Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4702. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
94.087
Cevap
1.519
Favori
5.019.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 47004701470247034704
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin alacağınız en iyi tv tcl c755 dir. Samsung qn90 bu tv nin cok altinda bir tv dir. Ikisini fiyat olarak karsilastirip kararınızı verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz tcl c755 şu an n11 de satıcı medimarkt 39 bin. Alayım mı sizce direkt artık araştırma yapmaktan yoruldum cidden güzel uzun ömürlü kaliteli bir TV ise alacağım direkt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Hocam ozaman OLED G7 çıkınca görüşüz sizinle
  • Selamlar. 70.000 TL bütçem var, 65 inç oled tv almak istiyorum. Akakçe ye baktığım zaman N11 deki daha önce duymadığım satıcılar Mediamarkt, Teknosa gibi firmalara göre çok ucuz satıyor. Böyle pahalı bir televizyon bu tarz firmalardan alınır mı yoksa farkı verip Tekonsa’dan mı almak gerekir? Garanti ve kurulum konusunda muhattap bulunuyor mu N11 den alınca? Migros Sanal Market de var yine ucuz sayılır, onlardan almak yine daha mantıklı gibi duruyor ama siteleri çok detaysız, kurulumu onlar mı yapıyor ben mi yapıyorum? Bu konuda biri beni bilgilendirebilirse çok sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfranko -- 1 Şubat 2025; 18:59:24 >
  • cfranko C kullanıcısına yanıt

Belli bir boyut ustu ekranda kurulumu servis yapar. 65” icin servis gelecek. İnternetten aldiginiz bir tv’nin kutusunda problem yirtik yiksa ve basinc etiketi bozulmamissa duzgun geldi demektir. İrun elinize ulasinca servisi cagirirsiniz gelir kurar. Eger kutu deforme ise genelde kuryeler istemez ama tutanak tutturursunuz. Ya da tv’yi kabul etmeyip geri gonderisiniz. Bu durumda iade hakkiniiz dogar. Siz tv’yi kabul ettiniz, servis geldi kurdu iade edecegim dediginizde internetten aldigin urun icin 15 gun cayma hakkinizi kullanabilirsiniz ama buyuk boyutlu bir tv’nin tekrar paketlenmesi, kargonun eve gelmesi bunlar cok kolay degil. İnternetten aldiginizda saticinin mm/teknosa olmasi ile diger saticilar arasinda fark yok. Zaten o saticilarin da bir cogu beyaz esya bayisi ya da elektronik satis yerleri. Urunu almadan teshir konusunda teyid alirsaniz soru cevap bolumunden cok buyuk bir sorun olacagini sanmiyorum. Eger yerli bir marka alirsaniz servis urunu bayiden alip evinize getirir kurar. Elektronik nagazalarindan ya da bayiden alirsaniz onlar genelde onden sevkiyat yapar, siz servise kayit actirirsiniz kurulum icin. Son olarak internetten ozellikle tv alacaksaniz kargosunun lojistik firmasi olmasina dikkat edin. Ben heosiburada satici teknosadan 65 “ tv aldim. Aras kargo ben kapiya cikarmam dedi ki evimiz kargo tasimak icin cok musait 1 hafta ugrastim getirtmek icin. Eger bilindik kargo firmalari ise her ne kadar satici kapiya kadar gelir dese de kargo firmasi belli bir boyut ustunu getirme zorunlulugumuz yok diyor.

Merhaba hocam,
    Ürün alınan yer ve karşınızdaki muhatap çok önemli a firma b firma bakmayın kurumsal yerleri tercih yapın uygun aldık dersiniz tesir ürünü gelir servisten dönmüş cihaz gelir uğraşır durursunuz yorumlarına bakın alacağınız yerin sonra karar verin bence.
    Ekmek fırından alınır hocam
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, televizyonu bu tarz bir n11 satıcısından aldığım zaman ve LG servisini aradığım zaman garanti veya kurulum için bana demezler mi bu televizyonu sen bizden almadın biz neden senin kurulumun ile uğraşalım diye.

Bir de sizin dediğinize göre o zaman ben Teknosa.com dan bile alsam direk olarak yine servis gelip kuracak, teknosa çalışanları değil. Doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfranko -- 1 Şubat 2025; 19:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfranko

Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak, televizyonu bu tarz bir n11 satıcısından aldığım zaman ve LG servisini aradığım zaman garanti veya kurulum için bana demezler mi bu televizyonu sen bizden almadın biz neden senin kurulumun ile uğraşalım diye.

Bir de sizin dediğinize göre o zaman ben Teknosa.com dan bile alsam direk olarak yine servis gelip kuracak, teknosa çalışanları değil. Doğru mu anladım?

Urun kurulumu ile bayilerin ilgisi olmuyor. Siz istediginiz yerden alirsiniz. Diger sorunuz da paralel olarak; elektronik magazalari satis ile ilgilidir. Sattiklari urunun markasina gore, kurulum markanin servisinde, nakliyesi kendilerine aittir.

• TheMuyu kullanıcısına yanıt

Alabileceğiniz en iyi tv dir c755. Size tavsiyem en azından 65 inc almaniz.

Almaak istediginiz cihaz cok pahalı. Internetten alısveris yapmak biraz tehlikeli iken ( kargo ve iade sureci , sahtekâr satıcılar) bence mağzaya gidip 5 10 fazla verip almak daha mantıklı. Hatta imkaniniz varsa aracınıza kendiniz atıp eve getirmeniz gönül rahatlığı için daha iyi olacaktir.

Hatta bana sorcaksaniz almak istediginiz markaninn kendi yetkili magzasina gidip alsaniz iyi olur. Anlık indirimler veya promosyon yada hediyeler oluyor , faydalanabiliyorsunuz.

Bir de o kadar para verip satıcıların saçma sapan onerilerine kulak asmayin. Ayni fiyat ama şu ozellikleri daha fazla gibi yalanlarla sizi kandırmaya calisabilirler. Ferrari almaya giderken anlamazsiniz elinizde bmw ile donersiniz. Almak istediginiz tv yi ve modeli Internette arastirin fiyatlarina bakin sonra alisverise bakarsiniz. Insallah gonlunuze gore bi tv alırsınız kolay gelsin.

• Arkadaslar grundig ghq9500 kullanan varmi bu tv de cam modul girisi yokmu bu girise modulu taktim ama tv menusunde dsmart gorunmuyor uydu modundayim modulu goruyor ama uydu ile karisik dsmart kendi kanal listesini yapamiyorum.
    TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

• 31.01.2025 tarihinde samsung 75qn85d tv satın aldım . Aşırı Bulutlanma şikayeti ile 1 gün sonra samsung servisini çağırdım iade edeceğimi söyledim bunun sorun olmadığını söylediler çoğu Va panelde olduğunu söylediler gidip mağzaya inceledim neredeyse 10 samsung tvnin 7 sinde vardı .KİMSEYE İNANMAYIN. Tv teshirde değil simdi teshirdir diyenler çıkar kesin. Arkadaşlar 75 bin tl para verdim paranızı yolda bulmadıysanız düşünmeden tv almayın hele Samsung qn85d qn90d hiç yanaşmayın forumlar bu panellerin şikayetiyle dolu
    . Bakın ne satıcıyım ne reklamcı Tcl ninda namını duyduk aynı sorun var ama samsungdada var. Çok çok şanslı olmanız lazım. Karar sizin

• ArenG A kullanıcısına yanıt
    Hocam geçmiş olsun öncelikle bu durum normal değil aşırı bulutlanma ve ışık sızması var. Vatan bilgisayar internet üzerinden aldınız sanırım?
    Online alışverişlerde 1 ay iade süreciniz vardı o süreci deneyin, eğer Vatan bilgisayar kabul etmiyorsa Tüketici hakem heyetine başvuru yapın onun dışında bir işlem yapamazsınız.
    İyi forumlar.

Hocam ben şimdi kendi bölgemdeki samsung servisini tanıdığım için konuştum kendisiyle samsung çağrı merkezi ile iletişime geçsin, muhakkak değişim sağlarlar dedi. Bence tamamen servisin işgüzarlığı, aynı tv den kullanıyorum kesinlikle bu şekilde değil.

https://www.samsung.com/tr/support/

Buraya da yazabilirsiniz destek sağlanır hocam.

Hic bir tcl de boyle bir sorun yok. Tcl nin en alt seviye tv si bile direct leddir. Tcl donanim haber gruplarında ve telegram gruplarında sikayet görmedim ben. Burada bir samsung satıcısı ve onun 10 un uzerinde fake hesabı var. İnsanları bu tv lere yönlendiriyor. Qn90 grubuna baktim. Ağlama duvarına dönmüş. Umarım iadeniz gerçekleşir

• QN80D İLE QN90D Arasındaki fiyat farkına değecek ne özellik var. 55" için soruyorum.

Cok geçmiş olsun hocam, umarım en kısa zamanda değişim yaparlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cengo42 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    QN80D diye model yok Q80D olabilir mi?
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Aynen yanlış yazmışım.

• 
Sayfa: önceki 47004701470247034704
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.