Şimdi Ara

Tweak UI 2.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tweak XP 2.1 Yazılımını Tıkla İndir

Tweak UI Windows üzerinden yapılandırılması zor olan ayarların yapılmasını kolaylaştıran oldukça kullanışlı bir araçtır. Bu araçla yapabileceğiniz ayarlamalardan bazıları şu şekildedir:

*Açılış ekranının etkin-pasif olma durumunu ayarlayabilirsiniz.

*Windows açılırken okunmamış elektronik postaların sayısının gösterilip gösterilmemesini
    seçebilirsiniz.

*Masaüstünde hangi ikonların gösterilip gösterilmeyeceğine karar verebilirsiniz. Bunlar program kısayolları değil, asıl Windows ikonlarıdır(Belgelerim, Bilgisayarım, Ağ Bağlantılarım, Geri Dönüşüm Kutusu, Internet Explorer).

*Masaüstündeki birinci ikonun Bilgisayarım, Belgelerim ikonlarından hangisinin olacağını seçebilirsiniz.

*Balon uyarılarını etkin-pasif yapabilirsiniz.

*Kullanıcı adınızın Başlat Menüsü'nün üzerinde gösterilip gösterilmeyeceğini seçebilirsiniz

*Oluşturmuş olduğunuz kısayolllarda kısayol işaretini kaldırabilir ya da farklı bir işareti tecih edebilirsiniz.

Not: Windows XP Professional kullanıcıları "Grup İlkesi" yardımıyla bu tip ayarları ve daha fazlasını yapabilmekte; fakat Windows XP Home sistemlerde "Grup İlkesi" aracı olmadığından ayarlamaların yapılması zorlaşmakta. Tweak XP "Windows XP Home Edition" kullananların bu ayarları yapabilmesi için elverişli bir araç.

Tweak UI 2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 19 Haziran 2007; 21:21:24 >

• Paylaşım için teşekkürler beytepe,gerçekten çok güzel bir programa benziyor ,ellerine sağlık
  • Beytepe link kırık galiba bi kontrol et istersen
  • Rica ederim
    Sabahın bu saatinde canım sıkıldı vereyim dedim.

Linkte herhangi bir sorun yok General Stalin tekrar dene.
    quote:

Orjinalden alıntı: General Stalin

Beytepe link kırık galiba bi kontrol et istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 19 Nisan 2006; 5:10:23 >
  •  Tweak UI 2.1

Linke direkt tıkladığımda da sayfayı açıyor ve bitti diyor bişi göstermiyor
  • Beytepe şimdi indirdi,az evvel yok diyordu,server yoğun herhalde,ilginç walla
  • Benim link verdiğim görülmedi
    Şaka bir yana denemeden kesinlikle link vermem.
    quote:

Beytepe şimdi indirdi,az evvel yok diyordu,server yoğun herhalde,ilginç walla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Benim link verdiğim görülmedi
    quote:

beytepe biliyorum,sen birçok kere link verdin forumda hiçbirinde de sorun çıkmadı,zamanla kaybolan linkleri de yeniledin.Az kalsın,senin kırık link vermen gibi, tarihi bir olaya şahit olacaktım.

• Biraz sonra bana post kasıyorsun derlerse o zaman daha tarihi bir olaya rastlayacaz.
    İkimizden başka konuya yazan yok.
    Kırık link gerçekten vermem ama bazı linkler zamanla kendisi kırılıyor(benim suçum yok) onları da düzeltiyoruz elimizden geldiğince.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Benim link verdiğim görülmedi
    quote:

beytepe biliyorum,sen birçok kere link verdin forumda hiçbirinde de sorun çıkmadı,zamanla kaybolan linkleri de yeniledin.Az kalsın,senin kırık link vermen gibi, tarihi bir olaya şahit olacaktım.

• tesekkurler, kullanıslı bısey ...su balon konularında bayaa ıse yarıyacak gıbı, ındırdım de daha kullanmadım.

bu balonları baska nereden etkın/pasıf yapıyoduk unuttum ben
  • tesekkürler. cok faydalı ve kullanışlı bir program.
  • Windows XP Professional üzerinde Grup İlkesinde yapılabilir balonların etkin/pasif durumu.

quote:

Orjinalden alıntı: neptunus
    tesekkurler, kullanıslı bısey ...su balon konularında bayaa ıse yarıyacak gıbı, ındırdım de daha kullanmadım.
    bu balonları baska nereden etkın/pasıf yapıyoduk unuttum ben

Rica ederim.
    quote:

Orjinalden alıntı: klutch
    tesekkürler. cok faydalı ve kullanışlı bir program.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepe -- 19 Nisan 2006; 18:07:14 >

• Hocam yine çok güzel bir işe imza atmışsın Teşekkür ederim sana
  • Sorma ya imzayı değiştirmek zor oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: amuleten

Hocam yine çok güzel bir işe imza atmışsın Teşekkür ederim sana
  • Paylaşım için sağol
  • paylaşım için teşekkürler
  • Paylaşım için sağolll
  • emeğe saygı
  • Bir konu daha hortlamış Nisan'dan Ekim'e baya da bir süre geçmiş hani.
  • Değerli arkadaşlar forumun yerini bulamadım berki alakasız sorular sorucam yardımcı olun lütfen öncelikle bilgisayarıma indirdiğim programlar kapatıp açınca yok oluyor program ekle kaldırdan kaldırdıklarımda geri geliyor birde internet explorer da elimle bir site yazıyorum ör:www.google.com kapatıp açıyorum adres çubuğunda hiç bi şey yok deli olacam her nete girdiğim de elle yazıyorum sitelerin adını ayrıca balonardan nasıl kurtula bilirim ya msn camforg antivirüs falan filan bissürü balaon var ilk açılışta bunlarda nasıl kurtulurum bide xp sürekli güncelleme istiyo bunladım ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.