Şimdi Ara

Two and a Half Men - Komedi (2003- ) - 11. Sezon Başladı (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
6
Favori
42.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikalılar bu diziye bayılıyor ben de onları takdir ediyorum en azından dizi devam eder yıllarca, ben bu diziyi HIMYM ile kıyaslamam her ne kadar HIMYM fanları kızsada, evet dizi en az 8. ve 9. sezonları oynayacak ben de okumuştum bir yerden. Bence dizinin çok güzel bir konusu var keşke Trde bunun versiyonu çekilse ben isterdim.

Bu haftaki bölümü dün izledim, iyidi baya Prison Breakdan müdürümüz de vardı, bu Alanın beleşçiliği zaten beni öldürüyor.
  • Bu arada Heroes konusu var mı forumda ben bir iki sayfa baktım bulamadaım da linkini verebilir misniz?
  • yahu o kızın babası neydi öyle :)

Enfes bir bölümdü gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Gene süper bir bölümdü. Özellikle sonu süperdi. Herif zenci çıktı.

Birde geçen gün üstüste 3 bölüm HIMYM izledim ama sadece bu bölümde güldüğüm o üç bölümden daha fazlaydı. Ama gel gör ki, izleyici oranları çok daha fazla HIMYM'ın. En azından Türkiye'de. Birde 8 ve 9. sezonların onaylandığını görmüştüm bir yerde.

Ben de HIMYM'ı 2 sezon izledim, 3. sezonun 3. bölümünde mi ne kaldım bazı bölümler hariç en fazla gülümsüyordum bende mi sorun var diyordum ben de, önce de yazdığım gibi dizi en az 9. sezonu oynayacak, Chuck Lorre ile Cbs anlaşma yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 25 Ocak 2010; 1:31:04 >
  • Yakaladımmı bırakmam Çok sevdiğim dizilerdendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Bu arada Heroes konusu var mı forumda ben bir iki sayfa baktım bulamadaım da linkini verebilir misniz?

http://forum.donanimhaber.com/m_15947471/tm.htm
  • Selam arkadaşlar bizim için inanması zor ama, 14. bölüm altyazısı çıkmış, izliyecek olanlar kaçırmasın, benim bu aralar indirme ihtimalim yok ama olsun bir haber vereyim dedim. Dpye saldırın, panconura çok ama çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

Selam arkadaşlar bizim için inanması zor ama, 14. bölüm altyazısı çıkmış, izliyecek olanlar kaçırmasın, benim bu aralar indirme ihtimalim yok ama olsun bir haber vereyim dedim. Dpye saldırın, panconura çok ama çok teşekkürler.

Hemen bakalım.
  • En son 7.sezon 13. bölümü izledim dün.
    Dizi gerçekten çok iyi ya. Bozmadan ilerliyor şahane.
  • 14.bölüm bugün yayımlandı ve alt yazısıda hazır!
  • Dizi çok süper, diziye laf etmeye gerek yok, zaten 7 sezondur süremesi ve yüksek reytingler alması bunun kanıtı.
  • 7-14

İnanılmaz Komik bir bölümdü.

Alan ile Charlie nin birbirine laf sokuşturması efsane oldu artık.

Alan ise Televizyonlarda izlediğim en naif karakter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: REM1903

7-14

Aynen süperdi. Charlie ile Chelsea'i ayıracaklar sanırım. Diğer sezonların garantilenmesi bunun bi işareti olabilir. Ayrıca Chelsea'nin beyaz geceliği diyorum, vışş.
  • Aynen Vışş lık bir gecelikti

Bencede Ayrılsınlar. Charlie nin Her bölüm Süper Bir hatunu götürmesini Özledim ben
  • quote:

Aynen Vışş lık bir gecelikti

Bencede Ayrılsınlar. Charlie nin Her bölüm Süper Bir hatunu götürmesini Özledim ben

Ben baya alışmıştım Chelsea'e ama ayrılacaklar büyük ihtimalle zaten. Duygusal'a bağlarlar biraz.
  • quote:

7-14

Bu bölümü izlemedim daha net sınırlı olduğu için, şahsen bence de ben sanmıyorum ki bir dizide bu dizideki kadar sağlam diyaloglar ve laf sokmalar olsun, gerçekten bu ikilinin atışmaları insanı güldürmekten öldürür.
  • Yeni indirdim bölümü birazdan izlerim
  • Bu Arada Jake Git gide Büyüyor ve İnanılmaz itici bir hal alıyor.

Ya budasınlar Yada uzak eğitime yollasınlar. meselaaaaa çine
  • Süper bölümdü.

Özellikle "benim içimde bir canavar var" "git uyu canavar"
    Jake gittikçe mallaşıyor
    Chelsea ile ayrılsada kurtulsak ya bu ne böyle tek takıldığı zaman daha süper oluyor charlie
  • quote:

Orijinalden alıntı: Superman *

Süper bölümdü.

Özellikle "benim içimde bir canavar var" "git uyu canavar"
    Jake gittikçe mallaşıyor
    Chelsea ile ayrılsada kurtulsak ya bu ne böyle tek takıldığı zaman daha süper oluyor charlie

Evet ya chelsea bence güzel bile değil. Alan üzerinden yapılan bölümler daha hoşuma gidiyor. Alan'ın salaklığı beleşçiliği filan falan..
    Yeni bölüm güzeldi. İlk defa jake'i beğendim. Ama kendisine çeki düzen vermesi lazım o saç yakışmıyor. Hiç mi arkadaşın yok senin uyarmıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.