Şimdi Ara

Twitter'ın Engellenmesi [YARARLI SANSÜRÜ DESTEKLiYORUM](Nikinizi PM Atın) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.186
Cevap
16
Favori
144.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ohoo adamların iyiliğini müslümanlığıyla mı ölçüyorsun? Tamam oldu o zaman ya. Evet ateistim. Bu mesajda vereceğim notlar şunlar;

1- Atesitin fazla olduğu yerlerde suç oranları düşüktür, bkz. yarısı ateist olan Hollanda.
    2- Önceki iktidarların şehit oranlarıyla şu ankini karşılaştır. Son zamanlarda neden olmadığını anlamak içinse "İmralı zabıtları" diye arat.

Mal dediğin için rapor ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

işte tıkandığınız yer.o gitsin bu gitsin o yapmasın bu yapmasın.kim yapsın?eşeğin çipi.
    ne oldu niye alıntılamayayım yazdığını?sen yazıyorsun ben cevap veriyorum yoksa fikirlerime saygın yokmu senin?

1991 yılında shp ye oy verdim diyorsun.
    o zaman 18 olduğunu varsayıyorum.
    23sene geçmiş üstünden yani yaşınızın 41 olması lazım.
    birde yazdığınız şeylere bakın.Koyduğunuz smile a bakın.
    Utanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

işte tıkandığınız yer.o gitsin bu gitsin o yapmasın bu yapmasın.kim yapsın?eşeğin çipi.
    ne oldu niye alıntılamayayım yazdığını?sen yazıyorsun ben cevap veriyorum yoksa fikirlerime saygın yokmu senin?

Utanın

Ne varmış koyduğu smile'da yazdığı yazılarda? Gayet mantıklı yazıyor. Diyecek birşey bulamayınca bu yoldan saldırmaya başlamış ergenuslar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

İste boyle dunyanın maskarası olunur.. Bravo rte!

Kanki zaten bize ezilmesi gereken bi böcekmişiz gibi bakıyorlar, çok da mühim değil ne düşündükleri

Tamam Avrupa bizi sevmiyor zaten 12 yil once tum kapilari kapattilar bu hukumet yuzunden.. Rte nin tek yaptigi sey Turkiyenin adını lekelemek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence twitter kapatılması yetmez interneti kapatılması lazım hatta mağara yaşamına yine geçelim tarım yaparız koyun güderiz off miss teknoloji felanda ne gerek var bunlar şeytan işi hep...
  • erorcun E kullanıcısına yanıt
    senden de bu cevap beklenirdi... çok komik ya ;

madem ateistsin git orada yaşa seni burada zorla tutan yok haa!! bu arada bir nüfus araştırması yap bence :) bir de onların yaşantısı sanki çok güzelmiş gibi bir algı vermeye çalışma merak etme orada da bulundum ben .. şimdi ağzımı açtırma orada yaşanları anlattırma bana.

karşılaştır bakalım ne çıkacak sonuçları kanıtlarıyla bekliyorum ama diyorum siz sadece laf salatası inanmayan insanlarsınız.Sizden cevap almak bile beklenemez..

ben senin bütün söylemlerini rapor ettim..

Hey Allah(c.c)'ım sen nelere kadirsin..

hayatımda konuşmayacağı bir şahsiyetle şuan muhattap oluyorum inanmıyorum ben bile kendime bundan sonra lütfen alıntı yapma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amedjhN -- 22 Mart 2014; 17:00:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pengarox

quote:

quote:

Utanın

Ne varmış koyduğu smile'da yazdığı yazılarda? Gayet mantıklı yazıyor. Diyecek birşey bulamayınca bu yoldan saldırmaya başlamış ergenuslar.

tamam ben ergenusum.
    YAzdıklarımı okumayan. O THY başkanı ile ilgili videoya montaj diyen zihniyet en kral zihniyet.

satırlarca yazı yazdım.
    Aradan cımbızla laf çekerek cevap veriyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: amedjhN

lafları yiyorsunuz yerinize oturuyorsunuz sonrada savunmak için gerekçeleri mi yok diyorsun veled.

Terbiyeli konus terbiyesiz
    gerekceni soyle?

• Tebessüm ettim. Kapatılmasına karşı çıkanların topici olsa katılımcı sayısı 10!u görmeden kapanırdı konu.
  • sana yukarıda cevabımı verdim .. ilk önce yazılanları oku..

edepsiz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

İste boyle dunyanın maskarası olunur.. Bravo rte!

Kanki zaten bize ezilmesi gereken bi böcekmişiz gibi bakıyorlar, çok da mühim değil ne düşündükleri

Tamam Avrupa bizi sevmiyor zaten 12 yil once tum kapilari kapattilar bu hukumet yuzunden.. Rte nin tek yaptigi sey Turkiyenin adını lekelemek...

Yazdığın yazının sadece ilk kısmı doğru. 12 yıl önce Avrupa bize bayılıyordu tabi. Ayrıca ab üyeliğinde en son aşamaya bu hükümet döneminde gelindiğini biliyorsundur umarım.

• Twitterın kapatılmış olmasını destekliyorum beni de ekleyin hatta direk en başa ekleyin.

Sadece twitter değil bu ülkeye saygısı olmayan bu ülkenin adaletine saygı duymayan tüm web sitelerinin şirketlerin kapatılmasını tüm faaliyetlerinin durdurulmasını gerekirse tüm mal varlıklarına el koyulmasını destekliyorum.

Bu ülkede adalet ne derse o olur.

Bu olayı siyasete çekip "yasakçı zihniyet" "kişisel haklarımıza saldırı" vb. saçmalıklarla hükümete sallayanların tek derdi hükümete sataşabilmek için bir bahane daha bulmuş olmalarından kaynaklanıyor. Olayın ayrıntılarını neden böyle bir şey yapıldığını görmek anlamak okumak işlerine gelmeyecektir o sebepten boşu boşuna laf anlatmaya çalışmamanızı öneriyorum.

Zaten konu içinde yazılanları okuyacak olursanız bir çok bu olaya karşı çıkan yazının art niyet taşıdığını görebilirsiniz. Burada ne ülke ne devlet ne özgürlük dert değil. Bu konu içinde ve bu forumda açılan tüm siyasi ve dini konularda çıkan tartışmalarda tek bir ortak nokta var. Müslüman olan kesime karşı nefret. Onların seçimi ile başa gelmiş hükümetten tut o hükümetin atacağı her adıma kadar nefret. İslama karşı nefretten kaynaklanan sorunlar bu noktay akadar yani bir web sitesinin kapatılmasına kadar kendini gösteriyor buradaki tek olay bu.

Bu güne kadar bu forumdaki neredeyse tüm siyasi ve dini konulara mesaj attım. Tüm yazılanları okudum. Hepsinin temelinde aynı şey var. Milletin ne ülke umurunda nede twitterin kapatılmış olması ne 22:00 den sonra alkol satılması tek sorun islama karşı olan nefret ve şu anda hükümetin islami görüşü yansıtıyor olması. Bunu hazmedemedikleri için iyi yada kötü ne yaparsa yapsın sorun çıkacak karşı gelecek gerekirse zarar verecekler.

Benim yorumum bu kadar.

• quote:

quote:

Utanın

var anlamadım şimdi utanacak?bu smileyları gençler koyacak diye bir kural mı var?ya da bu smiyelar neye var kullanmak ayıpsa?şekil yapacağım derken saçmalamaya başladın genç şimdi.

neyse twitter iyi niyet göstergesi olarak hesapları yani şikayet edilen içerikleri kapatacakmış.sonra twitterın tekrar açılması gündeme gelecemiş.yani yola geldiler demektir.atar gider yapan gençlere duyrulur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 22 Mart 2014; 17:04:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: georgess

Forumdonanımı kapatacağız derse bir gün... bu siteye de anında düşman olurlar zihniyet bu.
    insanlar olumlu yönlerini alkışlayıp olumsuzluklarını eleştirmedikleri sürece bizden bi b.k olmaz.
    ama dik dur eğilme yanlış yapsan da arkanda durur cehalet seninle.

çok güzel özetlemişsiniz.

@ilkerinanç

2 haftadır yazdıklarınıza denk geliyorum da takım tutar gibi siyaset yapıyorsunuz bariz bir şekilde.bu doğru mu sizce hocam ? başbakanın doğruları vardır eyvallah fakat yanlışlarını da neden görmezden gelirsiniz anlamıyorum.
    hiç bir fanatik a takımının taraftarı. b takımına derbide yenilse; hiç bir şekilde kabullenmek istemez. siyasette de böyle yapmak sağlıklı değil.fakat ben bu forumda bir tane iktidar yanlısı birinin çıkıp da " evet yahu haklısınız siz arkadaşlar başbakanımız bu konuda haksız" dediğini duymadım arkadaş.nedir bu körü körüne bağlılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysa -- 22 Mart 2014; 17:10:38 >

• quote:

quote:

quote:

Utanın

var anlamadım şimdi utanacak?bu smileyları gençler koyacak diye bir kural mı var?ya da bu smiyelar neye var kullanmak ayıpsa?şekil yapacağım derken saçmalamaya başladın genç şimdi.

neyse twitter iyi niyet göstergesi olarak hesapları yani şikayet edilen içerikleri kapatacakmış.sonra twitterın tekrar açılması gündeme gelecemiş.yani yola geldiler demektir.atar gider yapan gençlere duyrulur...

en bilgili sizsiniz.yaşınız var ya baya.
    Laf sokmalar falan.
    Başbakan daha beterken oy vereninden insanlık beklemek ayrı bir şey sanırım.
    Hep diyorum yazmayacağım etmeyecğim bu insanların gözü kör ama dayanamıyorum işte olanlara.
    Buda benim zaafım
    al sana smile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 22 Mart 2014; 17:08:25 >

• Yalniz fark ettiniz mi? Konudaki ankette hayir oyu kullanamiyoruz
    yazik ya sizlere yaptiginiz hileler olmasa gorursunuz yuzde 50yi

• Benide yaz kardeş en başa
  • Korkarımki beyinleri yıkanmış veya yıkanacak beyni dahi olmayanlara geleceğimizi emanet edecez.Halkın büyük çoğunluğu cahil olduğu sürece bu böyle süregelecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknpower

Yalniz fark ettiniz mi? Konudaki ankette hayir oyu kullanamiyoruz
    yazik ya sizlere yaptiginiz hileler olmasa gorursunuz yuzde 50yi

uzun süredir zaten oy kullanılamıyor bu ankete.sorun yok yani sen yeni deldiğin için bunları yazdın...
  • ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum ...

+1

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.