Şimdi Ara

Two Worlds (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
1
Favori
15.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun aktivasyon kodu yokmu kimsede bende 1.2 sürümü yüklü crack yaptım razora yazıyorum çıkmıyor kod bir çok kere kontrol edip yazdım ama yok yok yok aktivasyon kodunu bulabilirseniz çok sevinirim beyler saolun şimdiden...
  • bu oyunun türkçe yamasının linklerini hiçbir yerde bulamıyorum birisi upload edebilir mi acaba? Hortlattım konuyu kusura bakmayın
  • Arkadaşlar oyunu indiriyorum ancak ekran kartım fx 5200 İnşallah oynayabiliriz yaa
  • Oyunda sadece manzara mı var konu,oynanabilirlik,''Open World'' kavramı geçerli mi?Yan görevler nasıl eğlenceli mi?Yoksa sadece yaratık kes xp kazandan mı ibaret?
    Ona göre listemden sileceğim ya da ekleyeceğim tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 20 Ağustos 2010; 2:42:52 >
  • oblivion ile dragon age mix çakması gibi duruyor
  • bana oyunun save dosyalari lazim %30 40 50 %100 olabilir. cok sevinirim.. bide earth magic acamadim necromancy midi ne onuda bide water scholl birne gidip ondan mı ögrencez not trained.. dior.. bide bu oyun tarihe karisti 2 sini beklio millet ama oynamak isteyipte oynayamayan arkdaslar var sa bende 2 cd var gönderebilirm istediginiz dosyalari yada kargoyla hiç bi ücret istemeden gönderebilirm.. yada degiş tokus neyse cvb lar için simdiden sagolun lütfen cvb gelmior hiç :(
  • 20$ verip steamaden epic edition'ı indirdim. tam şuan bitti. sonunda buna da sıra geldi :) umarım değer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Travis Touchdown

20$ verip steamaden epic edition'ı indirdim. tam şuan bitti. sonunda buna da sıra geldi :) umarım değer

Hocam 2. sine parayı ayırsaydın. Eli kulağında cıktı cıkacak neredeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeaCulpa_27

quote:

20$ verip steamaden epic edition'ı indirdim. tam şuan bitti. sonunda buna da sıra geldi :) umarım değer

Hocam 2. sine parayı ayırsaydın. Eli kulağında cıktı cıkacak neredeyse

ya yeni çıkan oyunlar genelde 49.99 oluyor steamde. Anca Dragon Age, Diablo 3 gibi oyunlara o kadar para verebilirim ben. Oyun eğer efsane falan değilse 6 ay içinde fiyatı düşüyor. Hele satışlar kötüyse 6 aya da kalmaz. Bir de hafta sonu indirimleri oluyor. Total War Full paket 90 liraya gelmişti. Bu hafta pek bişey yok diye Two Worlds aldım ama oyun beklediğimden vasat çıktı malesef. Aldık bitiricez artık

• Shopto'da fiyatı sanki daha uygundu ama steam fiyatı gercekten pahalıymış. Ben düşünüyordum orjinalini almaya. Gothic 4'ü almadım şimdi ise pişman oldum. Şimdi Shopto'dan alsam 1 haftadan fazla bekleyeceğim. Oyununda neredeyse yarısına geldim.

Two Worlds hakkında incelemeler pek iyi değildi. Benim de oynayamadığım ender RPG oyunlarından. Pek puana bakmam aslında ama arada kaynadı gitti galiba. Netten indirip oynamaya değer mi :)
  • quote:

Shopto'da fiyatı sanki daha uygundu ama steam fiyatı gercekten pahalıymış. Ben düşünüyordum orjinalini almaya. Gothic 4'ü almadım şimdi ise pişman oldum. Şimdi Shopto'dan alsam 1 haftadan fazla bekleyeceğim. Oyununda neredeyse yarısına geldim.

Two Worlds hakkında incelemeler pek iyi değildi. Benim de oynayamadığım ender RPG oyunlarından. Pek puana bakmam aslında ama arada kaynadı gitti galiba. Netten indirip oynamaya değer mi :)

değer değmesine de böyle düşük bütçeli stüdyoların ürünlerini "indirmek" çok yanlış. Bir Ubisoft olur, EA olur arada çok özenilmemiş oyunlarını anında indiragandi. (1. sınıf sanat eserleri olmayan; Assasine's Creed 2, Dragon Age) o ayrı

Neyse oyun ilk başlarda baya itici gelmişti ama ilerledikçe sardı. Tarz olarak Morrowind+Risen+Diablo gibi bir karışım. Silah, zırh çeşitliliği ve aptal animasyonları Marrowinde, Çevre ve atmosfer Risen'a, Envanter yapısı biraz Diabloya benziyor. Oyunun sorunu ana hikayenin çok uyduruk olması ve görev takibinin çok karışması. L tuşu ile harita ve görev menüsü açılıyor. Burada görevleri ve işaretlendiyse haritadaki gidilecek yerleri görebiliyoruz. Yanlız tamamlanmış görevler ya da aktif görevler diye birşey yok. Bir görev bitirildimi başlığın altına yazılıyor. Her şey işartlenmediği ve çok kişiden görev alındığı için diyaloglar takip edilmezse ya da ingilizce yeterli değilse işler karışır. Dövüş sistemi fazla basit ama oyun zor. Güç dengeleri hem iyi ayarlanmış hem kötü. Tek vuruşta gebereceğini biliyorsan güçlenene kadar uzak duruyorsun ama genelde 3-5 bandit ya da yaratık üstüne geldiği için Shrine yakınında dövüşmeden vurkaç yapmak zorunda bırakılmak çok uğraştırıcı birşey (hardda oynamak biraz hata oldu) Grafikler güzel, müzik ve efektler de iyi ama yaratık böğürtüleri çok aptalca. Menü ve envanter sistemi rezalet. Kısaca yarı amatör - yarı pro bir RPG bu. Risen'ı sevdiysen deneyebilirsin.

• 'Travis Touchdown' aslında doğru diyorsun ama fakat bazen öyle durumlar oluyor ki mecbur netten iniriyorsun. Benim orjinal oyun işinden dilim cok yandı. Shopto'dan alırsın yok kargo kaybolur beklersin 40 gün ( daha yeni başıma geldi) Steam fiyatları desen ucuyor. Öyle aman aman bir maaşım olsa gözümü kırpmadan orjinal alırım ama iştesi var. Gerci Fallout New Vegas'ı orjinal alacağım beklemedeyim.
  • quote:

'Travis Touchdown' aslında doğru diyorsun ama fakat bazen öyle durumlar oluyor ki mecbur netten iniriyorsun. Benim orjinal oyun işinden dilim cok yandı. Shopto'dan alırsın yok kargo kaybolur beklersin 40 gün ( daha yeni başıma geldi) Steam fiyatları desen ucuyor. Öyle aman aman bir maaşım olsa gözümü kırpmadan orjinal alırım ama iştesi var. Gerci Fallout New Vegas'ı orjinal alacağım beklemedeyim.

aman aman param olsa ben du hiyarda aman pardon bu diyarda durdam yav sen ne diyosun shopto kullanan çok var. sorun yaşayan çok az ama gidip de dükkandan almaya benzemez tabi hiçbir zaman. Steam fiyatları çok normal. Sorun bu hiyarın amaaaaan bu diyarın ilkel bir yer olması. 1mbit ile steamden 10-15gb oyun indirmek sıkıcı bir durum olabilir. Ben 2mbit sınırsız kullanıyorum gene de yetmiyor bazen 4mnit şart. yanlız 4mibt internet de araba taksiti gibi olduğu için her akıllının kullancağı birşey değl. 49 liraya 15gb 8mbit paket bile insanı zorla korsana teşvik ediyor. İnternet dediğin en az 4mbit olmalı ve 19 lirayı geçmemeli. Düşünüyorum da sıradan bir itlayan ya da ispanyol falan olsam belki mp3 bile indirmezdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Travis Touchdown -- 19 Ekim 2010; 21:38:03 >

• quote:

quote:

'Travis Touchdown' aslında doğru diyorsun ama fakat bazen öyle durumlar oluyor ki mecbur netten iniriyorsun. Benim orjinal oyun işinden dilim cok yandı. Shopto'dan alırsın yok kargo kaybolur beklersin 40 gün ( daha yeni başıma geldi) Steam fiyatları desen ucuyor. Öyle aman aman bir maaşım olsa gözümü kırpmadan orjinal alırım ama iştesi var. Gerci Fallout New Vegas'ı orjinal alacağım beklemedeyim.

aman aman param olsa ben du hiyarda aman pardon bu diyarda durdam yav sen ne diyosun shopto kullanan çok var. sorun yaşayan çok az ama gidip de dükkandan almaya benzemez tabi hiçbir zaman. Steam fiyatları çok normal. Sorun bu hiyarın amaaaaan bu diyarın ilkel bir yer olması. 1mbit ile steamden 10-15gb oyun indirmek sıkıcı bir durum olabilir. Ben 2mbit sınırsız kullanıyorum gene de yetmiyor bazen 4mnit şart. yanlız 4mibt internet de araba taksiti gibi olduğu için her akıllının kullancağı birşey değl. 49 liraya 15gb 8mbit paket bile insanı zorla korsana teşvik ediyor. İnternet dediğin en az 4mbit olmalı ve 19 lirayı geçmemeli. Düşünüyorum da sıradan bir itlayan ya da ispanyol falan olsam belki mp3 bile indirmezdim.

Nedense müzik konusunda daha hassasım ama en hassas kştap konusundayım. Evimde bir tane bile korsan kitap yok. Kendimce taptığım Iron Maiden, Pink Floyd, Deep Purple, Pain Of Salvation, Dream Theatre gibi ve bir 10-15 kadar grubunda daha bütün albümleri orjinaldir ama son zamanlarda cıkan bazı oyunlar 7-8 saatlik birşey oluncav verdiğim paraya acıyorum. ( 70-80 TL az para değil). Gothic 4 bölümünde yazdığın '70-75 saat oynatıyorsa her kuruşuna değer' sözün cok hoşuma gitti. Benim o durum. Gothic 4 her ne kadar sorunlu olsa da bu kadar uzun süreceğini tahmin etseydim orjinal alırdım. Misal Two Worlds 2 ve Fallout New Vegas ( Cok kastırmaz umarım Gothic gibi sistemi )orjinal alacağım. Bu arada netim araba taksidi gibi 4 MB

Kınudan alakasız oldu ama kusura bakmayın artık

• Konuyu hortlatııym Arkadaşlar bu oyunun onlıne oynayanı varmı. Bütün kelimeler yabancı bişey anlayamadım. Eğer oynayan birisi varsa pm atarsa sevinirim.
  • bu oyunun %100 türkçe yaması varmı ya varsa oynayabilirim grafikleri güzele benziyo
  • knight ın solo versiyonu gibi biraz biraz.. ama iyi iş cıkartmişlar ilk oyun için ama karşik iyi bi ingilizce de gerek.. ama deger.. özgürlük çok fazlaa..biraz biraz oynarim hala bitmedii:)
  • Konuyu hortlatmak gibi olucak ama oyunu almakta, edinmekte tereddüt eden arkadaşlar için ben yorum yapmak istiyorum.Oyunu bayadır oynuyorum oyunu bitirdim ama 17 tane yan görev kaldı yapamadığım, ingilizce istiyor biraz . Grafik olsun oynanış olsun ben gerçekten beğendim yani oyun çok eleştirildi yüksek puanlar almadı ama ben denemek isteyenler için bir şans verin diyorum.Oyunu yükledikten sonra 1.7 Patchini yapın oyunu baya toparlıyor.Birşeyler daha yazıcaktım ama spoiler sayılır diye yazmıyorum . Bu oyuna şans verin iyi oyunlar.
  • @zorrozorro, beni heveslendirdin. İlk işim bu oyunu temin etmek olacak.
  • arkadaslar ben level 32 lerde takıldım. 2. sehre geciyorduk sanırım. büyük olan sehir. shrin sag tarafında dağlar var, kacak yasayan kanunsuzların arasından gecip, görev alıp yer altına inmiş gibi bi hava veren bi yer var hani. oralarda oyun kilitleniyor. sizde de oldu mu. ben witcheri fableyi oynadım. hepsi gerçekten güzel ve ayrı bir tadı var. bunda en uyuz oldugum adamsizle konusmak istemediginde dik dik yüzüne bakması, ürpertiyor :D eğer benim keyde problem olsaydı oynayamazdım hiç. ancak sorun nerde bulamadım yardımcı olursanız indirip tekrar oynayıp bitirmek niyetindeyim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.