hocam tanımları hep okudum öyle anlaynadın bi arkadaşınız çıkar şu olur derse hemen anlıcam
salt okunur dıye ısaretledıgınız dosya uzerınde degısıklık yapılamaz .. bır nevı koruma ..sadece dosyayı okuma kullanma ...salt okunur ısaretlı degılse ıstedıgınız gıbı dosyanın uzerınde degısıklık yapılır ..yanı koruması yok gıbı dusunun .. aslında orjınalı neyse oyle bırakın cokda onemlı degıl salt olmas ıyada olmaması ..
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
salt okunur dıye ısaretledıgınız dosya uzerınde degısıklık yapılamaz .. bır nevı koruma ..sadece dosyayı okuma kullanma ...salt okunur ısaretlı degılse ıstedıgınız gıbı dosyanın uzerınde degısıklık yapılır ..yanı koruması yok gıbı dusunun .. aslında orjınalı neyse oyle bırakın cokda onemlı degıl salt olmas ıyada olmaması ..
teşekkürler hocam saol.
ya bide arşiv dosyası var ? onuda söyleyebilrmisiniz ? arşiv dosyasını tıklarsam ne değişir ?
quote:
Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
teşekkürler hocam saol.
ya bide arşiv dosyası var ? onuda söyleyebilrmisiniz ? arşiv dosyasını tıklarsam ne değişir ?
arşiv dosya nedır bılemıyorum be hocam .. bu tur kullanmadıgım ayrıntıları foruma okuyunca merak edıp bakıyorum aslında .. ama arsıvı ısaretlıyınce ne oluyor net bır bılgıde bulamadım ..asagıdakı lınde bır arkadas kendı uslubuna gore anlatmıs ama ben bısı anlamadım