Şimdi Ara

TWINGO / PALIO / 9000 YTL'YE ne alırsın?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arabadan cokanlamam. Maksimum 9000 ytl'ye ne alabilrim sizce en iyi?

Palio ve twingo dısında cok fazla secenek bulamadım. Ancak bazı tanıdıklar Palio al kesinlikle Twingo alma diyor. Bazıları da tam tersi sakın Palio alma diyor.

Yeni evliyiz. 2 kişiyiz yani henuz. İstanbul'da oturuyoruz ve aracı cok sık kullanmıcaz. aksamları belki işimiz çıkarsa ve haftasonu gezmeleri için sadece... Fazla yakmaması en önemli şey bizim için...

Yorumlarınızı bekliyorum...

• Kesinlikle ve hiç düşünmeden Palio alırım... Twingo parça olarak çok tuzlu...Bakırköyde bir arkadaşım var bayan.... Durduk yerde yolda giderken hava yazstıgı açıldıgı için büyük tehlike yaşadı. Twingo yu satıp kurtuldu...Git mahkemeye ver dedim...Ugraşmak istemedi.....Yok böyle bir şey olamaz diyen olursa adını adresini ve arabanın plakasını yazarım.... Saygılarımla....
  • Örnek verdiğiniz otomobillere bakılırsa küçük bir araba istiyorsunuz. Küçük bir araba olmasa da karbüratörlü bir Lada Samara çok az yakar. Suzuki Maruti kadar hesaplıdır. Şehir içine birebirdir. Konfor fazla beklenilmemeli.

Palio' yu tavsiye etmem. Kullanımı kolay olsa da dayanıklı olduğunu düşünmüyorum. Twingo' nun yedek parça durumunu bilemiyorum.

Yakıt bakımından Broadway de fena değildir.
  • Kısa süre sonra satacaksanız palio alın bence.Lpg de takarsanız ucuz olur iyice.Yoksa 1,2 motor olanının çok da az yaktığı söylenemez.Elinizden kolay çıkartırsınız palioyu.
  • gerçekten bu rakamlara fazla bir seçenek yok
    ama bu fiyatlara twingo kadar donanımlı araba da yok, bende epeydir bu fiyat aralığında araba bakıyorum , mesela 1998 twingo buldum klimalı vs.. 8000 ytl ama twingo olunca herkes uzak dur diyor,

Zor durum, bende ya donanımlı bir twingo alacam yada kolay satılan boadway, uno gibi hiç donanımsız bir arabaya binecem
  • Twingo alınmaz bu saatten sonra.Ben olsam Palio alırım.Ya da satması da çok kolay olsun dersen 2000 model brodway al ve taktır tüpü bak keyfine derim.Ama 1. seçenek Palio
  • yorumlar için sagolun arkadaslar.
    twingo'nun donanımı gerçekten arabayı cazip hale getiriyor diğerlerine göre.
    Palio'nun 65 beygir olanları az yakar diye duşunuyorum. gaz taktırmayı düşünmüyorum.
    benim için araba dediğim gibi çok kullanacağım bir şey değil. sadece haftasonu gezmeleri, akşam alışverişleri falan. tüm gün aksam 7ye kadar işteyim zaten.

siz palio diyorsunuz sonucta anladıgım kadarıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Delete
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • klimasız arabayada binilmez artık o fiyata twingo daha iyi bi seçim olur bence.
  • Dostum 94-95 model renault 19 klimalı alabilirsin.Tabi lpg şart.
  • bütçemi biraz zorlarım dersen 96-97 model pololar var 9500liraya,klimalı ve temiz.bence düşünebilirsin onu veya aynı şekilde citroen saxo'da olabilir bence düşün...özellikle pololar çok sağlam araçlardır öle palio veya twingo gibi güvensiz değildir
  • Çok saçma bir soru olmuş tabiki Twingo dijital göstergeler var ve bunun yanında renault kat kat daha güvenli ve sağlam araçlara sahip.Palio alıpta başını ağrıtma boşu boşuna.Arkadaşım hava yastığı açılmışta ne olmuş? Bu renonun dandik bir marka olduğunu göstermez.Mersedes 3trilyonluk araba yapıyor adam daha 100metre gitmeden araba bozuluyor.Eee elektronik aletler bunlar olabilirde olmayabilirde
  • 1996-1998 model aralığında Klimalı ve temiz bir Clio HB 1.4i RT de size uygun bir seçenek olabilir.
  • avrupa da milyonlarca satmış ve hala satılan, ama ülkemizde şehir arabası kültürünün olmamasına kurban giden bir model twingo. çabucak satmayacaksanız onu alın derim. palio yu tek kelimeyle düşünmeyin bile (arızaları, yol tutuşu vb.). hızlı satabilmek önemli bir kriterse polo vb. düşünün.
  • İKİSİNİ DE ALMAM PALİONUN FİYATINA PAZARLIK YAPARAK MAREA ALIRIM :)
  • quote:

1996-1998 model aralığında Klimalı ve temiz bir Clio HB 1.4i RT de size uygun bir seçenek olabilir.

Evet evet 9000 ytl ye 97-98 model Clio lar var aslında onları da düşünebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_SeGa -- 12 Eylül 2007; 19:25:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.