Şimdi Ara

Type c gen2 165 Hz verirmi YARDİM LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Monitöre bağlayınca, en azından masaüstündeyken işlemci içindeki gpuya geçiş yapıyor gibi, asusun uygulaması vardır bilgisayarda armory crate onun gpu güç ayarlarına girip mux switchi devre dışı bırakmamız lazım ultimate olunca kapanıyordu sanırım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • LaciRomantik kullanıcısına yanıt
    Denicem hocam ama saçma sapan bir olay ilkkez yaşıyorum bende ekranı yenileme moduna geçiriyorum her iki tarafta monitör de ve laptopta görüntü olunca takılma sorunu kalkıyor özellikleride açılıyor nvdiada ama ikinci ekrana geçiş yapınca yani monitöre yine aynı olayı yaşıyorum

Biostandan iptal ediliyor diye duydum varmıdır böyle bir ayar biostan kökünden çözüm için

Yukarıda belirttiğim kabloyu aldım ve taktım hiç bir şekilde görüntü gelmedi hocam dp desteklemiyor çıkış galiba hani destekliyordu 😁😁

• Seyital1 S kullanıcısına yanıt
    Hocam destekliyor. Laptopunuzun type c özelliklerinde data transfer, power delivery, displayport özellikleri desteklediğini yazıyor zaten. Kablo da doğru kablo. Display port 1.4 kablosu olduğu için desem o da olmaz çünkü bu kablolar geriye uyumlu çalışıyor.

Aklıma gelen 2 şey var ya monitördeki dp girişi sıkıntılı ya da usb driverları güncel değil. Çünkü destekleme konusunda sıkıntımız yok.

Mini DP to dp şeklinde monitörü kullandım daha önce DP cikisindan hocam problem yok monitörün DP çıkışında ya driverleri bir kontrol ediyim belki yedirmeye çalışırım ama sanmıyorum ya direk algılaması lazımdı çünkü

Xgm soketinin ordaki usb c'ye takıyorsunuz de mi hocam diğerine takmayın

Aynen hocam iki girişinde denedim gelmedi görüntü bu USB lerin tam kaç olduğunu görmek için bir program varmı yukluyim kontrol ediyim hem burayada atarım kontrol edersiniz

Type c gen2 165 Hz verirmi YARDİM LÜTFEN Type c gen2 165 Hz verirmi YARDİM LÜTFEN Type c gen2 165 Hz verirmi YARDİM LÜTFEN Type c gen2 165 Hz verirmi YARDİM LÜTFEN

• Benim bilgim buraya kadar kusura bakmayın yardımcı olamadım Type c gen2 165 Hz verirmi YARDİM LÜTFEN 

Bir admin denk gelse de yardım bölümüne taşısa keşke aynı soruna denk gelen varsa çözebilir. Hiç bir sıkıntı yok gibi duruyor çünkü monitörün fişini çekip bir 30 sn boşta bırakın aynı şekilde laptopı da kapatıp 30 sn bırakın kablolar takılı şekiilde başlatın tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 24 Mart 2025; 18:46:54 >

Asus kaynaklı bir sıkıntı sanırım, benzer sorunları yaşayan olmuş.

Kaptan konuyu hortatiyorum cihazı değiştirdim bu cihazdan aldim sıcak sıcak sana soruyim dedim emin olmak için bu cihazın DP özelliği var yanlış görmediysem bir bakarmisin sana zahmet 😁 Legion pro 5 16IRX8 MODEL 2022 i7 13700hx 4070 rtx senden haber bekliyorum 😁❤️

https://news.lenovo.com/wp-content/uploads/2023/01/Lenovo-Legion-Pro-5i-16IRX8-Intel-NDA-Datasheet-copy-1.pdf

Cihaz bu

Çok güzel bir laptop almışsınız hayırlı olsun. Bunda da 2 adet type c'nin displayport 1.4 desteklediği yazıyor

Saolasin hocam diğeri baya küçük ofis tarzı cihazdi bu turbo kapalı şekilde CS2 de 170 FPS veriyor ve sıcaklık 50 dereceyi geçmiyor turbo aktif Şekilde 400 FPS altına düşmüyor 75 dereceyi geçmiyor ama banada serin çalışan cihaz lazımdı Lenovo bu işi başarmış dp çıkışıda varmış artık uzun bir süre götürür beni zaten CS2 den başka oyun oynamiyorum tekrar tesseekur ederim ilgin için 😁😁🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyital1 -- 1 Nisan 2025; 1:52:53 >
    Valla yardımcı olamadım siz direk laptop değiştirerek çözdünüz

Aynen öyle ofis tarzı cihazdi o gaming için düzgün bişey yakaladım aldım direk 🙏😁

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.