Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (2550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kasai Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97.261
Cevap
1.568
Favori
5.161.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
239 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25482549255025512552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cowboy12

Merhaba arkadaşlar.
    5000 TL - uydu alıcılı - 55 inç - TV tavsiye eder misiniz?
    LG düşürseniz 2 model yazıyorum inceleğin hocam.
    LG 55UM7100
    LG 55UM7450.
  • CalMan C kullanıcısına yanıt
    Hocam izleme mesafem 4 mt o korkutuyor gozu yorar mi? Birde tv model olarak nasil sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun vatana gittim lg sm9010 modeliyle samsung q70r a Baktım lg cok netti. samsung İse daha canlıydı . Şuanda hicbir mağzada ( vatan teknosa lg ) 55 sm9010 stoklarda yok vatandakide teşhirdi.

• acar85 kullanıcısına yanıt
    Ben de 5000 ile başladım 15000'e kadar çıktım sonuç elde var sıfır. Bitik LCD/LED teknolojisini atlayıp yıllarca OLED bekledik o da Burn-in belasından yakasını kurtaramadı kaldık panelsiz bakalım ne olacak.
  • eko.ekrem E kullanıcısına yanıt
    Sm9010 bende düşünüyorum ama kararsızım.Bu forumdan birisi gece ışık süzmesinden dolayı ve bizzat tanıdığım bir arkadaşım yine aynı geceleri karanlıkta ışık süzmesi bulutlanma sorunlarından dolayı iade etti.Bende çok tereddütlüyüm.Sony xf9005 ve Sm9010 arasında kaldım.Bir yanımda 2020 modelleri bekle diyor.Onlarda muhtemelen fahiş fiyatlardan gelecek.2020 ler çıkınca 2019 ların fiyatları düşer ama kur böyle giderse belkide 2019 ların fiyatları bile artacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lg fiyat konusunda samsunga gore bi tık daha pahalı ama multimedyası ve girş cıkıs birimi olarak daha zengin

• eko.ekrem E kullanıcısına yanıt
    Mart ayının başında gelecek SM9010 kampanyalı fiyattan hocam bilginiz olsun.

• Şöyle güzel bir fiyat olsa hocam kampanyalı.

• alsem A kullanıcısına yanıt
    Fiyat neolur belli olmaz ama 7000 civarında veya altında olur diye tahmin ediyorum.

• Şöyle 6500 gibi fiyat olsa alınır hocam gerçekten.Umarım olur bekleyelim bakalım.

• Bunlarin farki ne aynı mi 🤔

LG 49SM8000 Led TV
    www.amazon.com.tr
    LG 49SM8000 Led TV: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/dp/B07Z43R66P/ref=cm_sw_r_wa_apa_i_njTvEbJ701YD2

• www.vatanbilgisayar.com
    Lg 70um7100 4k uhd webos smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lg 70um7100 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
    https://www.vatanbilgisayar.com/lg-70um7100-70-177-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

linkteki televizyon nasıldır acaba ? Ben özelliklerine baktığımda iyi buldum ama emin olamadım tam bilmediğimden. Bu fiyat bandında daha iyi dediğiniz bir televizyon var mıdır ? Ekranı daha küçük veya daha büyük olabilir.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamgee

https://www.vatanbilgisayar.com/lg-70um7100-70-177-cm-4k-uhd-webos-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

linkteki televizyon nasıldır acaba ? Ben özelliklerine baktığımda iyi buldum ama emin olamadım tam bilmediğimden. Bu fiyat bandında daha iyi dediğiniz bir televizyon var mıdır ? Ekranı daha küçük veya daha büyük olabilir.

Teşekkürler.
    Akşam 5799 a sattı Vatan
    Ona gore takip ediniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkürler hocam. Takip edeceğim.

• www.vatanbilgisayar.com
    Lg 70um7100 4k uhd webos smart televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Lg 70um7100 kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.

Arkadaşlar sizce hangisi daha mantıklı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamgee -- 27 Şubat 2020; 1:9:21 >

• Arkadaşlar mutfak için maksimum 1000 tl'ye full hd uydu alıcılı tv bakıyorum.Epey.com sitesinden 1000 liranın altında olan fiyat/performans oranı iyi full hd uydu alıcılı tv leri araştırdığımda bazıları hakkında bilgi bulamadım; bulduklarım arasında ise tvlerin full hd yazdığı halde panelinin hd ready olduğunu gördüm.Baktığım tv ler Benim kafama Telenova 32d4001 yattı gibi.Ama paneli kafamı karıştırdı.Acaba üzerine 400-500 lira daha koyup Grundig'in smart full hd uydu alıcılı bu tv lerinden birini mi almamı önerirsiniz?

• Bencede bu konunun ismi değisin VA ile İPS savaşları olsun... Uzun süredir asıl konu yok... Gereksiz anlamsız kısır bir tartısma aldı basını gidiyor...

• Bu markaların servis garanti durumu nedir bilemedim? Ancak servisi belli net olan garantide sorun olmayacak gurindig, Toshiba, seg, regal v.b. Markalara yönelin bence... Bunlardan marka ve kalite değeri bence grindig 1 adım önde...

• Gamgee kullanıcısına yanıt
    Hocam izleme mesafeniz nekadar 4 metre geçiyorsa 70 inç bakın.

• zorbey27 kullanıcısına yanıt
    Hocam farkları var aynı değil sm8600 farklarını yazoyorum.
    100hz panel
    DOLBY ATMOS ses
    A7 akıllı işlemci
    Bu 3 önemli fark var.

• 
Sayfa: önceki 25482549255025512552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.