Şimdi Ara

TWETER PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar kullandığım ses sisteminde ön hoparlörlerden daha tiz ses alabilmek için 2 adet (ucuzundan) tweter aldım ve her iki ön hoparlöre (sağ-sol)bağladım.Ancak, şimdide tiz ses zaman zaman (kaynağa göre değişken) kontrolsüz olarak artıyor ve aşırı tiz sssss sesi duyuyorum.Bu özellikle insan seslerinde oluyor.Bir aralar kendi topladığım kolonlara taktığım tweterlara yanlış hatırlamıyorsam 12 volt 10 mikrofarad olmalı kondansatör bağlıyordum.
    Acaba gene böyle birşey yapabilirmiyim.Bunun için en ideal hesap yöntemi nasıl olabilr ve çözüm yöntemi doğrumudur?Kullandığım kolonların gücü 6 ohm 135 W. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

CREA TIERRA K40M 40" LCD PANEL + SEG 19" LCD TV + SONY HT-DDWG800 AVR + SONY PS-LX300USB PİKAP + SONY DVP-NS728H DVD PLAYER + VESTEL SLIMLINE 4000 DVD PLAYER + HIMEDIA Q3 QUAD CORE MEDIA PLAYER + SAMSUNG 2 TB EXTERNAL 3,5" HDD + 2 x WD MY BOOK 2 ESSENTIAL 2 TB EXTERNAL 3.5" + WD MY BOOK ESSENTIAL 5 TB 3,5" EXTERNAL + WD ELEMENTS 1 TB ve 2 TB 2" EXTERNAL + NEXT YE2000 CIS SUPER PLUS + DIGITURK DT9102 HD + D-SMART + SONY RM-VL610T IRC + SONY PS3 + SONY PS4 1 TB + 2009 VW JETTA 1.4 122HP TSI DSG COMFORTLINE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Egzos sesi problemi..
    18 yıl önce açıldı
    Aspiratör ses problemi
    14 yıl önce açıldı
    Teyp Ses Kesme Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.