Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (2644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mngb Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 24 Misafir (10 Mobil) - 15 Masaüstü10 Mobil
5 sn
102.430
Cevap
1.655
Favori
5.393.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
250 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 26422643264426452646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    55''Q70 alacağıma 65''Q60 alınabiliyor. sonuçta büyük ekran her zaman daha cazip
  • joof kullanıcısına yanıt
    65q60 nın parasına 55q70 değil 55q80 alabiliyorsun. Aradaki farka da değer açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikretd

Merhaba, öncelikle tekrar teşekkür ederim..
    Şu ana kadar sadece netflix ve digiturk'de normal TV kanallarını izledim.Gece lokal dimming hiç yok.Özellikle siyah performansı müthiş.
    Digiturk yayınlarında kayma kırılma vs. kesinlikle yok.
    Yazılım güncellemesi yapmak istedim ama yeni yazılım yok uyarısı yaptı.Sürüm 8 olarak görünüyor.
    HDMI 2.1 maalesef yok, yazılımla gelir mi bilmiyorum.
    Dolby Atmos ve vision desteği var diye biliyorum.
    Teknik olarak çok test yapacak seviyede değilim ancak kesinlikle TV'yi tavsiye ediyorum.
    Herkese iyi forumlar diliyorum...

Alıntıları Göster
    Vertical Banding test yapabilirmisiniz görüntüleride buraya yapıştırabilirmisiniz.

Teşekkürler.

• LG OLED 65B9PLA
    LG OLED 65C9PLA ve
    LG OLED 65E9PLA

Bu üç model arasındaki fark nedir acaba.

Bildiğim kadarıyla B9 un işlemcisinin daha iyi versiyonu C9
    Ayrıca yine anladığım kadarıyla E9 un işlemcisi C9 ile aynı olmakla birlikte ses sistemi daha güçlü. Eğer doğru biliyorsam C9 yerine E9 daha iyi bir tercih değil midir?
    Bu arada bu gün tv arayışında bayileri ararken bir bayi bana C9 un artık üretilmediğini "onun yerine" B9 un üretildiğini söyledi. Hiç bir şey bilmiyormuş gibi "Neden peki" dedim. Logo yanığı sebebiyle o modeli güncellediler ve B9 u çıkarttılar dedi. Peki dedim C9 un işlemcisi B9 dan daha üstün bu nasıl oluyor? Siz bayilerin satmak için söylediklerine bakmayın da dedi :) Ben de dedim ki ben bayilerle konuşmuyorum forumlarda insanlarla kullanıcılarla konuşuyorum yabancı karşılaştırma sitelerini okuyorum. Yine geri adım atmadı :) Bu konuda ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: digitalpalette

LG OLED 65B9PLA
    LG OLED 65C9PLA ve
    LG OLED 65E9PLA

Bu üç model arasındaki fark nedir acaba.

Bildiğim kadarıyla B9 un işlemcisinin daha iyi versiyonu C9
    Ayrıca yine anladığım kadarıyla E9 un işlemcisi C9 ile aynı olmakla birlikte ses sistemi daha güçlü. Eğer doğru biliyorsam C9 yerine E9 daha iyi bir tercih değil midir?
    Bu arada bu gün tv arayışında bayileri ararken bir bayi bana C9 un artık üretilmediğini "onun yerine" B9 un üretildiğini söyledi. Hiç bir şey bilmiyormuş gibi "Neden peki" dedim. Logo yanığı sebebiyle o modeli güncellediler ve B9 u çıkarttılar dedi. Peki dedim C9 un işlemcisi B9 dan daha üstün bu nasıl oluyor? Siz bayilerin satmak için söylediklerine bakmayın da dedi :) Ben de dedim ki ben bayilerle konuşmuyorum forumlarda insanlarla kullanıcılarla konuşuyorum yabancı karşılaştırma sitelerini okuyorum. Yine geri adım atmadı :) Bu konuda ne dersiniz?
    Merhaba,

Almak istiyorsan LG OLED 65C9PLA ve LG OLED 65E9PLA arasında karar ver, B9 arasında işlemci farkı var birinde A7 diğerinde A9 işlemci var. Birde sizinde belirttiğiniz gibi ses sistemi daha iyi.

Bu arada ben 65B9 iade etmiş biriyim.

Esasında forumda fikret diye bir arkadaş A9G alarak son noktayı koymuş, bu panel benimde takip ettiğim paneller arasında fakat HDMI v2.1 olmaması ve Dolby Atmos ve Dolby Vision olup olmadığının

henüz kesin bir bulgusuna rastlamamışken beni düşündürüyor açıkçası, esasında gözü kapalı alıncak panel A9G ama HDMI v2.1 olmaması gelecek nesil PS5 ve XBOX için uyumsuz olması beni düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notropil -- 31 Mart 2020; 23:17:26 >

• notropil kullanıcısına yanıt
    PS5 için neden uyumsuz olsun ki . PS5 de hdmi 2.1 çıkışı olacak diye 4k@120 fps oyun oynatacak mı sanıyorsunuz ?
  • notropil kullanıcısına yanıt
    HDMI v2.1 i göz ardı etsem de benim için hem ufak tefek de olsa üstünlükler hem de fiyatının daha aşağıda olması sebebiyle A9G dense C9 u düşünüyorum. Estetik olarak çok kötü bulduğum C9 kumandasına rağmen.
    Kaldı ki ben ciddi ciddi A9G niyetiyle yola çıkmıştım.
    Satıcının yanlış yönlendirmesini es geçiyorum (bilinçli yanlış yönlendirdiği kanaatindeyim). B9 u zaten düşünmüyordum. Ama C9 ve E9 arasında ses sistemi hariç nasıl farklılıklar var acaba. Bir de E9 un ses sistemi özelliklere bakınca daha iyi gibi görünse de yurt dışı fiyatlarına bakılınca C9 dan daha ucuz nasıl olabiliyor? Bu da karanlık bir nokta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: joof

PS5 için neden uyumsuz olsun ki . PS5 de hdmi 2.1 çıkışı olacak diye 4k@120 fps oyun oynatacak mı sanıyorsunuz ?
    bazı arkadaşların var öyle hayalleri hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

bazı arkadaşların var öyle hayalleri hocam :)

Alıntıları Göster
    Native 4k@60 fps alalım yeter :)
    şu an 15.000 Tl ye satılan en baba ekran kartı bile 4k@60 fps vermekte zorlanıyor. :)
  • Merhabalar,

Yaza evleniyorum Allah kısmet ederse. 3000₺ gibi bir televizyon bütçesi ayırdım. Oturma odamız 7m2 civarında. XBOX One X almayı düşünüyorum ve Netflix, Youtube izlemeyi çok severim. Genel kullanımın yanında bunları da göz önüne almanızı isterim. Bunlarla birlikte hangi modeli önerirsiniz ?
  • joof kullanıcısına yanıt
    grafiklerden kırpıp kırpıp bir ihtimal hocam :)

• samsung 43ru7400

LG 43UM751C

bu iki model arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı
  • BlitzHan34 kullanıcısına yanıt
    hocam bütçe az gibi
    100 hz olması elzem değil sonuçta xbox onex 50 hz çıkışlı, ama HDR önemli bir faktor
    gerçek 10 bit paneli olan ve en az HDR10+ destekli modellere bakın
    çünkü destekleyen oyunlarda HDR açık oynadıktan sonra ben daha önce oyun oynamadım dersiniz ..
    Netflixdeki içeriklerde de HDR standart oldu artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joof -- 31 Mart 2020; 23:56:20 >
  • BlitzHan34 kullanıcısına yanıt
    3000 e beklentilerinizi karşılayabilecek bi model yok hocam 3500-3600 lere çıkabilirseniz 50um7450 modeline bakın derim

• LG 49UK6470 amazonda 3399 almak için birinin al demesini bekliyorum tavsiye eder misiniz acaba

• Hocam merhaba

5000 6000 tl ( max ) araliginda hangi tv yi onerirsiniz ?

Oyun ve film amacli kulkanilacak

• eapantherea kullanıcısına yanıt
    Hocam, UM7100 serisinde akıllı kumanda yok UM7450 de var. Aralarında +800 tl bandında bir fark var. UM7100 da akıllı kumanda desteği var,Ayrıretten birde ses desteği var UM7450'in başka fark yok. +800'e değer mi bilmiyorum. Alabiliyorsunuz 200 TL,Veya Telefona yüklenen uygulamadan akıllı kumanda işlevini yerine getirebiliyorsunuz. Kendimde 55UM7100 düşünüyorum şahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HumanHunter

samsung 43ru7400

LG 43UM751C

bu iki model arasında kararsız kaldım sizce hangisi daha mantıklı
    LG 43UM751C
    Hocam bu ürünü tavsiye ederim,
    Magiç kumanda içinden cıkıyor,TÜRKÇE KOMUT VERME var,DTS var.Bunlar SAMSUNG ta yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mltya44

LG 49UK6470 amazonda 3399 almak için birinin al demesini bekliyorum tavsiye eder misiniz acaba
    Hocam bu baktığınız model 2018 bu ürünün yenisi 2019 model,
    LG 49UM7100
    Bu ürünü inceleğin tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 26422643264426452646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.