Şimdi Ara

Twitch yayını için 1080 p monitör mü yoksa 2k mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben twitch yayınları yapıyorum ve 2018 haziran ayında aldığım bir pc var,gtx 1080,2600x,dell s2716 dg de monitörüm var. Monitörüm 2k olduğu için artık yeni nesil oyunlarda ayarları mediuma çekip zor yayın yapabiliyorum, orda bile bende kasıyor yayın akıyor ama çok rahatsız edici oyüzden dell s2716dg yi satıyorum. Alıcısı var 1080p bir monitöre geçip yeni nesil oyunlarda ultra da kasmadan yayınlarımı sürdürmek istiyorum almak istediğim monitör:https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/27-acer-gaming-kg271cbmidpx-fullhd-led-1ms-144hz-hdmi-dvi-dp-amd-freesync-cercevesiz-monitor-446901688

Başka monitör önerileriniz var ise bekliyorum bu fiyat aralığında en fazla 1600 tl olabilir

çerçevesiz olması 1 ms 27 inç 144hz ve freesync özelliklerinin olması beni cezbetti; çünkü gtx 1080 imi satıp 5700 xt pulse ekran kartı alıcam monitör ile eş zamanlı 2600x in yerine de 3600x i çekicem yayınlarıma devam etmek istiyorum, yani 2k monitör ile devam et diyenler olabilir tabiki güzel bir olay ama gears 5 yayını yapamıyorum, neredeyse hiçbir yeni çıkan oyunun yayınını yapamıyorum doğru dürüst. fps droplar mı dersiniz olmayan şey kalmıyor 2k native monitör de 1080p oynamak da gerçekten iğrenç bir deneyim oyüzden düzgün bir 1080p ye geçip yayın hayatımı devam ettirmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekkürler
    birde 5700xt ye geç monitörü değiştirme diyenler de olabilir mantıklı ama 1 sene sonra gene aynı yere çıkıcaz 1080 p ye geçip uzun yıllar sorun yaşamak istemiyorum zaten türkiye de 2k monitör ile her oyunun yayınını yapan adam çok az çok iyi bir sistem ya da çift pc gerektirir, en mantıklı yol bu gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bigmasie9 -- 28 Eylül 2019; 16:22:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.