Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (5957. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BurakBilgin , kaju waffle , owolfo Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
127.438
Cevap
1.994
Favori
6.565.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
282 oy
Popüler Konular listesinde
9. Sırada  bugün en iyi #2
Giriş

hayır bu ikisi aynı değil u95a c6k/q6c ile aynı, c7k/q7c daha üst segment.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Nasıl bir sorun ; önemliyse siparişimi iptal edeyim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: Vril

Sen ne laftan anlamaz bi adamsın be hakkaten.

71 veya 73 ben cihazı vatandan aldım , aldığım zamanda biraz daha ucuzuna p8k vardı, c6k daha pahalıydı tüm türkiyede piyasayı senmi domine ediyosun ?Ayrıca canlı kıyasladığım zaman qn70 bana daha hoş geldi almış olamazmıyım ?

google tv yede çok sıcak bakmıyordum ,Zaten tv gurmesi değilim yada sizin gibi fanboy değilim hoşuma gideni aldım çıktım.

konuyu qn70f e çekip duruyosun sürekli , forumda 1 tane tcl dışında tv önerdiğin yok , 1 tane tcl hakkındaki eleştiriyi savunmadan geçmişliğin yokn, escudo gibi üslûbu olmayan birinede çanak tutuyosun gelip burda sataşıyosun sonra cevap verincede alınganlık yapıyosun

Öncelikle düzgün üslupla yazarsanız sorun olmaz.
    Size ben Düzgün üslupla cevap veriyorum, Tv tavsiyesi istedin verdim, Tv kıyaslama yaptım verdim, gece 22 den sonra vatanda indirimler oluyor takip edin dedim, alınmış alınmıştır, cok sey yapmaya da gerek güle güle kullanin dedim.

Siz ne dediniz karşılığında ; Tcl maaşlı elemani dediniz, iki sefer benim yazmadığımi bile bile sen yazdın dedin, hatanızı bile telafi etme nezaketini bile gösteremediniz.

Sonra hızınıza almadınız "çete" dediniz bana.

73 k ya vatandan aldim dediniz, sonra 71 dediniz, bu hataları/ yanlışları ben mi yazdım ?
    Size doğru üslupla yaklaştıkça siz daha da anlamsizlastiniz.

Bu sayfanın geçmişini bilmezsiniz dedim, anlayamadınız.
    Burada Nextstarda tavsiye ettik,iffalcon Tv de tavsiye ettik, qned93a da tavsiyesi ettik, okumamışsıniz.

Hem kimin ne yazdığını karıştırıyorsunuz hem kendinizin ne yazdığınızı...

Vatandaş 35 k ya Tv tavsiyesi istiyor veya 50 k ya veya 60 k ya buyrun, vatandaşın o bütçesine göre en özellikli Tv yi tavsiye verin dedik, benim tavsiye verecek Tv bilgim yok dediniz.

Biz tavsiye verdik kötü olduk, qn70f nin ozlelikleri olarak o paralara satılmamasi gerektiğini söylüyoruz, siz yeterince araştırmadan almışsınız veya sizin tabiriniz ile gözüküze hoş gelmiş almışsınız, hayırlı olsun dedik ama hatalı bi alışveriş olmuş dedik, başkaları en azindan bu hataya düşmesin dedik.

Satis magazalarinim gündüz fiyatlarinin gece fiyatlarinin farkli olduğunu ve daha bir cok şeyi buraya girdiğiniz15-20 günde öğrendiniz.

Yani ne kadar yardimci olmaya çalıştıkca sizin üslubu daha kötüye gitti.

Biraz geriden bi bakin okuyun yazdıklarınızi, yoksa ben buraya yazdiklarinizin tek tek hepsinin ekran resmini atarım buraya, Bi tanesinde yukarıda yazdıklarım haricinde bisey var mi bakar anlarsınız.

Benim sizle bi sorunun yok, olmazda ama sizin üslububzula ve burada Tv tavsiyesi isteyenlere Tv tavsiyesi verenlerle bir sorununuz var gibi.

Admin ne dedi, herkes Tv tavsiyesi verebilir, sizde baska bir Tv tavsiyesi verebilirsiniz.
    Benim verdiğim Tv tavsiyesi de uygun olmayabilir, belki daha özellikli ve daha uygun fiyatlı baska Tv de olabilir onuda siz veya başkası verebilir.
    Burada kritiğini yaparız o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Raccoone

Kimse bir şey demedi hocam özelliklere bakıyorum ben öyle düşündüm. Peki q7c yi orta üst sınıfa çeken özellikleri nedir, fiyat farkına değer mi farka değer mi? Öğrenmeye çalışıyorum.
    O iş bende 😀

Yok hocam sorun demek istemedim. Sadece android onda da yok demek istedim aslında burada geçen muhabbetin içine dahil oldum sadece. Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar.

Haklısınız doğru sizin dedikleriniz normaldi ama bu konuyu buraya kadar gerilmesine sebep olan escudoydu aslında , ama neyse inanın yordu artık bu konu.

ben hiçbir markanın fanıda değilim salonumda samsung var şimdi yatak odama tcl veya iffalcon alcam , sadece q6c mi alsam u95a mı yoksa bu kadar para vermeyip p8k veya u75a mı alsam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

65inc göre
    Q6c/Q7c
    600/2600 nitt farkı
    242/1008 yerel karatma farkı
    2.1onkyo/6.2.2 bang&olsen

ciddi farklar bunlar

İffalcon u95A Q6c yakın sadece Q6c o TV'den daha iyi

Orijinalden alıntı: Raccoone

Kimse bir şey demedi hocam özelliklere bakıyorum ben öyle düşündüm. Peki q7c yi orta üst sınıfa çeken özellikleri nedir, fiyat farkına değer mi farka değer mi? Öğrenmeye çalışıyorum.
    C7K ( Q7c) ;

Rtings com puani 7.8

Renk gami %97 - 93
    Gen 7 , super condensed Lens, 23 bit driving, All domain halo control teknolojisi,
    2600 nit parlaklik
    65 " 1008 yerel karartma,
    CrystGlow HVA ekran,
    6.2.2 Bang olufsen ses sistemi,
    Dolby Vision IQ,
    HDR10, HDR10+, HLG,
    AİPQ Pro Processor,
    Filmmaker, İmax,
    Dolby Atmos, DTS-X
    Google Tv
    UHD 144, FHD 288
    60 wat ses.
    Freesync Premium Pro
    MEMC, ALLM, HFR, VRR, CEC, eARC
    1xUSB3.0, 1xUSB2.0, 
    Wi-Fi 5, Bluetooth 5.4

C7K ( Q7c) Rtings com Değerlendirmesi ;

7.8 Karma Kullanım 

7.9 Ev Sineması 
    8.0 Aydınlık Oda 
    7.9 Spor 
    7.8 Oyun 
    7.8 Parlaklık 
    8.4 Siyah Seviye 
    7.5 Renk 
    7.7 İşleniyor (Geliştirme Aşamasında) 
    8.0 Oyun Modu Duyarlılığı 

Kararımız
    7.8 Karma Kullanım

TCL QM7K, karma kullanım için oldukça iyi bir TV. Özellikle SDR modunda oldukça parlak, bu nedenle iyi aydınlatılmış odalardan gelen parlamayı kolayca aşabiliyor. Doğrudan ışık kaynaklarından gelen parlamayla biraz zorlansa da, ortam ışıklarından gelen parlamayı takdire şayan bir şekilde idare ediyor, bu nedenle spor izlerken olduğu gibi aydınlık odalarda gerçekten öne çıkıyor. Ayrıca, harika kontrastı ve belirgin çiçeklenmeye rağmen iyi HDR parlaklığı sayesinde karanlık odalarda da öne çıkıyor; bu TV'de siyahlar, ekranda parlak vurgular olsa bile son derece derin. Renkli bir TV, ancak HDR'de çok doğru değil; renk tutkunları en iyi deneyimi elde etmek için bu TV'yi kalibre ettirmek isteyebilir. İşlemcisi genel olarak iyi, bu nedenle yetersiz içerikleri bile oldukça iyi işliyor.

Artıları

• Yüksek siyah seviyeleri, odanın bağlamı ne olursa olsun derin siyahlar sunar.
    • Oldukça renkli, özellikle HDR'de.
    • HDMI 2.1 bant genişliği, 4k @ 144Hz veya 1080p @ 288Hz'e kadar ve VRR desteği.
    • İyi aydınlatılmış odalar için SDR'de rahatlıkla yeterli parlaklıkta.
    • Daha aydınlık odalarda siyah seviyeleri ve renkler derin ve canlı kalır.

Eksileri

• HDR ön kalibrasyon doğruluğu vasatın altında.
    • Parlak ışıkların veya pencerelerin tam karşısına yerleştirildiğinde bir miktar görünür parlama meydana gelir.

iFFALCON U95A 4K 144Hz QD-Mini LED TV

Yerel Karartma Bölgesi
    Yüksek HDR Parlaklık 1000 nits
    144Hz Doğal Yenileme Hızı
    Mat HVA Panel
    ONKYO 2.1 Ses sistemi 2*10W+20W
    Dolby Audio, Dolby Atmos
    DTS:X, DTS Virtual X
    QD-Mini LED
    Çift yönlü 23 bit hassas kontrol teknolojisi,
    İşlemci : A73*4
    Renk Gamı : 93% DCI-P3
    Yenileme Hızı : VRR(48-288Hz)
    MEMC : 120Hz
    HDR Formatları : Dolby Vision IQ, Dolby Vision, HDR 10+, HDR10, HLG
    IMAX Enhanced 、AMD Freesync Premium Pro
    Oyun Modu (Game Master)
    Miracast (Kablosuz Ekran)
    Hızlı Ayarlar
    BT 5.4 , WiFi 5
    HDMI2.1*4, eARC&ARC, USB3.0*1
    Google TV
    Eller Serbest Sesli Kontrol
    Dahili Google Asista

Burada Tcl 65q7c o testler yapıldıktan sonra 2 tane daha yeni yazilim geldi üzerine, şimdi Google Tv Android 14 oldu Tv, ve görüntü ve ses daha iyi oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vril

Haklısınız doğru sizin dedikleriniz normaldi ama bu konuyu buraya kadar gerilmesine sebep olan escudoydu aslında , ama neyse inanın yordu artık bu konu.

ben hiçbir markanın fanıda değilim salonumda samsung var şimdi yatak odama tcl veya iffalcon alcam , sadece q6c mi alsam u95a mı yoksa bu kadar para vermeyip p8k veya u75a mı alsam

Hocam benim sizinle hic bir sorunum olamaz, nedeni ise siz bütçenize göre en özellikli Tv yi arıyorsunuz, ben de size burada sadece yardımcı olmaya çalışıyorum, sizin bütçenize göre aldığını TV den memnun kalmanizin keyfi bana yetiyor.
    Baska hic bir amacım yoktur. Ne bişeyin faniyiz ne bu işten birileri gibi bi maddi kazancımiz var.( siz sayfanın geçmişini bilmiyorsunuz derken bazi şeyleri ifade etmeye çalıştım)
    2 gündür 35 k ya Tv tavsiyesi istiyorsunuz ben özellikle yazmadım, çünkü ne desem yanlış anlıyorsunuz.
    Ben isterim ki vatandaş bütçesine göre en özellikli ürünü en uygun fiyata alabilsin.
    Baska da bir derdim yok.
    Ama beni kırdığınızi da belirtmeden geçemeyeceğim...

• tsfirtina kullanıcısına yanıt

Biz bunu sürekli anlatıyoruz zaten

Aynı değil. İffalcon c6k paneli kullanır. Onunla aynı. Q7c üst düzey bir miniled

Tv önerisi isteyen bir kişi ona buna saldırmaz. Ben onun tv aradığına inanmıyorum

Hiç bir sorun teşkil etmiyor. 2 tane APK yüklemekse dert,1 tane box alınır çözülür o iş, webOS her zaman daha stabildir, telefon gibi düşünün, nasıl iOS Apple için özel ve daha optimize ise webOS de LG için aynıdır, 1001 çeşit farklı markalardaki ürüne OS yazmakla 100 çeşit sadece kendi ürününe OS yazmak aynı şey değildir. Yazılımcı arkadaşlar daha iyi bilir nedenlerini…

Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • FrekansTv den bir Tv hikayesi

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]Frekans TVyoutube
    TV Aldık, Ekran Kırık Geldi! Zamlı Fiyattan Ürün Kitlenmeden önce izlemeniz için bu videoyu çektim. Not: Kesinlikle paketi servis ile açınız ve o esnada her şeyi kontrol ediniz. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun: Ayıplı malın tesliminden itibaren tüketici seçimlik haklarını kullanabilir (iade, değişim, onarım, indirim). Kargo mevzuatı: Taşıma sırasında oluşan hasarlardan kargo şirketi sorumludur. Tutanak, bu sorumluluğu resmileştirir. Vestel servis ile toshiba tv kurulum aşaması. Dostlar bana destek olmak ve Ayrıcalıklardan yararlanmak için kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCHw3Yea1jr092jZ_HfLvrsA/join Sosyal Medya Hesaplarım Hakkımda Kısmında. Videolarda kullandığım bir ürün, bilgilendirme amaçlı değerlendirme veya ortalık bile olsa #işbirliği #Reklam #tanıtım yazmaktadır. Seçimleriniz sizin sorumluluğunuzdadır. Merhaba, ben Frekans. Teknoloji haberleri ve ucuz teknolojik ürünleri paylaşmayı seviyorum. İndirimli bilgisayar parçaları tanıtıyorum.Telefonlar, bilgisayar oyunları, oyun bilgisayarı ve bilgisayar toplama rehberleri ile başladık. Ucuz, ilginç, havalı, oyun, teknoloji, bilgisayar, inceleme, pc, sistem toplama, laptop, monitör, klavye, işlemci, ekran kartı, hoparlör, kulaklık, oyuncu faresi, telefon inceleme konuları ile ilerledik. Teknoloji haberleri, ilginç ürünler, ucuz bilgisayarlar ve ikinci el alışveriş rehberleri ile de siz değerli takipçilerle ilerliyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=qQ3eWQ7RE8g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 19 Ocak 2026; 22:18:50 >
  • TV Tavsiyeleri [ANA KONU]
    Arkadaşlar TCL65Q7C almıştım da bu çizgiler normal mi? Hafif bulutlanma gibi, biraz da yukarıdan aşağı çizgiler varmış gibi. Ayarla vb geçer mi acaba.

• gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Tvniz hangi yazılımda

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.