Şimdi Ara

Twitch yayıncılarının kazandığı paralar hak mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kazanmaları hiç sorun değil de babası evi zor geçindirirken bu ayda 50k kazanan kişilere bağış atan çocuklar Yani illa bi yere bağış atacaksanız bir sürü vakıf var oraya atın bir işe yarasın millet isminizi ekranda okumayıversin.
  • Kitlenin çoğu babasının cebinden para çalıp ininal karta oara aktarıp bağış yapanlardan oluşuyor, adam en yüksek bağış yapanı arkadaş ekliyeceğim diyor mod yapacağım oyun oynayacağım diyor yolunu buluyor, bende de kanal vardı bağış işini kaldırdım ayrıca bu bağış işinde çok çakallık var hedef barı koyuyorsun arkadaşın bağış atıyor yayından sonra geri iade edince barda gerileme olmuyor yeni kanalların hepsi böyle yapar binlerce lira bağış atanların hepsi sahtedir arada asosyal aptallar denk gelene kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • subscribesi.
    biraz fazla yazmışsın ama televizyon dizilerine ve youtuberlarla kıyaslarsak hak.
    bu arada ferit en son açıktan üniversite okuyordu bitirdi mi bilmiyorum.
  • 5 dolar ucretin 1-2 dolari yayinciya gidiyor diye biliyorum ama tabiki yine de iyi para. Herkes yapamaz bunu bir nevi sunuculuk gibi bir sey televizyon yerine bilgisayarda izliyorsun bu da yetenek istiyor.

• Tv kullanmıyorum tv niyetine izlediğim bi kac kişi var eğlence amaçlı ama hak etme konusuna gelirsek evlilik programları spor programları falan hak ediyormu çok daha fazlasını kazanıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeloAngelo -- 10 Eylül 2017; 12:45:39 >
  • Söyleyince len oyun oynuyor para kazanıyor aqua diye oluyor. Ama madem bunda bu kadar eminsin git yayın aç bakalım dediğin gibi paralar hemen geliyor mu. Adamların yaptığı iş zor demiyorum ama şu anda sizin gözünüze bataan adamalar 5 6 yıl önce bu işe başlamış olan adamlar. Ki ben de çoğunlukla pintipanda ve eski adıyla yeşildev i izliyorum.

• Kimse bu insanları zorla izletmiyor, kıskanmayın, yapabiliyorsanız siz de yapın.
  • Milyar dolar servetim olsa

Çocuğum lol oynayan bi şişkoya abone olmak için 5$ verse ona paranın değerini öğrenene kadar para vermem.

Yayın yapanlara sözüm yok,bende böyle enayi çocuklar bulsam sömürürdüm sömürebildiğim kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 10 Eylül 2017; 19:8:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesela grimnax denilen adam yaşı başı geçmiş,5-6 yıllık evli olan bir adam. ben geçimimi twitchten sağlıyorum diyor. bana çok saçma geliyor ama yapıcak bişey yok, sonucta kimse silah zoruyla bağış yapmıyor veya abone olmuyor.
  • Suç onlarda değil.Onlara para atıp izleyenlerde.
  • sub başına 8 TL kazanıyor. ayda 2000 sub desek

16.000 TL twitch

Bağışlar 2000 TL aylık

Youtube 1000 TL

Sponsorlar 3000 TL

hadi yuvarla elektrik internet giderini düş.

en kötü 20.000 TL yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nycha

quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Jahrein on numara hiç birini izlemiyorum Jahrein de dahil onuda YouTube dan izliyorum bedava

İnsanlar seviyor jahrein i ama bağışı abartanlar da var

JAHREİN EN KÖTÜSÜ VE EN YETENEKSİZİ . AÇIK ARA DA EN KARAKTERSİZİDİR !

Senin gibiler youtubedan türüyor galiba adamın yaptığı ironileri anlamayıp sallamak. Geçen senin gibilerle dalga geçiyorduk.

Evonmoss gibi dans ederek para kazanan kızlar olduğu sürece jahreine en kötüsü demek çok komik. Twitch de yayın yapmasını bilen tek adam bu ve pintipanda. Kalanların hepsi oyun oynayarak kazanıyor bunlar ise muhabbetleriyle.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ali1903kemal

Jahrein on numara hiç birini izlemiyorum Jahrein de dahil onuda YouTube dan izliyorum bedava

İnsanlar seviyor jahrein i ama bağışı abartanlar da var

JAHREİN EN KÖTÜSÜ VE EN YETENEKSİZİ . AÇIK ARA DA EN KARAKTERSİZİDİR !

Senin gibiler youtubedan türüyor galiba adamın yaptığı ironileri anlamayıp sallamak. Geçen senin gibilerle dalga geçiyorduk.

Evonmoss gibi dans ederek para kazanan kızlar olduğu sürece jahreine en kötüsü demek çok komik. Twitch de yayın yapmasını bilen tek adam bu ve pintipanda. Kalanların hepsi oyun oynayarak kazanıyor bunlar ise muhabbetleriyle.

dalga geçiyormuş benle beyefendi . ahahahahaha komedi resmen . 10 yaşındaki çoluk çocukla ve 20 yaşında olup zeka yaşı anaokulu olanlarla aynı yayıncıyı takip etmeye devam et sen . git plebler falan filan deyin . adam hepinizle asıl dalgayı geçiyor . ben ne kadar konuşsam da söylesem de bir fayda etmeyeceğini biliyorum . adam resmen kitlesini koyun gibi yönlendiriyor sizin haberiniz yok . sen gidip ona bağış da yapıyorsundur para vermeye devam et umrumda değilsin . ister ağla ister zırla JAHREİN TWİTCHİN AÇIK ARA EN KÖTÜ SAMİMİYETSİZ YAYINCISIDIR . 2-3 tane uydurduğu hikayeye hemen sazan gibi atlayıp "abi süper muhabbeti var ya " diyosan çok kötü bir durumdasın . yazık

Ayrıca türkçeyi doğru kullanamayan senin gibi anlatım bozuklukları olan insanlarla ayrıca dalga geçiyoruz. Daha kendi dilini doğru yazamıyan biri gelip bana neyi izleyip izlemiceğime karar mı veriyor ?

8 aydır Jahrein aboneyim daha güzel verilemezdi 5$. İstediğin gibi kudurabilirsin

• ben henüz bağış ya da abonelikte bulunmadım ama insanın sıkıldığı zamanlarda film dizi v.b sarmadığında açıp izleyip eğlenesi geliyo böyle sıkıcı zor zamanlarında seni güldüren insanlara kendini borçlu hissediyosun bi çay ısmarlaman mümkün olmayınca bağış atmak mantıksız gelmiyo belki ilerde atarım
  • Hak kardeşim...keşke zamanında sende uyanık olsaydında yapsaydın. Ben yapanlara imrenmiyor değilim ama yapacak yaşı geçtik sayılır.

Alan memnun satan memnun, insan sen gibi biraz kıskanıyor neden benim püskevitim yok diye ama yapan yapıyor elleme :)
  • senden benden çok kazanıyorlar dün biri jahoya tek sefer de 1000 lira bağış yaptı.

bizim en fazla çenemiz yorulur anca
  • sub ücreti 2,5 dolar olmadan önce sub başı bana 10 lira kalıyor diyordu unlost. Şuanda daha az aldıklarına eminim ama sub sayıları tavan yaptı.
  • İnternette ki millete bakacak olursak:

Youtube, Twitch gibi platformlarda yayın yapan herkes milyoner, ferrariye biniyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.