Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (1128. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 13 Misafir - 15 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
88.187
Cevap
1.337
Favori
4.696.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DRAKONE D kullanıcısına yanıt
    o fiyata daha iyisi çok zor hocam 3150tl güzel fiyat mu7400 için..ips panel için bence verilecek en üst limit rakam olarak bu rakamlar üzerine çıkarsanız kesinlikle ips panellerden uzak durun..
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    burda içinden ne çıkacağı belli olmayan mağazada gidip test edip eve aynı modeli farklı panelle gönderen firmanın ürünlerini önerip milletin ahınımı alalım? siz öyle yaparsınız burda kimse marka fanatikliği yapmıyor şuan piyasada f/p sorun servis anlamında tümünde genel olarak öne çıkan marka samsung ee biz niye diğer markaları önerelimki maaşmı veriyorlar bize ? ya bırakın artık bu işleri allah aşkına yok ticari hastalık yok psikolojik hastalık herkes kurmuş kafasında bişeyleri gelip burda fırsat arıyor mevzu bu başka bişey değil bir kaç ay önce sordunda şimdimi geldi aklına cevabını aramak ? sorduğun markada vestel tv lerden kalitesizlik akıyor içindeki panelin ne olduğu ne çıkacağı kime ürettirdiği alayı meçhul şimdi sen bunların soruyorsun cevap alamıyorsun ama suçlu burdakiler oluyor ya sen bu soruların cevabını vestelden bile alamazsın adamların kendi ürettikleri modellerden haberi yok ama onunda suçlusu bizizdir :)




  • smurf1971 kullanıcısına yanıt
    doktor avukat olunca zeka ekstradan yükseliyormu? bana zeka testi yapıp sınıf atlattılar bilgi yarışmalarına soktular vs.. zekayla alakalı ilk 5 sene kalem kağıt kullanmadan sorulara 10 saniyede cevap verdim sonrasında okul bana sıkıcı geldi aynı o esnada hocanın anlattıklarını iki kerede zor anlayan insanlar nefes almadan sokağa çıkmadan sosyal hayat yaşamadan durmadan ders çalışıp ucu ucuna bahsettiğiniz bölümleri kazandı şimdi bu insanlar zeki oluyor öylemi :) ya gidin kendinizi başka yerde tatmin edin allah aşkına konuyu amacındanda saptırdınız burda siz tatmin olacaksınız diye insanlar artık sorularına cevap alamıyor..
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Şu mesajda bile marka fanatikliginiz apaçık ortada. Bu kadar da savunulmaz ki bir marka. Ben her zaman burada söyledim siz görmediyseniz şimdi sallamasyon yapmayın.

    Zaten sizin fanatik markanızın ürettiği Samsung va paneli kullanan Vestel’in paneli dandikmis hocam hayırlı satışlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EĞİNLİ kullanıcısına yanıt
    hocam emin olun o eleştirenlerin burda önerilen tv ler yada insanlar umurlarında değil onların amaçları çok daha farklı burda öneride bulunurken hem bu insanlarla uğraşmak zorunda kalıyorsun hemde yazdıkları altı boş mesajları görüp okuyanların kafası karışıyor bi daha al başa fayda yok zarar çok..
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    vestelde 10 tanede çıkacak olan 1 tane samsung va paneli denk getirirsiniz sizde o şans var inanıyorum sizede hayırlı işler
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    birde beni marka fanatikliğiyle suçlayan arkadaşlar açsın geçmiş mesajlarıma baksın her mesajımda ilk önce sony önermişimdir sorunsuz işletim sistemi arayan varsa samsung yazmışımdır eksilerini artılarınıda yazmışımdır ama hiçbiriniz bunları görmezsiniz bahsetmezsiniz çünkü dediğim gibi sizin amacınız başka..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    sizin gibilerde arttı son günlerde normalde sesi çıkmayıp fırsat bekleyenler en küçük fırsatta hemen başlıyorlar böyle destan yazmaya önceden içinde ukte kalan varsada fırsatını bekliyor biri bişey yazsada bende beğensem diye burda kimse kendini üstad olarak görmüyor siz insanlara yapıştıracak sıfat arıyorsunuz onun üzerinden üstü kapalı kafanıza göre dalga geçiyorsunuz hakaret ediyorsunuz ayrıca sizin kişisel zevkiniz kimseyi ilgilendirmez kim neyi seviyorsa gider onu alır burda kimse kimseye zorla tv aldırmıyor kafasına silah dayayıp yok amblightmış oymuş buymuş hikaye yani..birde samsung fanlığı diye tutturan piyasada şuan va panel olup işletim sistemi sıkıntısız olan alınacak tv leri samsung yapıyor gidin adamlara kızın diyin ki siz nasıl alınacak tv yaparsınız herkes samsung alıyor herkes samsung öneriyor sonra philipse sony e gidin berbat işletim sistemleri için teşekkür edin hatta philipse ekstradan banding sızma sorunları içinde teşekkür edin burda sayfalarca sony tv ler önerilmiş ama işinize gelmediği amacnız farklı olduğu için onlardan bahsetmezsiniz..ya bişeyleri yazmak için yazmayın allah aşkına sinek küçük mide bulandırır hesabı sizinkide öyle başka bişey değil herkes bahsettiğin olgunluğa erişmeden önce sen ilk önce bi kendine bak

    "sizin gibilerde arttı son günlerde normalde sesi çıkmayıp fırsat bekleyenler en küçük fırsatta hemen başlıyorlar böyle destan yazmaya "

    Üye olma tarihime bakın ondan sonra konuşun bence. Normalde sesimin çıkmadığını nereden biliyorsunuz? Rahatsız olduğum bir durumu anlattım.
    Ne yani sizden izin mi almam gerekiyor?
    "RNNN bey , uzun zamandır tv tavsiyeleri bölümüne mesaj atmadım acaba atsam mideniz bulanır mı?


    "Sinek küçük mide bulandırır hesabı sizinkide öyle başka bişey değil herkes bahsettiğin olgunluğa erişmeden önce sen ilk önce bi kendine bak".

    Yapılan eleştiriyi , başka bir forma sokup bana "sen nerden çıktın şimdi" die yine üstten bakan mesaj atmanın manası nedir?
    Üslubunuzu önce düzeltin.Burası size ait değil.

    "şuan va panel olup işletim sistemi sıkıntısız olan alınacak tv leri samsung yapıyor" ,
    Samsung'da sıkıntı yok mu? Yine söylediğimi yaptınız.Samsung sıkıntısız gibi anlatıyorsunuz.
    Ben yorumumu yaptım ve dışarıdan gördüğümü "kendi anladığım" kadarı ile anlattım.
    Hala fanboyluğa devam ediyorsunuz.

    "Hocam emin olun o eleştirenlerin burda önerilen tv ler yada insanlar umurlarında değil onların amaçları çok daha farklı "
    "hiçbiriniz bunları görmezsiniz bahsetmezsiniz çünkü dediğim gibi sizin amacınız başka.."


    Rnn Bey, büyük resmi görüp herkesi aydınlattığınız için teşekkür ederim.
    Amacım nedir bana da bir anlatsanız anlasam.Nedir bu çok farklı olan amacım?

    Konuyu uzatmanın manası yok.Siz şimdi cevap yazacaksınız ben de ona cevap vermeyeceğim.
    Buradaki insanları ikili tartışmaların içine de sokmanın manası yok.

    Okuyan ne anlatmak istediğimi anlamıştır umarım.


    İyi forumlar herkese,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.pupa -- 4 Aralık 2017; 13:29:58 >




  • ikili üçlü tartışmalara girmeye hiç gerek yok arkadaşlar
    birisi bir fikir sorduğunda herkes kendi fikrini artısını eksisini yazar,tv alacak olan kişi de işine gelen fikri dikkate alır gider tv sini alır bu kadar basit.
    Misal benim için bir film ya da dizi sitesine girdiğimde akıcı şekilde içeriği oynatması olmazsa olmazdır.
    Bunu da samsung tizen işeltim sisteminde gördüm
    Yoksa sony de alırım philips de ve görüntüsü benim için gibi kullanıcılara ahım şahım sıkıntı yaratmaz eminim
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Pardon yanılmışım hocam. Sony fanligi yapıyormuşsun. Kusuruma bakma.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    doktor avukat olunca zeka ekstradan yükseliyormu? bana zeka testi yapıp sınıf atlattılar bilgi yarışmalarına soktular vs.. zekayla alakalı ilk 5 sene kalem kağıt kullanmadan sorulara 10 saniyede cevap verdim sonrasında okul bana sıkıcı geldi aynı o esnada hocanın anlattıklarını iki kerede zor anlayan insanlar nefes almadan sokağa çıkmadan sosyal hayat yaşamadan durmadan ders çalışıp ucu ucuna bahsettiğiniz bölümleri kazandı şimdi bu insanlar zeki oluyor öylemi :) ya gidin kendinizi başka yerde tatmin edin allah aşkına konuyu amacındanda saptırdınız burda siz tatmin olacaksınız diye insanlar artık sorularına cevap alamıyor..

    Sakin ol Şampiyon( senin sözün), bu ne hiddet? ben doktorum ve zeka seviyem sizden çok az..ıps ve va paneli kıyaslayamıyorum. öyle farzet...
  • ezimuse kullanıcısına yanıt
    iyisi hangisiyse ben onun fanligini yapiyorum hicbirisi aile sirketimiz değil banada 1 kuruş faydaları yok
  • smurf1971 kullanıcısına yanıt
    ben sizinle zekayla alakalı bi yorumda bulunduğumu yada öyle bi tartışmaya girdiğimi hatırlamıyorum ama siz işi tv den çıkarıp meslek-zeka kısmına taşımışsınız amacınız nedir merak ettim? doktor olabilirsiniz zekide olabilirsiniz ama bunların konumuzla uzaktan yakından alakası yok..ama örneklendirirsek siz şimdi yıllarca emek verdiniz bilgi sahibi oldunuz birisi çıktı geldi dedi ki senin hiçbişey bildiğin yok ben o kitapları 1 haftada okudum bu konuyuda sen yanlış biliyorsun benim dediğim doğru dese ne derseniz ? bence cevap bile vermez kovarsınız mesajı aldığınızı düşünüyorum
  • dr.pupa kullanıcısına yanıt
    cevap ver verme o senın kişisel tercihin mesaj yazılırsa banada cevap hakkı doğar

    1. aynen sizin gibiler arttı ve sizler tek başınayken sesi çıkmayıp yanına 2-3 yandaş bulunca böyle destan yazan tiplersiniz

    2. senin yaptığın eleştiri değil eleştiri adı altında insanları kınayıp küçük görmek yok kendini üstad sananlar yok olgunluğa erişenler burda kimse salak değil kimin ne dediğini kime dediğini ne için söylediğini farkında ve cevabınıda sana aynı şekilde verdim çünkü hakettiğin şekil bu

    3. evet samsungtada sıkıntılar var ama diğer markaların yanında sıkıntının s si değil olan sıkıntılar öneride bulunurkende buna göre bulunuyoruz artı diğer seçenekleride yazıp artısını eksisini söylüyoruz ama önceki mesajdada dediğim gibi siz bunları görmüyorsunuz amacınız farklı olduğu için

    4. sizin asıl amacınız nedir biliyormusunuz bağcıyı dövmek burda gelip ne bilgi veriyorsunuz ne öneride bulunuyorsunuz nede bişey paylaşıyorsunuz bizlere faydası olacak..ama bunları yapanlarada kafanıza göre eleştirme küçük düşürme hakkını kendinizde görüyorsunuz ve yine yukarda dediğim gibi bunu tek olduğunuzda değil yancılarınız varsa yapıyorsunuz yoksa sesiniz çıkmıyor.

    5. size bu destek veren kitlede yazdıklarınıza yada siz haklı olduğunuz için destek vermiyor onlarında amacı bağcıyı dövmek olduğu için ortak noktada buluşuyorsunuz olay bu

    6. kimi ips panelden takmış kimi samsung öneriyor diye takmış kimi adamın yazdığı binlerce mesaj sonrasında biraz bunalıp sitem etmesine takmış burda kimse sizi mutlu etmek zorunda değil gidin başka yerde eğlendirin kendinizi öneri isteyen arkadaşların mesajları sizin gibiler yüzünden cevapsız kalıyor konu dağılıyor böyle gereksiz destan gibi a4 kağıdına yazdığınız mesajları okumak zorunda kalıyorlar.




  • DaddyCooL88 D kullanıcısına yanıt
    Slm;

    Samsung Müşteri hizmetleri ile görüş bence, hala bekleyen birileri var, gelecek deniyor ve yurt dışından onay bekleniyor gibi açıklamalar yapılıyor...

    Bu arada TV' den nasıl memnun musunuz?
  • Şu son zamanlarda Konu ve Tarafımızı, işin içini dahi bilmeden,
    Çirkin bir üslupla, haksız ve gereksiz yere meşgul edenler yüzünden,
    Forumdaşları bilgilendirmek mahiyetinde bu açıklama zorunlu olmuştur....



    Şahsen bir fiil dört yıl boyunca bu konuyu yalnız bırakmayıp,
    Hiç kimseyi esgeçmemeye çalışarak,
    Bireysel tesbit, görüşlerim ve Eldeki tüm kanıtsanmış verilerle,
    Bu verilere sahip olan "İddia edildiği gibi sırf bir iki marka değil",
    Hemen hemen "Tüm marka/modelleri" önererek, bilgilendirerek,
    Forumdaşlara şimdiye kadar yardımcı oldum...

    Ve bu kadar zaman zarfında tek bir Allahın kulu çıkıpta;
    "dallass senin tavsiyenle filanca marka/modeli aldım keşke
    seni dinlemez olsaydım bu paneli aldığıma çok pişmanım" demedi,

    Bırakın demeyi, yine bu zaman zarfında, tavsiye ettigim panelleri
    alan bu arkadaşlar hala bana tşk eder memnuniyetlerini dile getiriler...



    Kim ne derse desin,

    Belki bana karşı olanların çok ama çok zorlarına gidecek ama,
    Dallass Olarak TV bölümünde ve 1Milyonu aşkın okuma oranına sahip bu konumun altında
    hatırı sayılır bir farkındalık oluşturduğumu zaten bilen biliyor...

    Hatta beni eleştirenlerin bazıları;
    "Siyah perormansının, ışığın, kontrastın, hertz'in vs.
    nedenli önemli olduklarını biz zaten biliyorduk" diyorlar,

    Gülüyorum sadece,

    Peki siz bu zaten bilindiğinizi iddia ettiğiniz ve basit gördüğünüz bu bilgileri nereden öğrendiniz?

    Nereden olacak tabiki

    "TV Tavsiyesi arayanlar okumadan geçmeyin" konumdan,

    Çünkü; Siyah performansının, ışığın, kontrastın, hertz'in vs. vs.
    Ne denli önemli olduğunu, bu konuda ilk demeyim amma en çok üzerinde şahsen ben durdum.

    Yine çünkü, bu gibi TV için elzem bilgilerin paylaşıldığı
    bir başka Aktif konu başlığı benim bildiğim kadarı ile yok,

    Var ve bu tür şeyler şu konuda hararetli bir şekilde hala tartışılıyor diyen varsa konu linki versinler...

    Varsa yoksa marka /model ana başlıkları (ki çok gerekli)
    ve bu panellerin genel bilgi paylaşımı ve sorunları dile getiriliyor...


    Durum böyle olsada,
    Görüldüğü üzre şu son zamanlarda, Hernekadar öneri ve tavsiyelerimizi kafamıza göre değilde,
    Elimizde bulunan kanıtsanmış verilere göre bilgilendirmeye çalışsakta,
    Özellikle Şahsıma ve aynı düşünceye sahip arkadaşlara yönelik çirkin iftiralar ve hatta hakaretler ediliyor.

    Beş parmağın beşini geçmeyen, ancak küstahlık ve terbiyesizlikte sınır tanımayıp bir biriyle yarışan bu güruha,
    Bir fiil dört yıl boyunca sayfalar dolusu açıklamarda bulunup, iddialarını tek tek çürütmemize rağmen,
    Bu dört yıllık konunun sadece son sayfalarına bakarak, tarafımızı yargılayanlara malesef engel olamıyoruz.
    Bu kendini bilmezlere ne desek boş fayda etmiyor,
    Bizler diyoruz mersine maalesef onlar anlıyor tersine...


    Aslında Tek diledikleri bir şey var, kendilerini zır cahillikleri ile başbaşa bırakmamız...

    Ve akabinde Bir daha yazmamak üzre bu konumuzu terkedip gitmemiz tek dertlerleri bu...

    Yani hernedense, hiçbir karşılık beklemeden zamanımızdan dahi ödün verip
    burada birçok insana yardımcı olmamız bazılarının çok zoruna gidiyor.

    Haydi o zaman madem biz bilmiyoruz siz biliyorsunuz,
    çıkın er meydanına deyincede ortada bir Allahın kulunu bulamıyorsun...

    Sonrada Eleştir babam eleştir, hatta yetmedi hakaret et...

    Tüm bunlara rağmen bu yazımdan "Sırf senin konun diye eleştiride yapamayacakmıyız" çıkarımında kesinlikle bulunulmasın,
    Çünkü bu konu altında bir çok arkadaşımızla, "kişileri değil" Donanımsal ve yazılımsal konuları "düzeyli" bir şekilde tartıştık, fikir yürüttük ve karşılıklı sunduğumuz verilerle bir sonuca vardık, bu güzel bir şey...
    Bizim buradaki isyanımız, direk kişilere yönelik, adına eleştiri dedikleri hakaret boyutundaki tüm mesaj ve yazarlarına....

    Onlara sözüm şu;

    Kardeşim tüm paylaştığımız gerçek verilere rağmen
    ister şu marka daha iyi, şu teknoloji daha performanslı diye yorumda bulunur,
    İsterseniz gider bu marka modelleri alırsınız bizim umrumuzda bile olmaz,
    Geçenki mesajımdada dedim bu panellere alınmaz demiyoruz,

    Sadece forumdaşlara bazı marka panellerinin handikaplarını bildiriyoruz bu suçmu,
    söylemeyelim ve uyarılarda bulunmuyalımmı hiç kimseye, bu mudur yani...

    Elbette bu handikaplar "görmezden gelinirse"
    Sonuçta renk zevk meselesidir gider yinede bu bahse konu marka model panelleri alırsınız,
    Buna bir Allahın kulu zaten karışmaz, sonuçta kimsenin kafasına burada silah dayanmıyor,
    biz genel bilgilendirme ve tavsiyerde bulunuruz, kaale alanır alınmaz bu son kullanıcın bileceği bir iştir...


    Bizim burada önemsedigimiz nokta;

    Madem Konu, şahsım ve görüşlerim/iz size ters geliyor ve katılmıyorsanız burada,
    Yani sevmediğiniz kişi ve konusunda işiniz nedir?

    Her zaman dediğim gibi gider kendi zihniyetiniz doğrultusunda bir konu açarsınız
    Ve orada savunursunuz o çok bildiğiniz değerli bilgilerinizi.

    Forumdaşlarda bu konulara göz atar,
    Bizi dogru bulan bizim, sizi doğru bulansa gider sizin tavsiyelerini önerilerinize uyar olur biter..


    Yani sonuç olarak "sinek küçüktür miğde bulandırır" hesabı,
    Bu konuya girip doğru bildiğiniz yanlışları forumdaşlara yansıtmayın,
    Ve böylelikle bilip bilmeden yanlış yönlendirmelerde bulunup bi çare yardım bekleyen forumdaşları yanıltmayın,

    Dediğim gibi gidip bir konu açın ve kendi konunuzda savunun o kiymetli tesbit ve görüşlerinizi...


    Sizin yani illede ben haklıyım davanız ve adına eleştiri dediğiniz hakaretler yüzünden, onca arkadaşımızın sorusunu yanıtsız bıraktık,
    Buna ne hakkınız var,

    Gereksiz eleştirilerle şahıslarımızla uğraşıp bu konuyu gereksiz yere meşgul edeceğinize,
    Bakın şu son mesajlarda dahi bir çok kişi yardım talabinde bulunmuş,
    Yine yukarda ve her zaman dediğim gibi, madem biz bilmiyor siz biliyorsanız
    Haydi şimdi çıkın ve bu arkadaşlara gerekli açıklamaları yapıp tavsiyelerde bulununda,

    Bu seferde biz Babayiğitliğinizi görelim.... Vesselam...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 5 Aralık 2017; 13:20:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Playstation, Mi Box ve Turkcell TV+ bağlayabileceğim bir cihaz arayışındayım. Bütçenin 2000 TL olduğu göz önünde bulundurulduğunda sizce en iyi tercih ne olacaktır?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    biri akıyor diğerinde ne zaman ne olacağı belli değil :)

    Hocam biri akıyo ama mesela bende samsung 46ES7000 smart kameralı tv var inan smart özelliği hiç kalmadı youtube skype gibi birçok özellik smart tarfında kaldırıldı şuan sade tv
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vlk34

    Dallas Hocam ve diğer arkadaşlar

    65mu9000 7999 TL alayımmı yoksa bekleyeyim mi ? Hepsiburda.com sitesinde teknofish diye bir mağaza satıyor. Güvenemedim Acil Bilgi ..

    hocam geç gördüm, yine de yardımcı olmak için yazıyorum. Teknofish çok rezil bir firma, kesinlikle ama kesinlikle yanaşma.... şuanda puanları %93 görünüyor, sebebi iade edenlerin puan verememesi.

    firma kesinlikle iade kabul etmiyor, en ufak hasarda elinde patlar... diyeceksin firma iade kabul etmiyorsa nasıl oluyorda iade edenler puan veremiyor diyorsun..

    firma iade kabul etmiyor, ama eğer dişini geçirebilirsen N11 e yüklenerek bir yolunu bulup iade edersin. ama inan bana ananı ağlatırlar.... kesinlikle yanaşma.
  • BySU B kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum ks 9500 iyi on numara 8500 de çok iyiydi ama kavisliydi yanlış hatırlamıyorsam ama 6000 çok bence 65 mu 8000 bile 7600 civarı pazarlik et 1.5 yıllık en az o tv ,açıktaysa sor kaç saat kullanılmış menüden kontrol ettir pazarlıkla daha ucuza verebilirler telefonla falan abilerini arayıp fiyat düşürürler daha önce gördüm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11261127112811291130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.