Şimdi Ara

Twitter için sahte numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook cok eski ,instagram ergenlerin takildigi boş bi mecra.Kullanmayi sevdigim tek uygulama twitterdi.Kullanicilari olsun haklarımizi dile getirebilmemiz olsun cok seviyordum.Lakin hesabim askıya alındı.Yeni hesap açtım.Robot olmadığını kontrol etmek için telefon no nu gir seysi çıktı.Textnow falan o numaralar da fayda etmiyor.Var mı twitteri kullanmanın bir yolu.Yeni hesap açar açmaz biraz geçsin hemen numara istiyor.Kullandirtmiyor hesabi.Tek eğlencem twitter hayatimda.Cok üzgünüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gittigidiyorda ingiltere, hollanda gsm şirketlerinin yasal hatları satılıyor. Ben ingiltere numarası almıştım. Twitterda denedim kabul etti. Fiyatı kargo dahil 38 tl idi. Türk gsm hattı kullanmak istemiyorsan deneyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi typhoon01 -- 15 Mart 2021; 16:30:4 >
  • typhoon01 T kullanıcısına yanıt
    Oha!!! Tek numara mı 38 TL? Biz sosyal medya hesap alım satım yaparken 100 tanesine 130 TL ödeme yapıyorduk.
  • __Conqueror_ kullanıcısına yanıt

Benim aldığım Fiziki sim kart, sanal numara değil. Kontör yüklersen istediğin kadar kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi typhoon01 -- 16 Mart 2021; 17:6:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: typhoon01

Benim aldığım Fiziki sim kart, sanal numara değil. Kontör yüklersen istediğin kadar kullanabilirsin.

Şu android lerdeki enumero uygulaması gibi yani?

• Başka bir cihazdan ya da başka birisinin cihazından üye olabilirsin belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.