Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98.055
Cevap
1.581
Favori
5.204.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vestel 7500'ün sorunlu olduğunu düşünmüyorum.
    Birisinin başına bir sorun geldi diye bu sorunu tüm seriye maletmek saçma olur.
    Çünkü adam gidiyor bir araba parasına tv alıyor fabrikasyon hatası çıkabiliyor..

Bu yüzden sana vestel 7500'ü öneririm ama 42 değil 48inç olanını
    Evet almışken keşke dememek için büyük ekran almalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    vestel 42fa7500 yazınca çok sorun okudum o yüzden de böyle düşünmüştüm ve korkmuştum açıkçası..
    tavsiye için teşekkürler benim de gönlümden geçen oydu :D
  • @dallas hocam internetten aldğım tv nin kutusunda nelere dikkat etmeliiyim? ürün sıfır mı kullanılmış mı nasıl anlarım? 48ju6410 aldım.
    Beko ?

• bazen13 kullanıcısına yanıt
    Arçelik-Beko
    Beyaz eşya ile öyle bütünleşmiş bir marka'ki
    İster istemez siyah beyaz zıtlığı gibi televizyonlarına soğuğum.
    Bu markaların lcd tvsini kullanan ne bir akrabam ne bir arkadaşım var.
    Nede mağazalarda(favori mağazalarda zaten yok) incelemedim,
    Ama yinede bilmediğim şey hakkında konuşup hakkını yiyemem,araştırmak,incelemek ve özellikle bu markaları alanlarla yazışmak lazım...

hocam klimada lg altyapısı kullanıyorlar da; tv'de durum nedir acaba bilginiz var mı?

• recruit1 R kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş paylaşmış
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=36584708&p=1#36584708

• Arkadaslar vestel 49fa7000 e 1500tl verilir mi ? Ya da o fiyat araligina onerisi olan var mi ? Herkese iyi gunler...

• Ben bu 55 ju 7000 i 55 js 8500 veya 9000 idi altalta izledim sanırım teknosa idi gül bahçeleri vardı ekranda js serisinde muazzam bir renk cümbüşü güllerin renkleri gül gibiydi alttaki ju 7500 serisinde ve 7000 serisinde güllerin rengi çingene pembesi gibiydi o günden sonra bu tv den soğudum.

teşekkür ederim hocam. samsung'muş. curved reklamları hasebiyle tahmin ediyordum.

• samsung 48ju6470 aldım. smart tv de web tarayıcıya girince mouse imleci (üçgen şeklinde içinde siyah nokta olan) kayboluyor. Servisi aradım bu genel bi sorun dedi. Yazılım güncellemesi gelecek bekleyin düzelecek dedi. Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı?
  • Merhaba arkadaşlar, anneme televizyon alacağız, 40 42 inç yeterli, smart tv 3d hiç gereksiz. Vestel için ön yargılı annem ben de uğraşmıyorum bu ön yargıyı kırmak için, philips, lg, samsung vb. Markalarda 1.500 TL ye kadar öneri bekliyorum philips 40pfk4100 ve philips 39pfl4398 var ikinci üç boyutlu ama uydu alıcı yok, ilki uydu alıcılı,. Birinci 1.399 ikinci 1.199 lira başka tavsiyelere de açığım

• quote:

Orijinalden alıntı: emek1907

Merhaba arkadaşlar, anneme televizyon alacağız, 40 42 inç yeterli, smart tv 3d hiç gereksiz. Vestel için ön yargılı annem ben de uğraşmıyorum bu ön yargıyı kırmak için, philips, lg, samsung vb. Markalarda 1.500 TL ye kadar öneri bekliyorum philips 40pfk4100 ve philips 39pfl4398 var ikinci üç boyutlu ama uydu alıcı yok, ilki uydu alıcılı,. Birinci 1.399 ikinci 1.199 lira başka tavsiyelere de açığım

(Öncelikle o philpsleri ele)
    Hernekadar bütçe kriterini aşsa ve Curved tv olsada bu marka modeli almanı tavsiye ederim,akrabam aldı performansı çok güzel...
    Samsung 40J6370 40inç 101cm Quad-Core Kavisli Full HD Tizen Smart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 16 Şubat 2016; 21:04:06 >

• A380 kullanıcısına yanıt
    hocam nasıl oldu, teşhir ürün mü getirmişler size. netleştirebildiniz mi merak ettim. ben de ilgileniyorum da. gerçi sony de (50w805c) kafamı karıştırıyor biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronalldowen -- 16 Şubat 2016; 20:43:59 >
    Hocam curved tv olayı bizi bozar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ronalldowen

hocam nasıl oldu, teşhir ürün mü getirmişler size. netleştirebildiniz mi merak ettim. ben de ilgileniyorum da. gerçi sony de (50w805c) kafamı karıştırıyor biraz.

teşhir ürün değil, yazılımsal bi problem var. iade ve değişim hakkım var kullanabilirim belki
  • LG 55LA970V Modeli 4K TV'yi yaklaşık 1,5 senedir sorunsuz olarak kullanıyorduk, geçen hafta ekranda bir kararma oluşmaya başladı ondan sonra servisi çağırdım cihazı alıp götürdüler, servis değişim kararı çıkartmış LG'ye bildirmiş LG'den geri dönüş bekliyoruz. Bu tip bir durumu daha önce yaşamadığım için aklıma takılan bir kaç şey var. 1,5 Sene önce seri sonu olarak teknosa'dan almıştım ürünü şuan piyasada bulunan bir cihaz değil bu nedenle bana aynı cihazdan bulup verirler mi? Yoksa hediye çeki mi verirler? 3500TL'ye almıştım cihazı şuan o seviyede 3500TL'ye cihaz bulmak zor. Yada başka bir cihaz mı verirler? Başka bir cihaz verilecekse neye göre verirler? Sizce yerine hangi cihazı verirler?
    Bu konularda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum?
  • treko kullanıcısına yanıt
    size ucuz alternatifler önerebilirler. lakin ki eşdeğerini isteyin. eşdeğerini vermeliler.

• Arkadaşlar merhaba, evime 48J6370 almayı planlıyorum. İzleme mesafem 3,5 mt. Forumu okudum ve yabancı incelemelere de baktım. Yine de size sormadan satın almak istemedim.
    Sorulara gelecek olursak:

1) Tvde genel olarak yabancı film ve diziler izlenecek, çoğu zaman online izlemeyi planlıyorum. Tizen dizi/film sitelerinde donma,takılma, tam ekran olmama gibi sorunlar çıkartıyor mu? Ayrıca televizyona kablosuz olarak görüntü aktarmak mümkün mü?
    2) 4K hiç düşünmüyorum ve 1080p olarak Samsung' da en kaliteli bu tv var dediler ( bu ekran boyutu için) Bu yüzden kavisli olan bu televizyonu alacağım. Sizce illa düz model mi almak lazım yoksa kavisli ekranlar da güzel mi?
    3) Tv çoğunlukla tam karşıdan izlenecek ancak arada kenardan da izleyebilirim. Kavisli tvlerde bu sorun oluyor mu?
    4) 3D olan bir tv istiyordum ama Samsung 3D olanlar ya eski modeller ya da bütçemi aşan yeni modeller. Sony ve LG'de var ama Sony'de herkes Androidten şikayetçi, LG'de ise hareketli görüntülerde takılmalar olmasından. Bunlara rağmen bu tvyi alma, başka markadan şunu al dediğiniz bir model var mı? (Bütçem maksimum 3000 TL)

Bu sorulara cevap verebilirse üstatlar ya da bu modeli kullananlar sevinirim.

Herkese iyi forumlar dilerim

• Sony 43w805c alamaya karar verdim. 2000tl bandında daha iyi bir tv bulamadım. Sorum şu garantinin sony türkiye ya da sony eurasia olması neyi değiştirir?
  • 
Sayfa: önceki 183184185186187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.