Şimdi Ara

Twisting Nether'ı da kaybettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk horde oyuncularının "seviyeli" diye tabir ettiği Twisting Nether realmi yeni yıla girdiğimiz ilk anlarda artık bitmiştir. Genel chatten yabancılar, türkler ve her zamanki gibi türk hainler küfürlü konuşmalara girdiler ve bu dakikalardır devam ediyor. Küfürleşmeler gerek türkçe, gerek ingilizce, gerekse kuzey dilleri oldugunu sandıgım dillerde devam ediyor. Daha önce de realmdeki yabancıların türklerden şikayeti vardı ama bu akşam tam anlamıyla ortalık karıştı. Twisting nether'dan aktaracaklarım şimdilik bu kadar...

• silvermoonda sıkıntı yok guild run yapıyoruz 25man ingilizce yetersiz guild başkanımızda hollandada yaşayan bir türk fight sırasında bana destek olmak için herşeyi türkçe konusuyor ve hiçkimseden bi şikayet gelmiyor genel olarakda türklere karşı bi milliyetçilik uygulanmıyor
  • doldu hocam doldu
  • Ben bittiğini biliyorum.
  • silvermoonda bazi dengesizler turklere karşı hakaret dolu şeyler yaziyorlardi geceleri ama agızlarını payını veriyorum allaha sukur gerek ingilizce gerek scandinavia dillerinde.Bizim serverda cokta scandinavialı insanlar ancak genelde kufur ve hakaret eden fransızlar almanlar ve ingilizler aslında bu tur muhabbetleere girmekten kacınıyorum ancak durduk yere birşey soyledilermi direk oturtuyoruz o laf edeni. Yani bizim serverda bi kaç apachi disinda oyle provakator yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodd -- 1 Ocak 2012; 6:28:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodd

silvermoonda bazi dengesizler turklere karşı hakaret dolu şeyler yaziyorlardi geceleri ama agızlarını payını veriyorum allaha sukur gerek ingilizce gerek scandinavia dillerinde.Bizim serverda cokta scandinavialı insanlar ancak genelde kufur ve hakaret eden fransızlar almanlar ve ingilizler aslında bu tur muhabbetleere girmekten kacınıyorum ancak durduk yere birşey soyledilermi direk oturtuyoruz o laf edeni. Yani bizim serverda bi kaç apachi disinda oyle provakator yok.

Orayı bimemde alonsusda olsalar haklılar 2tane turk gordum doğru durust diğerleri kufur yazan dungenun yarısında oyundan çıkan ninja yapan insanlar Heal dersi heal vermez healciler zaten(Alonsusda bole)
  • O değilde Burning Legionda Yıl başı namazı kıldık. Sonrada pilavlı sohbet. 50 kişi civarıydı
  • Twisting Nether de allyde kalmadı ilk 120 guildde sadece 2 ally guildi var onlarda 60. 120.
    Blizzardın bu olayı dengelemesi lazım. hordeler ally mekanına yerleşse yabancılık çekmezler
  • dunemaul bir ara feciydi hele cataclysm gelirken, twisting'de gidiyor demek. bizimkilerde de suç var ama geçen laf atıyor türklere biri üstüne gittim anladım apaçi olduğunu, eleman dayanamadı türkçe'ye döndü tarzan ya böyleleri de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hünerli

O değilde Burning Legionda Yıl başı namazı kıldık. Sonrada pilavlı sohbet. 50 kişi civarıydı

Ve oyunda RP in ne kadar zevkli oldugunu gorduk...
  • quote:

O değilde Burning Legionda Yıl başı namazı kıldık. Sonrada pilavlı sohbet. 50 kişi civarıydı

bi resim video alaydınız
  • Horde de seviyeli Türk oyuncu bulabileceğim, kalabalık(Alli- de Horde-de kalabalik [dengeli] olan bir PVE realmi önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şakird, hayırlı, mübarek abi tespit edildi!
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhammedArslan

Horde de seviyeli Türk oyuncu bulabileceğim, kalabalık(Alli- de Horde-de kalabalik [dengeli] olan bir PVE realmi önerebilir misiniz?

dengeli olması neden önemli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Horde de seviyeli Türk oyuncu bulabileceğim, kalabalık(Alli- de Horde-de kalabalik [dengeli] olan bir PVE realmi önerebilir misiniz?

Komple alli yada Horse olunca iyi olmaz diyedusunmustum.Peki denge disinda hordede iyi seviyeli oyuncu bulabilecegim, kalabalik pve serveri onerebilirmsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • outland'de oyna
  • quote:

quote:

quote:

Komple alli yada Horse olunca iyi olmaz diyedusunmustum.Peki denge disinda hordede iyi seviyeli oyuncu bulabilecegim, kalabalik pve serveri onerebilirmsiniz?

pve serverında denge sadece şehir basma durumlarında önemli olur ki o da sık yapılmaz zaten. hordeun kalabalık oldugu pve serverı bilmiyorum ama sana pvp serverı öneririm. gank yemekten korkmana gerek yok.eskide kaldı o tarz şeyler.artık pek fazla kimse şehir dısına cıkmadıgı gank olayları yogun şekilde yaşanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 25 Ocak 2012; 22:58:41 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

pve serverında denge sadece şehir basma durumlarında önemli olur ki o da sık yapılmaz zaten. hordeun kalabalık oldugu pve serverı bilmiyorum ama sana pvp serverı öneririm. gank yemekten korkmana gerek yok.eskide kaldı o tarz şeyler.artık pek fazla kimse şehir dısına cıkmadıgı gank olayları yogun şekilde yaşanmıyor.

Peki teşekkürler.PvP serverlerden Burning Legion oynamaya karar verdim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

outland'de oyna

Outland kadar saçma bir realm yok.Ne kadar ırkçı, ninja, oynamayı bilmeyen, çocuk varsa hepsi outlandde diyimde zaten kalabalık olduğu için 2 saat sıra beklediğimiz realme dışarıdan gelen olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ywizzle

quote:

Orijinalden alıntı: cy_x

outland'de oyna

Outland kadar saçma bir realm yok.Ne kadar ırkçı, ninja, oynamayı bilmeyen, çocuk varsa hepsi outlandde diyimde zaten kalabalık olduğu için 2 saat sıra beklediğimiz realme dışarıdan gelen olmasın.

e madem öle bi yer ne diye oynarsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.