Şimdi Ara

tyt +100 soru çözmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • net demiyorum sadece sorudan bahsediyorum nasıl yetiştiriyorsunuz. ben mat tür sorularını çözerken sürenin çoğu gidiyor 20 dk belki kalıyor bunun taktiği falan var mı? tamam kolay denemede 105-110 çözdüğüm oldu bu uzun sorularla süslenmiş denemelerde +100 yapan arkadaşlar nasıl yapıyor?
    Sizce sayısalcı hangi derslerden başlamalı?
    Türkçeden başlıyorum sonra mat çözüyorum ve kafam allak bullak oluyor genelde de matematik denklem soruları gözden kaçıyor dikkat problemi de var daha çok metin okumaktan kaynaklanıyor,fenden başlıyorum sonra mat a abanıyorum bu sefer türkçe çözesim gelmiyor!

• Türkçeyi, fen , sosyali 60-65 dakikada çözmeye çalış . Ben kendimi buna zorluyorum. Türkçe 30-35 sürüyor şuanlık. Sosyal ve fen de soruların zorluğuna bağlı olarak değişiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaç soru çözüyorsun hocam?
  • Denemeden denemeye değişiyor. Örneğin sosyalde bazı soruları direk boş bırakıyorum . Bazen 120 de çözdüğüm oluyor , bazen 110 da.

• Hocam ben 12yken taramadığım kitap kalmamıştı tyt mattan bu yıla da denemeyle başladım. Başta 70 dakikada çözerken şuan 50 dakikaya kadar düşürdüm. Zaten bence olay matematikte bitiyor matta ne kadar hızlıysan diğerlerine de artan sürede o kadar detaylı bakabiliyorsun. Sana önerim sınava kadar hızlanabildiğin kadar hızlanman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben mattan başlıyorum sonra türkçe sonra sosyal sosyali yoruldugun an çözebilirsin mat ve türkçe kadar yorucu değil kısa sürede de bitiyo en son feni çözüyorum genelde 110-120 arası işaretliyorum ama fazla hızlanmaya çalışınca da çok dikkat hatası çıkıyo onun dengesini kurmak lazım
  • takatukutaka T kullanıcısına yanıt
    Ben Bi yerde katılmıyorum hocam eğer Türkçe 45 50 dk fen sos 40 dk civarı bitiyorsa zaten yetişmez Türkçeden sos fenden çalması gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yök el attı bir sorun daha çözüldü ama bin sorun eklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 5 Mayıs 2020; 1:43:42 >
  • Afahsgjshskshshs

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.