlışın var senin dediğin 2020 deki sınava giren sayısı başvuru sayıları şöyle
2020
YKS'nin TYT oturumuna 2 milyon 424 bin 718 kişi, AYT'ye 1 milyon 788 bin 590 kişi, YDT'ye ise 128 bin 177 kişi başvurdu
2021
ÖSYM Başkanı Aygün, YKS'nin TYT'sine 2 milyon 592 bin 579, AYT'sine 1 milyon 781 bin 760 adayın katılacağını bildirdi.
Yani Ayt de 6830 kişilik azalma var başvuru sayısında
Tyt de 167.861 kişilik artış var
Tyt ye öylesine girenlerde artış olduğunu görüyoruz buradan.ayt de eğer başvurup girmeyen kişi sayısı yüzdelik olarak geçen seneyle aynı olursa hemen hemen 6600 civarı az katılım olmuş olacak.öğrenci potansiyelinin aynı kaldığını düşünürsek minimum seviyede de olsa iyi bir haber bu.
Tyt yüzdelik dilimini koruyacak arkadaşlar için de ayt ye girmeyip tyt girenlerin daha yüksek yüzde ile baraj altı kaldığını düşünürsek yine aynı öğrenci potansiyelinde ileri çekebilir sıralamaları
Bu sene gerçekten ne olacağını bilemiyoruz,benim tahminim hiç bir türlü 2020 den kötü gelmeyecek,2019 dan iyi beklemiyorum 2020-2019 arası ama 2019 a çok çok az farkla yakın olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam ben de internetten 2020 ye giren sayısına baktım haber sitesi yanlış bilgi vermiş olabilir bu arada güzel açıklamışsınız teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X