Şimdi Ara

Twitch hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu twitch güzel mi almaya değer mi sizce? Ve pasif mi oynamalıyım agresif mi?

• Twitch yerine daha viable adc ler var. Miss fortune(oynamayı bilenin elinde çok op),corki,tristana önerebilirim. Ben ip biriktirebilirim diyosan jinx,lucian,draven önerebilirim. Oynayabilirsen vayne de olabilir. Zordur ama iyidir.

Twitchi sadece earlysi diğer adclere göre zayıf olduğu için başka adc ler önerdim, niye bu kadar eksilendim anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 2 Kasım 2014; 22:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erken oyunda çok güçsüz ve hasarı yetersiz kalır. Latede Tf çevirir. Yanında hem seni koruyacak hem de sustain sağlayacak bir support varsa lane safhasında sadece farma odaklan, sadece ganklerde agresifleş. Latede iyi pozisyon alıp penta at. Takımla iletişimin en önemli olduğu adc'lerden biridir bu arada.
  • Botrk cikana kadar hasari yok adam akilli

• Çöp la twitch onun yerine sivir oyna daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Twitch yerine daha viable adc ler var. Miss fortune(oynamayı bilenin elinde çok op),corki,tristana önerebilirim. Ben ip biriktirebilirim diyosan jinx,lucian,draven önerebilirim. Oynayabilirsen vayne de olabilir. Zordur ama iyidir.

Mf, Twitch'ten op falan degil. Twitch late gamein en guclu adcsidir.

Lanede karsiya gore oynayacaksin tabii ama earlysi genelde cogu adcden gucsuz kaldigi icin pasif oynaman gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan oyundaki en broken champlardan biri,soloq da kaçış mekanizması olmadıgı için sıkıntı yaratabiliyor bunu görmek için üstteki postları okuman yeterli.
    Yetenek ve iyi adc olmak gerekiyor bu özelliklere sahip olmayan adamlar oynayamaz.
  • tabiki değer akar
  • tabiki değer akar
  • Latede en iyi ADC,early çok zayıf

• quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

quote:

Orijinalden alıntı: 14alper41

Twitch yerine daha viable adc ler var. Miss fortune(oynamayı bilenin elinde çok op),corki,tristana önerebilirim. Ben ip biriktirebilirim diyosan jinx,lucian,draven önerebilirim. Oynayabilirsen vayne de olabilir. Zordur ama iyidir.

Mf, Twitch'ten op falan degil. Twitch late gamein en guclu adcsidir.

Lanede karsiya gore oynayacaksin tabii ama earlysi genelde cogu adcden gucsuz kaldigi icin pasif oynaman gerekiyor.

Ben karşılaştırma yapmadım. Dediğin gibi earlysi oldukça zayıf bu yüzden earlysi daha iyi adc ler önerdim. Mf de dediğim gibi oynamayı bilenin elinde op. Yani x y den güçlüdür gibi birşey söylemedim.

• gank atabilen bi adc düşün.
  • Onun yerine Graves al sen dostum
  • 2 lvde red buffla teq atıyo
  • Jungle da iyi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.