Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Bump , Bump , feza63 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
100.393
Cevap
1.613
Favori
5.305.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yardımlarınız için teşekkür ederim hocam ama nette dediğiniz gibi model bulamadım, samsung kendi sitesine baktım onda bile tek ayaklı gösteriyor. opsiyonel olabilir mi ayak kısmı?
  • typhoon89 T kullanıcısına yanıt
    MU6400 TR deki satılan bir urun kodu değil sanırım. İngileterede satılan ürünler arasinda var.

http://www.samsung.com/uk/tvs/uhd-mu6400/UE55MU6400UXXU/

• Arkadaşlar bu arçelik tv hakkındaki yorumlarınızı alabilirmiyim.Ayrıca bu fiyat aralığında samsung ve lg modelide önerebilirsiniz.Teşekkürler.
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • kamasiz K kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum sizin başınıza böyle bir talihsizlik gelmiş fakat şunu söyleyeyim ben pazar günü media markta gittim asıl gitme amacım sony 55xe9005 i incelemekti malum bu aralar çok popüler. Bakın ben aynı videoyu evimde kullanmakta olduğum tv de denedim ve gerçekten çok başarılı bir şekilde bu test videolarını geçti. Aynı videoları sony de denediğimizde tam bir hayal kırıklığı oldu bende çok fena çuvalladı sony. Tesadüf philipsin 6501 ve 6551 modellerini gördüm transformers demo dönüyordu tv lerde. Görüntüyü inceledim ve gerçekten çok akıcı ve resim kalitesi çok iyiydi. Oradaki arkadaşa rica ettim benim usb yi taktı ve test videolarını sorunsuz bir şekilde oynattı. Ben sizin bahsettiğiniz sorunu hiç görmedim tv lerde. Sonrasında samsung 55mu7000 ve sony 55xe8096 da yine çuvalladı. Oradaki görevli arkadaş samsung çuvallayınca bana dediki abi bir de şuna takalım dedi baktım 12000 tl lik samsung q7, tamam takalım dedim inan bana philips kadar iyi değildi, diğerlerinden iyiydi ama o kadar da aman aman değildi. Yani demek istediğim ummadığım taş baş yardı. Forumda philips yerden yere vurulurken bizzat deneyimlediğim tv ler son model tv leri ezdi geçti kardeş. O yüzden markaların allayıp pulladıkları sırf reklam ve göze hitap eden tv lerine kanmayalım. Gidip bizzat yerinde bilinçli olarak kendimiz inceleyelim. Benim tavsiyem çok kısa ve basit bu verdiğim test videolarını akıcı bir şekilde oynatmayan tv yi almayın arkadaşlar bu kadar basit.

• ARKADAŞ UHD 4K DEĞİLDİR ŞUNU KAFANIZDAN ÇIKARTIN BE ARTIK...
  • Dostlar merhaba.

Android tv tercih ETMEMEK için sebep gösterebilir mısınız bana? Yani, diğer tv lerdeki ışletim sistemeleri ile her şey yapılabilir mi? Android os n tv lerde ne gibi üstünlüğü var?

43Pus6501 modeline kafayı taktım ama ne yazık ki bu model piyasadan yok, pus6401 modeli de 6501 yerini tutacaksa onu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 4 Temmuz 2017; 15:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Grundig 55VLX7730 SP modeli için ne düşünüyorsunuz?

Kullanan, kullanmış olan kimse var mıdır?
  • cagatay_26 C kullanıcısına yanıt
    örnek videolara baktım, aslında çok da falsoları çıkaran videolar değil, biri standart banding test, diğeri stabil motion videosu. banding test videosunu ben bi çok TV de oynatmıştım ama akıcılıkla ilgili sorun görmemiştim. Diğer videoyu da kendi tvimde test ederim. belki tv lerin ayarında sorun vardır, çünkü kullandığım için de biliyorum sony tv ler en iyi motion performansına sahip tvler. Ki rting.com da xe9005 in motion puanı çok yüksek.

umarım denediğin videolardaki performansdan kaynaklı yine de philips almazsın :) hareketli görüntüde philips gerçekten çuvallıyor.
    iade etiğim tv de de böyleydi, şirkete alınan ve hala kullandığımız TV de de böyle.
  • Yani bu fotoğraf yalan mı?

https://www.movilzona.es/app/uploads/2016/06/4K-televisores.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levcho -- 4 Temmuz 2017; 15:39:38 >
    Şu an tv almayacağım ama yılbaşından sonra belki düşünebilirim. Benimki sadece hobi takip etmeyi seviyorum burada da olabildiğim kadar tv alacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Aslında şu an tv ye ihtiyacım olmadığı için seviniyorum çünkü alınacak tv neredeyse yok gibi tabi benim için. Evimde panasonic 47et5e led tv var 2012 model ıps panel. Kontrastı biraz düşük olmasına rağmen şu an ki çoğu tv den iyi ve ben memnunum. Tabi haliyle bakarkende kendi tv ile kıyas yapıyorum ama o kalitede tv çok az şu an. Benim gördüğüm philips modelleri bence çok iyiydi ve fiyat olarakta o fiyata alınır gidip de 5-7 bin verilmez hele hele yeni modeller uçmuş.
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    O fotoğraf yalan değil orda zaten UHD diyor.

UHD Çözünürlüğü 3840 × 2160'dir
    4K çözünürlüğü ise 4096 x 2160'dir.

çözünürlük yakın olduğu için her iki çözünürlükte 4K diye geçer ama arada gördüğün üzere ciddi olmasada çözünürlük farkı vardır.
    4K 4000 pikseldir.

Yani siz UHD ile 4K içeriklerini aynı anda izlerseniz farketmezsiniz ama benim gibi bu sektördeki insanlar bunu farkedebilir.

Buda sinir bozucu bir durumdur UHD 'nin 4K denmesinin sebebi TV FİRMALARININ SAÇMA SAPAN BİR PAZARLAMA STRATEJİSİDİR.

Ayrıca bazı yerlerde yüksek çözünürlüklere Ultra high definition derler buda aslında mantıklıdır. fakat ülkemizde kullanım amacı farklıdır.
    Şu an tv almayacağım ama yılbaşından sonra belki düşünebilirim. Benimki sadece hobi takip etmeyi seviyorum burada da olabildiğim kadar tv alacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Aslında şu an tv ye ihtiyacım olmadığı için seviniyorum çünkü alınacak tv neredeyse yok gibi tabi benim için. Evimde panasonic 47et5e led tv var 2012 model ıps panel. Kontrastı biraz düşük olmasına rağmen şu an ki çoğu tv den iyi ve ben memnunum. Tabi haliyle bakarkende kendi tv ile kıyas yapıyorum ama o kalitede tv çok az şu an. Benim gördüğüm philips modelleri bence çok iyiydi ve fiyat olarakta o fiyata alınır yani sadece test videoları değil, genel anlamda resim kalitesi, kontrast ( baktım 1400/1 ki bir ıps panelde zaten daha üstü olmaz), akıcılık gayet güzeldi zaten biraz anlayan kişi hemen farkeder ben öyle ciddi bir falso görmedim gidip de 5-7 bin verilmez hele hele yeni modeller uçmuş. Ben eğer param ve ihtiyacım olsaydı inan 55pus6551 ya da 55pus6501 den birini alıp çıkmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_26

Şu an tv almayacağım ama yılbaşından sonra belki düşünebilirim. Benimki sadece hobi takip etmeyi seviyorum burada da olabildiğim kadar tv alacak arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Aslında şu an tv ye ihtiyacım olmadığı için seviniyorum çünkü alınacak tv neredeyse yok gibi tabi benim için. Evimde panasonic 47et5e led tv var 2012 model ıps panel. Kontrastı biraz düşük olmasına rağmen şu an ki çoğu tv den iyi ve ben memnunum. Tabi haliyle bakarkende kendi tv ile kıyas yapıyorum ama o kalitede tv çok az şu an. Benim gördüğüm philips modelleri bence çok iyiydi ve fiyat olarakta o fiyata alınır yani sadece test videoları değil, genel anlamda resim kalitesi, kontrast ( baktım 1400/1 ki bir ıps panelde zaten daha üstü olmaz), akıcılık gayet güzeldi zaten biraz anlayan kişi hemen farkeder ben öyle ciddi bir falso görmedim gidip de 5-7 bin verilmez hele hele yeni modeller uçmuş. Ben eğer param ve ihtiyacım olsaydı inan 55pus6551 ya da 55pus6501 den birini alıp çıkmıştım.

philips dışında aynı fikirdeyim seninle, kalitesine göre çok yüksek fiyatlar ve asla haketmiyorlar bu paraları. senin panasonic çok iyi bir ips paneldi, malesef panel kaliteleri de eski kaliteden uzak. kağıt üstündeki özelliklerle şişirilmiş fiyatlar var. zaten o sebep bende uygun fiyata uh635 i aldım kafam da rahat bütçem de

• typhoon89 T kullanıcısına yanıt
    yok hocam demekki türkiyeye gönderdikleri bütün modeller 50hz
  • 55pus7502 alıp kurtulacağım artık bu rezil arayıştan.

Var mı itirazı olan?;)

• Değerli dostlar uzun zamandır tv arayışından şimdilik vaz geçtim zira oled dışında tatminkar görüntü bir tek samsung 65 ks 9500 te gördüm lg 65 uh 850v bildiğiniz gibi 6999 tl hediye falan filan 6.5 a bırakacaklardı amma lg oled ve lg uh 850 de ayni görüntüyü izleyince lg65 uh 850 alınmaz oldu aslında samsung 65 ku 7500 5500 lere bıraksa hemen alınır bir görüntü su var

Simdi soruma geleyim bana usb ye indirebileceğim gerçek bir ışık sızma ve banding testi var mi bazı testler yalan you tube da, bütün tvlerde ayni problem ayni şekilde görülüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

Pardon hocam. Bölge secimi yapınca ürün görüntüsü geldi. Arayıp soracağım. Inşallah teşhir ürünü değildir.

3 gün önce bimeks sitesinde stok gözüküyordu, mağazaya gittim sordum, hepsi teşhir ürünüymüş. 10 mağaza da ürün gözüküyordu bimeks te.

Pus6501 modeli sanırım artık gelmeyecek. Buna altenatif olarak 2017 modellerinden başka modeller gelir mı yakın zamanda acaba.... pus6262 modeli bu modele muadil mı?

• 
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.