Şimdi Ara

Twitch TV'den Kesintisiz Stream İzleme Yöntemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
11
Favori
8.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Twitch'in kendi playerı sanırım veri geldiği halde buffering yapıyor zaman zaman, bu yöntemle veriyi Twitch'in flash playerı ile değil de VLC player ile oynatmış oluyoruz, takılma sorunu çekenler için idareten bir çözüm olabiliyor, ben denedim işe yaradı, millet faydalansın diye de paylaştım.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • Vlc yerine pot player olmaz mı?
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • flash player dan nefret ediyordum çok sağol işime çok yaradı
    || AMD Ryzen 5 2600 3.9Ghz || Asus B450 Tuf Pro Gaming Anakart || Asus ROG Strix Geforce GTX 1660 Ti OC || Samsung 860 EVO 1 TB Solid State Drive || Corsair Vengeance RGB Pro 16GB 3000MHZ @ 15-17-17-35 RAM || Corsair VS550(2018) 550W PSU || Corsair Carbide SPEC-06 RGB Tempered Glass Kasa || Aoc E2262VW 21.5'' 60 HZ Monitör || Logitech G303 Daedalus Apex Gaming Mouse || LG 32LB652V 32" 3D Smart LED TV || TP-LINK TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB ||
  • Arkadaşlar livestreamer kullanıyordum da hata vermeye başladı. Hatayı alıp çözebilen oldu mu?

Twitch TV'den Kesintisiz Stream İzleme Yöntemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Hynx

Azubu guzel derken dalga mi geciyorsunuz? Bende twitchden cok daha fazla takiliyor

Şimdi bozdularsa bilemem ama konu tarihi 2014 o zamanlar en son kalitede donmadan izliyordum ben twitch'ten bin kat iyiydi.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.