Şimdi Ara

Sosyal medyaya erişim kısıtlaması iddiası: Twitter, Instagram, YouTube ve TikTok açılmıyor! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
2
Favori
22.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kadir Genç PIKXR K kullanıcısına yanıt
    Adalet ne zaman düzeldi? Ben 42 yaşındayım, adaletin düzgün olduğu bir dönem hatırlamıyorum. Ekonomi desen keza öyle.

  • spider-pro S kullanıcısına yanıt
    Konustu Apoya Önder diyen biri daha…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Yattı yattı. Seninki yattı mı çok üzülüyorum trol?

  • _turbo_ kullanıcısına yanıt
    0 mesajı olan adamın teki gelmiş konudaki tüm muhalif mesajları tek tek alıntılayıp kararı övüyor, trol olmayan biri yapmaz bunu

    Bloklamaktan sıkıldım vallahi forumu tamamen terk etme zamanı geliyor artık

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Eğer bu tipi tipi cumhurbaşkanı seçecekseniz, o zaman merhaba Ukrayna diyorum. Ders de almıyor bu cahil tayfası.

  • LLithya kullanıcısına yanıt
    Güle güle arkadaşım. Ama dönmemek üzere gidin lütfen, yarın pişman olup da güzel ülkeme dönüp kirletmeyin ülkemizi tekrardan.

  • Hands0meJack kullanıcısına yanıt

    LG Webos için de çözüm bulan varsa yazabilir mi?

  • sıkıntılı. paralı vpnler bile ağır.

  • spider-pro S kullanıcısına yanıt

    Sen kimsin lan şakirt gelmişsin buraya herkesi memleketinden kovup bu ülkenin kurucusuna hakaret ediyorsun.

  • headdhunterr H kullanıcısına yanıt

    Sakirt kim, baban mı?


    Hakaret? Sana Türkçe'yi kim öğretti? Ben kimseyi önder kabul etmem diyorum, sen koyun gibi hakaret diyorsun.

  • Koş pensilvanya'ya hocanın yanına hadi...

  • spider-pro S kullanıcısına yanıt

    25 senedir ulkede her gun kaos yaratani, kutuplastirani, fetoya zamaninda yol verenlere, kavgayi gurultuyu hic eksik ettirmeyip, huzurumuzu bozanlara oy vermeye daha da devam edelim degil mi?


    Yemiş gibi yapalim trollerin soylemlerini dimi ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaklı A kullanıcısına yanıt

    şu yazdığına cidden sen inanarak yazdıysan cok feci bir olaysın trollüğünde bir limiti olmalı

  • spider-pro S kullanıcısına yanıt

    Siz çoktan ulkeyi bom.. bir yola soktunuz Suriyeli soyu sopu belli olmayan bir dunya gereksizi ulkeye sokarak. Senin hic lagaluga hakkin yok. Senin gibi gereksize de laf anlatamam. Yaşimda 34 öngöründe çöp. Benim cocuguma birakmak istedigim bir ulke olsun tek derdim. Ve icinde senin gibilerin olmadigi bir ulke. Ama maalesef bu bir hayalden oteye gitmeyecek sizin gibilerle olacagimiz konum gelecegin Suriyesi Afganistani. .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden CHPliler burada hijyenik ortamda ne güzel muhalefet ediyorlardı. İktidarı savunmak zordur, ama muhalefeti savunmak kadar kolay bir şey yoktur. Ama ne zaman CHP yerelde iktidar oldu, durumlar değişti. CHP muhalefeti zehirledi. CHP dışı muhalifler de kolay yolu seçip CHP'nin kuyruğuna takılınca etkileri CHP'yi savundukları kadar oldu. Oysa CHP dışı muhalefet güçlenseydi bugün çok farklı yerde olurduk.

  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.