Şimdi Ara

Twitter, üçüncü taraf istemci uygulamaları engelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter, üçüncü taraf istemci uygulamaları engelliyor
    Kısa süre önce Twitter üçüncü taraf uygulamaların sunuculara erişimde sıkıntılar yaşadığına dair haberler gelmeye başlamıştı. Görünen o ki sıkıntılar doğrudan Twitter’ın kendisinden kaynaklanıyor.

Twitter istemcilerine engel

Geçtiğimiz Perşembe gününden itibaren Tweetbot ve Twitterrific başta olmak üzere Talon gibi pek çok üçüncü taraf Twitter istemcisi erişim sıkıntıları yaşamaya başladı. The Information tarafından elde edilen bilgilere göre erişim bilerek kesilmiş.

Ayrıca Bkz.Twitter Singapur ofisi de kirasını ödeyemiyor

Twitter geliştirici ekibin yazışmalarına göre üçüncü taraf istemcilerin erişim izinlerini gözden geçirme çalışmaları yürütüldüğü için izinlerin askıya alındığı belirtiliyor. Bu çalışmaların ne zaman sona ereceğine dair bir bilgi yok.

Elon Musk’ın son dönemde şirketin kârlılığını arttırmak için abartıya kaçan tedbirler alması tedirginliği arttırıyor. Üçüncü taraf istemcilerin erişimini bir aboneliğe bağlama ihtimali sektörü derinden sarsabilir.

Kaynak:https://www.engadget.com/twitter-may-have-deliberately-cut-off-tweetbot-and-other-third-party-clients-165048001.html

• Tweetir uygulamasınin en iyi alternatif uygulamaları nedir?

(Android)

• sürekli alternatif uygulama kullanırım. neredeyse hepsini denedim. uzun bir süre tweetings kullanıyordum. güncelleme desteği kesilince bıraktım. japon twitpane iyiydi. tabi bir kaç güne kadar. hepsini denerken tweetings e geri döndüm. çünkü erişimi olan tek uygulama o. güncelleme yapılmadığı için eski sistemde kaldı galiba. erişimi olan alternatif tek uygulama gibi şu anda. twitter ın kendi uygulaması ile bile giremiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.