Şimdi Ara

TVT'de iPAD Mini 16gb 750 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır tablet araştırıyorum. iPAD mini ye karar verdim gibi. En uygun burada diye düşünüyorum. Distribütör garantisiyle diyor yani Bilkomdan mı oluyor acaba.

TVT Elektronik Elektronik Bilgisayar İnşaat İthalat İhracat Turizm Tic.ve San.Ltd.Şti

Antalyadan bir firma. Daha önce alışveriş yapmadım. Bana sıcak fırsat gibi geldi.

http://www.tvt.com.tr/APPLE-iPAD-MINI-WI-FI-16GB-BEYAZ-MD531TU-YETKILI-DISTRIBUTOR-GARANTISINDE,PR-26287.html

• quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

1 aydır tablet araştırıyorum. iPAD mini ye karar verdim gibi. En uygun burada diye düşünüyorum. Distribütör garantisiyle diyor yani Bilkomdan mı oluyor acaba.

TVT Elektronik Elektronik Bilgisayar İnşaat İthalat İhracat Turizm Tic.ve San.Ltd.Şti

Antalyadan bir firma. Daha önce alışveriş yapmadım. Bana sıcak fırsat gibi geldi.

http://www.tvt.com.tr/APPLE-iPAD-MINI-WI-FI-16GB-BEYAZ-MD531TU-YETKILI-DISTRIBUTOR-GARANTISINDE,PR-26287.html

İpad mini ana konusunda bu firmadan satın alan bir çok arkadaş var.Piyasada şuan için en iyi fiyatı veren firma diyebilirim...

• Fiyat fena değil. Gecenlerde arkadasda gordum, kurcaladım. Telefonun buyumus hali gibi duruyor, bekledigimden kucukmus. Oysa fiyat uygun diye dusunebilirdim zira Ipad 4 e o kadar para vermek istemiyordum. Ipad 2 dusmedi soyle 600 lere (Vatanın paraf kampanyası haric - cogu kiside kart yoktu)
  • Bu firmadan gecen hafta Ipad mini 4G 16 GB aldim. Defalarca arayip siparis, kargo vs konularinda bilgi verdiler. Kargomu alana kadar ilgilendiler. Ilgilerine sasirdim. Urun Index bilgisayar urunu ve Bilkom garantisinde. Kargoyu saat 17:30'da siparis vermeme ragmen ayni gun yolladilar. Sonuna kadar tavsiye edebilecegim bir firma bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asksarabi -- 14 Ocak 2013; 15:34:54 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
    ürün stokta tükenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

takip
    ürün stokta tükenmiş

sabah vardı bitmiş demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hannibal

quote:

takip
    ürün stokta tükenmiş

sabah vardı bitmiş demekki

Evet sabah vardı stokta. Şu adreste de 773 TL ye var maximum karta 12 taksit

http://www.escmarket.com/Urun/Apple-iPad-mini-WiFi-16GB-Beyaz-MD531TU-A-Bilkom-Guvencesiyle-pmu313.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sizce almalı mı beklemeli mi?
  • bende ipad mini almayı düşünüyorum. Apple Store açılmasını bekliyorum. Bakalım düşecek mi fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vukleus

bende ipad mini almayı düşünüyorum. Apple Store açılmasını bekliyorum. Bakalım düşecek mi fiyatlar.

apple store?
  • quote:

quote:

bende ipad mini almayı düşünüyorum. Apple Store açılmasını bekliyorum. Bakalım düşecek mi fiyatlar.

apple store?

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Apple ürünleri, resmi olarak telekom operatörleri ve Bilkom vasıtasıyla ülkemizde bulunuyor ve kendi mağazası üzerinden satış yapmıyordu. Basında yer alan bilgilere göre Apple, İstanbul'da resmi bir Apple Store açmak için son aşamaya geldi.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'de ofis kurarak işe alımlara başlayan Apple geçen hafta kalabalık bir ekibini İstanbul'a göndererek mağaza açılışı için ilk görüşmeleri yapmaya başladı. Finans ve ödeme sistemleri konusunda dev firmalarla görüşmeler yapan Apple'ın eş zamanlı olarak çevrimiçi mağazasını da açacağı belirtiliyor. Aynı zamanda iTunes mağazası da aktif hale gelecek.

Türkiye, Apple'ın resmi olarak mağaza açtığı 14. ülke olacak. Apple'ın mağazaları gerek kullanım alanı gerekse sunduğu tecrübelerle diğerlerinden ayrılıyor. Satış bölümü, teknik servis alanı, eğitim alanı, çocuk bölümleri ve ücretsiz görüşme yapılabilen iPhone modelleri ile dünyada 361 adet Apple Store bulunuyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_59562346/mpage_1/key_apple+turkiye/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

apple store?

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Apple ürünleri, resmi olarak telekom operatörleri ve Bilkom vasıtasıyla ülkemizde bulunuyor ve kendi mağazası üzerinden satış yapmıyordu. Basında yer alan bilgilere göre Apple, İstanbul'da resmi bir Apple Store açmak için son aşamaya geldi.

Geçtiğimiz yıl Türkiye'de ofis kurarak işe alımlara başlayan Apple geçen hafta kalabalık bir ekibini İstanbul'a göndererek mağaza açılışı için ilk görüşmeleri yapmaya başladı. Finans ve ödeme sistemleri konusunda dev firmalarla görüşmeler yapan Apple'ın eş zamanlı olarak çevrimiçi mağazasını da açacağı belirtiliyor. Aynı zamanda iTunes mağazası da aktif hale gelecek.

Türkiye, Apple'ın resmi olarak mağaza açtığı 14. ülke olacak. Apple'ın mağazaları gerek kullanım alanı gerekse sunduğu tecrübelerle diğerlerinden ayrılıyor. Satış bölümü, teknik servis alanı, eğitim alanı, çocuk bölümleri ve ücretsiz görüşme yapılabilen iPhone modelleri ile dünyada 361 adet Apple Store bulunuyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_59562346/mpage_1/key_apple+turkiye/tm.htm

bilgi için teşekkürler umarım fiyatlara yansır

• uzun araştırmalarım sonucu retina ekran olmadığı için vaz geçtim. herkesin ortak görüşü fiyatının pahalı olduğu amerika satış fiyatı 329 dolar nerdeyse büyüğünün fiyatı , bu yüzden pek tercih edilmiyor. Geçen gün reklam kokan yazılarda okumadım değil. işte amerika stokta şukadar az kalmış filan diye. nexus 7 ile karşılaştırmışlar bide, son cümle önmeli "nexus 7 alacaksanız nexsus 7 alın ama tablet alacaksanız ipad alın" diye. kıssadan hisse , ipad 9,7 al. thats all (mi acaba demezsin )
  • ipad mini 4g alacağım telefon olarak kullanacağim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad mini 4g alacağım telefon olarak kullanacağim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.