Okan Bayülgene laf atan liselidir, hatta ilkokulludur. Zihinsel olgunluğa erişmemiştir. Kendimden biliyorum neyseki geçti o günler.
aynen.Bunu yazmak için girmiştim
Herkes anlayamaz siz gidin kadın programı gibi program yapan en dandik filmi en dandik sanatçıyı bile öven yalakalık yapan beyazı izleyin.
Tv çocuğundan beri izlerim.
O zamanlar arayanlar:
-Alo Okancığııım diyorlardı Okan abi de : -Okan da güle güle diyip kapatıyordu.
Şimdi okan bey diyorlar.
Adamın yaptığı mantıklı tanışmışlığı yok okancığım Okaannn diye açıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Key
quote:
Orijinalden alıntı: dEathLy's
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dEathLy's
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bballa23
Konuda zorno
şu okan bayulgenin neresini seviyorsunuz...anlamadim....eskiler bilirler,telefon acanlara ahmakça davranmalar ve absürt konusmalar yapan densiz biri bence
Herkes zamanla değişir... O günleri hatırlarım ukalaydı fazlasıyla. Ama yaşlandıkça daha oturaklı bir karaktere sahip oldu diyebiliriz. Sonuç olarak artık öyle göze batan bi'davranışı yok. Önemli olan da budur bence
ozamnlar kaç yaşindaydi bilmiyorum tam ama 28-29 varmiydi bilmiyorum ama huy kolay degişmez sanirim...karaktersiz bana gore..simdi nasil oldu bilemem....
Ya o huy değilde daha çok dikkat çekmek amacıyla yapılan "Ben ukalayım, ben kimseyi takmıyorum, ben 1 numarayım" havalarıydı. Genç olduğundan şöhret bozdu tabi önce Ama sonra TV'de pişti, ve şimdi mükemmel bir talk show sunucusu :) Zaten pek bir alternatifi olduğu söylenemez. Bi'tek Beyaz var işte... :)
bence hala malin teki....ama beyaz ondan bence cok daha iyi
Bi'arkadaşın söylediği gibi beyaz herkesi beğenip, pohpohlayan biri. Okan daha gerçekçi ve adamına göre davranıyor. Bu yüzden Okan daha iyi bence Ha Beyaz'ın da Okan yokken gideri var o ayrı
Okan'ı da izleyenler fuck the system dediği için izliyorlardı , artık onların da izlediğini sanmıyorum
Adam fuck the syste diyecek Türkiye'nin en çok izlenen kanalında talk show yapacak , aldığı ücret de bir o kadar dolgun olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
quote:
Orijinalden alıntı: pan-river
quote:
Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal
Okan Bayülgene laf atan liselidir, hatta ilkokulludur. Zihinsel olgunluğa erişmemiştir. Kendimden biliyorum neyseki geçti o günler.
Geçmemiş o günlerin. Şu yorumuna bakılırsa yaşın 9-10.
Ee ben neden bahsediyom sen neden bahsediyon? Yaşım 9 olabilir ama geçti o günlerim. Artık okan bayülgene laf atıp yüksek ahlak sahibi reyiz takılmıyorum. 9 yaşımda olmanın verdiği olgunlukla yaşıyorum artık.
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9 Yaşında herşeyin farkında xDe
quote:
Orijinalden alıntı: orknt
Okan'nın programı haftaiçi / haftasonu ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme