Şimdi Ara

Twitter'da Leauge of Legends eğlencesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bikaç arkadaşla birlikte karar verdik ve Mor Büyücü Minyon adı altında 4. sezondan itibaren bir twitter adresi açıp ve devam edecek olan herşeyi bütün yorumlarımızı , özellikle tr server'ının çektiği sıkıntıları hep paylaşmak istiyoruz. Ayrıca sadece lol de değil twitch den takip ettiğimiz beğendiğimiz bütün yayınlarıda yayınlanmaya başladığında haberiniz de olucak. Hem eğlenceli hemde bilgi veren birşey olmasını planlıyoruz. Arasıra twitter da paylaştığımız Oda ve şifreleriylede sihirdarlar ile maç da yapmak zevkli olur diye düşündük. Özel günlerde ise kod dağıtmakda planlarımız arasında. Bize katılırsanız çok seviniriz. Aşağıdaki linkten bize ulaşıp takip edebilirsiniz.Bizi yanlış anlamayın sadece sesimizi ve bilgilerimizi paylaşmak için ve sizde bize katılmanız için buraya konusunu açtık Şimdiden çok teşekkür ederiz. Sorularınız ve yorumlarınızı bekleriz.

LİNK : https://twitter.com/MorBuyucuMinyon

Linke tıklayamayanlar için ise twitterda arama yerine ; @MorBuyucuMinyon yazmanız yeterli. İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StWavin -- 11 Kasım 2013; 23:38:29 >

• Başka isim mi kalmadı yanlış değilsem riot tr ekibinin lol topluluk diye bi programı var
    Adamların üzerinden prim yapmak ne kadar doğru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların üzerinden prim yapmak gibi bi planımız yok. Zaten isim değiştirmek planımızın arasında şimdilik yeni açtığımız için böyle koyduk yanlış anlaşılmasın öyle bir amacımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Başka isim mi kalmadı yanlış değilsem riot tr ekibinin lol topluluk diye bi programı var
    Adamların üzerinden prim yapmak ne kadar doğru

üyeler ateşe verilsin

forum kapanabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 11 Kasım 2013; 23:22:02 >
  • west de olsaydı +1 follow bendendi
  • emretangul kullanıcısına yanıt
    kardeşim herkesi bekliyoruz biz. Leauge of legends ile ilgili her türlü bilgi eğlence iç içe olucak :) Sunucu farkımız yok yani
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Adımızı daha sempatik yapmak için uğraştık yanlış anlaşılmalar gitmiştir umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: StWavin

Adımızı daha sempatik yapmak için uğraştık yanlış anlaşılmalar gitmiştir umarım.

Çoğğ sempatiq olmuş
  • quote:

quote:

Çoğğ sempatiq olmuş
    Memnun olduysanız ne mutlu.
  • Seni spamlasak 19 altın verir misin? :')

• quote:

kardeşim herkesi bekliyoruz biz. Leauge of legends ile ilgili her türlü bilgi eğlence iç içe olucak :) Sunucu farkımız yok yani

Oyunun ismini doğru yazmayı öğrenin önce

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne zaman 4 kere ardarda soru isareti gorsem yazanın 13 yasında oldugunu dusunuyorum.
    elimde degil.
  • quote:

quote:

quote:

Çoğğ sempatiq olmuş
    Memnun olduysanız ne mutlu.

Follow ladım

• quote:

Orijinalden alıntı: oynakbalina

ne zaman 4 kere ardarda soru isareti gorsem yazanın 13 yasında oldugunu dusunuyorum.
    elimde degil.

Ard arda soru işareti arıyorum ömrümü yedin bulamadım daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßÈ®Tu_

quote:

Orijinalden alıntı: oynakbalina

ne zaman 4 kere ardarda soru isareti gorsem yazanın 13 yasında oldugunu dusunuyorum.
    elimde degil.

Ard arda soru işareti arıyorum ömrümü yedin bulamadım daha

Mor Büyücü Minyon ‏@MorBuyucuMinyon 1 sa
    Yarın sezon 4 hazır mısınız ???? #leaugeoflegends #loltopluluk
    Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla Aç
  • işsizlik başa bela.
  • yazılanlarda her hangi bir eğlence unsuru göremedim. komik diye yazılan şeylere tebessüm dahi etmedim
  • Kardes biz turkuz baltalamak,begenmemek bizim isimiz aldirma sen.Isim ve dusunceniz gayet guzel umarim basarili olursunuz.
    Cogu konusmak icin konusur bunlarin.Takmayin.

• Herkese yorumları için teşekkür ederim. Konuyu açarken elim kaymış dikkat etmemiş olabilirim k.bakmayın o konuda. Liseli vs. bunlar gereksiz laflar. Bilmek istiyosanda söyliyim Celal Bayar Üniversitesi İktisat 2. sınıf öğrencisiyim. Ayrıca evet türk olarak herkes birbirini küçük düşürmek toplumda ezmek ister bu konuda sana katılıyorum. Ben burda fikrimi paylaşıyorum vs destek bekliyorum bazı kişilerin yaptığı sadece boş laf yada aşağılama. Yazık yani.
  • Ben "Rakip Takımda Ki Zed, Bizde Ki Zed" diye bir yazı paylaşmaya utanırdım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.