Şimdi Ara

TYT 0 yanlış YKS max 1 yanlış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hedef bu, buna görede çalışıyorum gelelim sıkıntıya benim obp 80 lisede 3 sene yatınca son sene 99 da yapsan olmuyor bunetlerlen ilk 500 gelirmi şimdi diyeceksiniz sınav zorluğuna göre değişir ama aklıma takılıyor bu konu ?

• Fena değil 15 20 bin olursun bu netlerle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 500 degil ilk 50 olur , benim de obp oyle son 5 seneye gore tek tek hesapladim . o yapmayi hedefledigin neti bu sene sinava girecek 2.5m ogrenciden kimse yapamayacak cok buyuk ihtimalle . ona yakin bi sey bile yaparsan ilk 50 olur . kafana takma calis, bu arda uydurmuyorum 100 kere hesapladim icin rahat olsun .
  • Sağol dostum bilgilendirme için
  • Umarım boru gibi olur ornek tyt ye benzemez
  • Space X kullanıcısına yanıt
    boru gibi gelmez, hicbir osym sinavi boru gibi degil , ortalama alti , ortalama , ortalama ustu , ortalama ustunun de biraz ustu . osym sinav seviyeleri bunlar insallah ortalama ustu veya ortalama ustunun de biraz ustu gelir . ornek sorular ortalama altiydi cunku ... ama korkma herturlu %15 zor eleyici soru soracaklar , onlari yaparsan sinav kolay bile olsa elersin sen zora calis .
  • space x nasıl çalışıyorsun peki ? tyt 0 yks max 1 için ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mezuna kalacak

At fava temmuzda upla

Max 1 yanlış eheheh

• Budala01 B kullanıcısına yanıt
    mezuna kalir ya da kalmaz , adam mis gibi calisiyor ve motivasyonu iyi , neden moral bozuyosun ki ? max 1 yanlisa ben de katiliyorum , turkiye birincisinin bile toplada 4 5 yanlisi cikiyor her yil , hatta 2015 ygs birincisinin 10 yanlisi vardi , lysde de 10 yanlis yapsa 20 yanlisi vardi adamin . max 1 yanlis hayal gibi ama onun icin calismak lazim ki 10 yanlis yapasin . yani moralini bozma adamin , birak calissin .
  • Başarılı olmanın en temel nedenlerinden biri kendini ve çevreni tanımaktır.Bu güzide arkadaşımız mezuna kalarak pişsin biraz. 1 yanlışmış.Aynen bende prezıdınt. obama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budala01

Mezuna kalacak

At fava temmuzda upla

Max 1 yanlış eheheh

Entry ve nick uyumu

• Yine boş yapılmış.

• hocam tek yanlışı buraya böyle bir konu açarak yaptın.. hiçbir şey imkansız değildir.
  • aga bu adam toplamda 20 yanlışı hedeflese amaan sosyal bakmayım paragraf çözmeeyim falan diyecek 1 yanlışı hedeflesin ki bunların hepsini yapsın 6 7 tane gelir eyw der istediği bölüme gider takma kimseyi birader elinden gelenin en iyisini yapacak şekilde çalış 1 2 hedefi gayet güzel başarılmasa da seni hep zinde tutar hiç değilse
  • Budala01 B kullanıcısına yanıt
    Aklımdan hedefim çıkmıyor hiçbir zaman , uyurken onu düşünüyorum mezun olduğumdan günde 6-7 saat uyuyp rahat 12 saat çalışabiliyorum agustos 7 de başladım durmadan devam hocam ( boğaz içi makine müh. Yada bilgisayar istiyorum )
  • 160 lik deneme de +120 yapan lys de de 20-30 fen mat da da +60-70 yapan biraz da sans la hepsini yapabilir sinava kadar elimden gelenin fazlasini yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Emailini Verrr

ilk 500 degil ilk 50 olur , benim de obp oyle son 5 seneye gore tek tek hesapladim . o yapmayi hedefledigin neti bu sene sinava girecek 2.5m ogrenciden kimse yapamayacak cok buyuk ihtimalle . ona yakin bi sey bile yaparsan ilk 50 olur . kafana takma calis, bu arda uydurmuyorum 100 kere hesapladim icin rahat olsun .

Neye göre hesapladınız biraz açar mısınız merak ettim? Ygsde sosyal hariç fulleyen hep oluyordu çünkü 160dk 160 soruda. Şimdi 120 soru 135 dk.

• coreytoddgray kullanıcısına yanıt
    tam olarak fulleyen 10 yilda 1 oluyor oglum nasil hep oluyordu S:DA:Sd sosyal da ders sonucta :D yok atlas tan + hesaplama sitelerinden + obp si dusuk olup tipa giden aradaslarimdan + daha bircok seyden hesapladim . zaten full yaptigini dusun 500 puan obp 100 olsa 60 puan vericek ama 80 yani 48 puan vericek sana , 500 e 48 ekle 548 yerlestirme puani eder , cok rahat ilk 50ye girersin bu puanla ilk 20bile olur ama 500 de 500 yapamazsin 480 yaparsin o yuzden ilk 500 olur ama 50 zor . ben zaten fullerse ilk 50 bile kesin olur dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emailini Verrr

tam olarak fulleyen 10 yilda 1 oluyor oglum nasil hep oluyordu S:DA:Sd sosyal da ders sonucta :D yok atlas tan + hesaplama sitelerinden + obp si dusuk olup tipa giden aradaslarimdan + daha bircok seyden hesapladim . zaten full yaptigini dusun 500 puan obp 100 olsa 60 puan vericek ama 80 yani 48 puan vericek sana , 500 e 48 ekle 548 yerlestirme puani eder , cok rahat ilk 50ye girersin bu puanla ilk 20bile olur ama 500 de 500 yapamazsin 480 yaparsin o yuzden ilk 500 olur ama 50 zor . ben zaten fullerse ilk 50 bile kesin olur dedim

Tamam anladım şimdi. Fullerse 50 olur demişsiniz :)

• Tyt de 0 yanliş yks de 1 yanliş yapmayi kolay zannediyorsun sanırım. İnşallah yaparsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.