TN horde tarafında pve guildi açmayı düşünüyorum 6/7hc 5/10 normal tecrübem var birkaç türk guildine girdim ama hep bir adam kayırma real life arkadaşlara öncelik verme olayları var o yüzden kendim kurmayı düşünüyorum eğer yeterli ilgiyi görürsem. İlgilenen arkadaşlar yorum bırakarak veya özel mesajdan iletişime geçebilir.
Bende t.n deyim.Ama çömezim hocam daha :)
adam kayırma herzaman olacak. sende kayıracaksın. düşün adamlar guild kurmuş yıllarca oynamışlar. yeni bi eleman gelmiş guilde. bi item düşmüş senin 2 yıllık arkadaşınında ihtiyacı var tanımadığın yeni gelmiş elemanında ihtiyacı var. tabiki arkadaşına verecen ilk önce. adam belki guildi basamak olarak kullanıyo. basıp gidecek sonra. oyüzden guilde girince bu durumu en az 3 ay kabullenin. sonra itemleri adil dağıtmaya başlarlar.
ha şimdi ben kayırırmıydım, hayır ben direk personel loot yapardım hiç uğraşmazdım yok bana lazımdı yok adil değilsin gibi laflarla uğraşmazdım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme