Şimdi Ara

Twitch Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim bayadır takip ediyordum fakat üyeliği açmak yeni nasib oldu

Rünler
     Twitch BuildMark of Attack Damage 9

Twitch BuildSeal of Armor 9

Twitch BuildGlyph of Scaling M.Resist 9

Twitch BuildQuint Of Attack Damage 3

Kabiliyetler

offense:23 defence:4 utility:0

Build
    >>>3x>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    son iki item opsiyonel = = = =

opsiyoneller için çok hızlı ölüyor iseniz
    veya mid-late game de karakteri coşturmak için
    veya
    karşı takım zırhı abartırsa

ALTERNATİF BAŞLANGIÇ:

Skiller
     Twitch Build PASİF
     Twitch Build 3,8,13,15,18
     Twitch Build 2,9,12,14,17
     Twitch Build 1,4,5,7,10
     Twitch Build 6,11,16

Oynanış
    İlk olarak manayı erkenden bitirmeyin ve fazla açılmayın çünkü twitch çok squishy(narin) bir hero . kana susamış veya vampiri asaya kadar bekleyin sonra saldırın ancak bu şekilde can yakarsınız . sakın farm ı bırakmayın çünkü farm sız kasılamazsınız . ve teamfight larda  Twitch Build>>>  Twitch Build>>> Twitch Build kombosunu sık sık kullanın

İyi/Kötü yanlar
    + full build de muazzam hasar verir
    + Twitch Build skill i ile gerek saldırı gerek kaçış için çok iyi
    + Twitch Build skill i range ve attack damage boostlayıp rakiplerinize karşı avantaj sağlar
    + Twitch Build pasifine denecek laf yok

- çok narin
    - early game de mana ve can sıkıntısı var (bu yüzden pot ile başladık)
    - diğer adc ler gibi e dayanımıyor
    - cc lere karşı zayıf

Strong against(bu herolara karşı güçlü)
     Twitch Build
     Twitch Build
     Twitch Build
     Twitch Build
     Twitch Build

Counter Picks(bu herolara karşı zayıf)
     Twitch Build
     Twitch Build
     Twitch Build
     Twitch Build
     Twitch Build

Küçük Bir Not: counter pickler bana ait değil yani alıntıdır build in gerisi fotoğraflar harici bana ait(item skill pros/cons vb.)

UMARIM SEVMİŞSİNİZDİR OKUDUĞUNUZ İŞİN TEŞEKKÜRLER(şunu görünce bıraktımcılar siz dil ve anlatım ödevini yapın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy r0verr -- 29 Nisan 2013; 16:31:09 >

• Bot + pot ile başladığını gördüm, bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Bot + pot ile başladığını gördüm, bıraktım.

birader hem önerilen hemde sevdiğim başlangıç sen bilirsinde laf atmana lüzum yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy r0verr -- 29 Nisan 2013; 2:08:55 >
  • LOL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PD ve statik shiv i aynı anda çıkmaz gereksiz diye düşünüyorum. Last whisper core item olmalı. Bot - 3pot ile başlamak gereksiz botun verdiği ms S3 te hiçbir işe yaramıyor. Doran's Blade ile başlanmalı (Lifesteal quintleriyle) Ayrıca GA kasmanın da bir manası yok S2 de kaldı onlar, dolayısıyla defansif item olarak frozen mallet yada warmog alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arctic Cat -- 29 Nisan 2013; 1:21:14 >
  • biraz daha detalı anlatsan daha iyi olur, ayrıca bot la başlamak o kadar kötü seçim çünkü skil dodgelemek için hız lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curiél

PD ve statik shiv i aynı anda çıkmaz gereksiz diye düşünüyorum. Last whisper core item olmalı. Bot - 3pot ile başlamak gereksiz botun verdiği ms S3 te hiçbir işe yaramıyor. Doran's Blade ile başlanmalı (Lifesteal quintleriyle) Ayrıca GA kasmanın da bir manası yok S2 de kaldı onlar, dolayısıyla defansif item olarak frozen mallet yada warmog alınmalı.

bi sen azarlarcasına söylemedin önce last whisper karşı takım ağır zırhlı değil ise yerini i.e ye veya g.a ya bırakabilir bence doran's blade iyi bir alternatif ekleyeceğim birde twitch ve warmog zıt geliyo bana . frozen mallet da yavaşlatma , sağlık ve hasar ile alternatiflere eklenecek yorum için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy r0verr -- 29 Nisan 2013; 1:36:43 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

PD ve statik shiv i aynı anda çıkmaz gereksiz diye düşünüyorum. Last whisper core item olmalı. Bot - 3pot ile başlamak gereksiz botun verdiği ms S3 te hiçbir işe yaramıyor. Doran's Blade ile başlanmalı (Lifesteal quintleriyle) Ayrıca GA kasmanın da bir manası yok S2 de kaldı onlar, dolayısıyla defansif item olarak frozen mallet yada warmog alınmalı.

GA yı her turnuvada kasarlar bugunki turnuvadada xpeke kastı adcleri kastı
  • Daha iyisi olabilirdi.

• olmamış bence. Ebediyi opsiyonellerın arasına koymak cok yanlış. Oysaki ilk tamamlaman gereken item ebedi. Tw ye critical yuklenmelisin. Ama as ye cok ihtiyacı olmadıgından senın gıbı kanasusamıstan sonra as ıtemlerıne yuklenmek son derece sacma. Bence söyle olmalı. Doransla işe basla. Ebediyi cıkarken life steal i ve botu aralara serpiştir. Sonra kanasusamısı cık. Daha sonra statik veya pd. Defansıf otem olarakta ga olur warmog olur olurda olur. Tabi last whisperı da cıkabılırsın defansı sallayıp.
    Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azizgoxel -- 29 Nisan 2013; 9:12:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve011

quote:

GA yı her turnuvada kasarlar bugunki turnuvadada xpeke kastı adcleri kastı

xPeke kastı hemen kasmalıyız. GA OP .

Normal açıklamaya geçeyim. Warmog ile combatta kalma süren artıyor dolayısıyla ultin ile vereceğin damage ın tam efektifliği ile kullanabiliyorsun. Aynı şekilde frozen malletta uzun range i olan adc için hem kite açısından yararlı, hemde verdiği hp ile warmog kadar olmasa da hayatta kalma süren artıyor. Twitch te ultiyi açtığında ekstra bir range kazandığından frozen mallet yararlı oluyor. Combatta ultini açtığın anda biri seni indirirse, GA ile tekrar kalkana kadar ultinin büyük bir çoğunluğunu (3 saniye kadar aşağı yukarı) hiçbirşey yapmayarak geçireceksin ki lategame de twitch in 3 saniyede vurduğu damage çok fazla. Ga daha çok situational bir item twitch için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.