Şimdi Ara

Twitter Reklam Verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dünya üzerindeki kullanım oranları incelendiğinde Twitter en çok kullanılan ve en çok vakit geçirilen etkileşimli sitelerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. İlk kurulduğu günlerde reklamsız halde olan Twitter, kullanım oranının ciddi derecede artmasıyla reklamlara açık hale gelmiştir. Twitter üzerindeki potansiyeli keşfeden işletmeler ise aktif şekilde reklamlar vererek gelirlerini arttırmaya, bilinirliklerini yükseltmeye uğraşmaktadırlar. Ülkemizdeki kullanım oranı da Dünya’da ilk 10’a girebilecek kadar çok olan Twitter, marka değeri ve bilinirlik açısından önemli bir mecra halindedir.

    Neden Twitter’a Reklam Verilmeli?
    İnsanlar tarafından en çok kullanılan mecralardan biri olması yeter sebep olsa da daha detaylı incelemek gerekir. Twitter’a aylık 350 milyon kullanıcı giriş yapmakta ve 500 milyon twit atmaktadır. Türkiye’de 10 milyon kullanıcı twitter’ı kullanmakta ve 7 milyon twit atmaktadır.

    Twitter’a Reklam Vermenin Avantajları
    Barındırdığı kullanıcı potansiyeli yüzünden Twitter, müşterilere ve hedeflenen kitleye ulaşmanın en etkili yollarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. İnsanların sürekli etkileşim içerisinde olmasının sağlanması, reklam verirken hedeflerin en ufak ayrıntılara kadar belirlenebiliyor olması gibi çeşitli avantajlar Twitter’ı reklam açısından bulunmaz nimet kılmaktadır. En az maliyetle en etkili sonuçları almak için aşağıdaki reklam modelleri üzerinden sizin de reklam yapmanız, sitenizin doğru kitleye ulaşmasını sağlayacaktır.
    https://bertanuzun.com/twitter-reklam-verme/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.