Sıralama tahminleri alayım lütfennn 10 k gelme ihtimali var mı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asgdjdk99 -- 10 Haziran 2024; 1:16:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tyt 101.5 ayt 64.25 e kaç k gelir
-
-
Ne 10ksı olum dalga mı geçiyon. 30k. Ucundan tıp gelebilir sana perifer tıp öneririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamam 10 k demeylşm ama geçen sene 22 geliyordu bu sene çokkk daha zordu nası 30 gelsin abi
Zor diyor millet 85-45 kaç k gelir sizce.
11 k geldi hani 30 du abartttt
Afferin kardes madalya torenini yarin sabaha ayarladim. Kac hafta onceki konuya gelip yazdigina gore ilgi istiyon belli ki.
Madalya falan istediğim yok yeni denk geldi gördüm tekrar herhangi bir övünme de yapmadım zaten sınavdan önceki hedefimin msü sonucumun vs çok altında sadece anca 30 k perifer tıp önerim falan dediğin için bi cevapladım
Tebrik ediyorum.Bu forumdakilerin çogu trol adamakılli az kişi var.Onlara kalsa muhendislikler bu sene uçacak tıplar uçacak tercih sonuçları aciklanana kadar insanları germekle meşgullar.Konuyu hortlattigin iyi olmuş ortaligin trol dolu olduğunu göstermesi açısından güzel.
Adamla dalga geçiyon kendin dicle makine mühendisliği okuyorsun. Bu adam
tıp yazdığında senin gelecekteki maaşının 3 katı kazanacak aq XD
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X