Şimdi Ara

Twıtterden takıp edılebılecek duyumcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu baslıkta gecmıs referanslarına dayanarak takıp edılebılecek duyumcuları yazalım.
    Ozellıkle Meıreles transferınde ılk haberlerı veren Aykut Yıldırımdı benım en cok guvendıgım duyumcudur. Mehmet Topalı da ılk Gurkan Kubılay soylemıstı. Daha Vasluı macından sonra Sedat Kaya 2 transfer bırden gelecek demıstı ve Krasıcle Yobo gelmıstı. Ahmet Ercanları da sevıyordum fakat Rolandoda tamamen cuvallamıstı. Varsa baska bıldıgınız paylasalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aykut yildirim var cok ironik bir ismiyle
  • aygünözipek
    egeyakis (Fenerbahçenin sözleşmelerini hazırlayan adam egemeni vs hepsini bilmişti doğal oalrak 2-3 gün önceden)
    fırat günayer
    figen özcivan
  • Çok takip etmesemde bizde ftw reyiz ile ccc altunterim ccc var bazen umut öfkelide biliyor.

Ersin düzen pek duyum yapmıyor ama avrupa liglerine ilgiliyseniz az çok söylüyor ortada geçenleri.

Fbde aykut yıldırım var zaten ismi yetiyor adamın bi de souza'sı eksik Zaten pazartesi günü isim vericem yazmış en son.
  • Aykut Yıldırım duyumcu değil gazetecidir . Yanlış olmasın.

• qamber de souza var. şuanda soldado fenerde diyor bakalım önümüzdeki günlerde görecezhttps://twitter.com/qamberdesouza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hepsi uydurmacı zamanında hepsini takip ettim hepsi çoğunlukla uyduruyor, duyumu tutmayınca twittlerini silenleri bile gördüm o yüzden biraz sabır edin kulüp açıklayınca zaten güzel transferse hep beraber seviniriz
  • Böyle insanlara prim veriyorsunuz ya ne diyim :)
  • Fırat Günayer
    1907 Medya

Gerisi yalandır benim için
  • Aykut Yıldırım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.