Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (1767. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frekans76 , Sozkab Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 25 Misafir (4 Mobil) - 23 Masaüstü4 Mobil
5 sn
100.463
Cevap
1.613
Favori
5.307.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
248 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
62. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 17651766176717681769
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oda fazla ışık alıyorsa mu9000 almıyorsa nu8000
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

giriş seviye model kesinlikle o fiyatları etmez o fiyata alınacak tek tv 49mu8000 f/p olarak daha iyisi yok

Alıntıları Göster
    Yalana devam, samsung elemanı. Ha gayret kotanı dolduracaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanhnr

Yalana devam, samsung elemanı. Ha gayret kotanı dolduracaksın.

Alıntıları Göster
    seni allaha havale ediyorum hakkımıda helal etmiyorum o kadar acınası bi varlıksınki bir televizyon için insanlara bu kadar rahat iftira edebiliyorsun
  • Arkadaşlar bu tarz diyaloglara lütfen girmeyin. Mübarek gün canınızı sıkmayın. Burada bilgi paylaşımı yapılıyor. İsteyen istediğini rahatca söylesin, ama kalp kırmayalım. İnsanın kendi kullandığı ve haz duyduğu markaları önermesi gayet normal bi durum. Yanlış bilgi olsa bile.

• feykbey kullanıcısına yanıt
    peki bunun yanlış olduğunu bile bile yapmaya devam etmek ne kadar doğru sizce? yada kişisel problemlerden dolayı insanların seçimlerini etkileyip paralarını hiç etmek ne kadar doğru?

bazı arkadaşlar var onlar sizin söylediğiniz gibi kendi kullandıkları üründen memnunlar öneriyorlar ona kimsenin bişey dediği yok zaten ama birde serkan gibi arkadaşlar var kullanmadığı görmediği test etmediği bilgi sahibi olmadığı modellerde konularda sırf kişisel problemlerden dolayı yalan yanlış şeyler yazıp insanları göz göre göre yanlış seçimlere yöneltiyor bu durumda ne yapalım sizce susup izleyelimmi?
  • Ps4 pro için tv almayı düşünüyorum beni üzmeyicek en ortalama fiyat nedir? Hangi tv dir?

• quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

seni allaha havale ediyorum hakkımıda helal etmiyorum o kadar acınası bi varlıksınki bir televizyon için insanlara bu kadar rahat iftira edebiliyorsun

Alıntıları Göster
    Madem zoruna gidiyor, o zaman bilir kişi gibi her konuya atlama, her yazdığıma muhalefet olma. Bilmediği test etmediği tvler hakkında yorum yapıyor yazmışsın, sen önerdiğin tvleri nerede test ettin de her konuda yorum yapıyorsun? Ayrıca benim test etmediğimi yada fikir sahibi olmadığımı nereden biliyorsun?
    Bütün forum senin çamur atmalarından, insanlara sataşmalarından bıkmış ama sana iki laf söylendi mi hemen zoruna gidiyor.
    2 kişiydiniz, çok şükür birinizden kurtuldu forum, senden de kurtulmak için can atıyor herkes.
    Senin olduğun her konuda kavga gürültü var. Biraz sorunu kendinde arasan herşey düzelecek emin ol.

• serkanhnr kullanıcısına yanıt
    sana olmadığın yapmadığın birşeyi söylesem iftira atsam rahatsız olmazmısın?

her yazdığına muhalefet oluyorum çünkü %90 ı yanlış şeyler..senin test etmediğini neredenmi biliyorum daha önerdiğin tv lerin özelliklerini va mı ips panelmi olup olmadığını bile bilmiyorsun ve bu konuda yeterli bilgiye sahip değilsin resmi sitede yazanlara göre tv karşılaştırıyorsun va panel tv için geniş görüş açısı var diyorsun sitede yazan bilgiye güvenerek..bu bile bu konudaki bilgini ortaya koyuyor artı o önerdiğin modelin 50inchi va panel diğerleri ips bunu bile bilmeden önüne gelene o modeli öneriyorsun evet geniş izleme açısı doğru bilgi sitede yazan ama 50inch için doğru değil sen bunuda doğru sanarak burda insanlara öneriyorsun insanları yanıltıyorsun çakma 10 bit (8bit+frc) tv ye 10 bit diyorsun yine insanları yanıltıyorsun vs.. ayrıcada herkes herşeyi bilmek zorunda değil ama sen zorundaymışsın gibi davranıyorsun..

bu konuda önerdiğim modellerin %90 gittim mağazalarda kendi videolarımla test ettim yarısınıda eşe dosta aldırdığım tv lerden kendi evlerinde test ettim incelemeri okudum testlerine baktım özelliklerine baktım vs.. yani yazdığım modellerle alakalı neredeyse her konuda bilgi ve tecrübe sahibiyim..sana bu tv leri gördüğüm için diyorumki git bir mağazada önerdiğin model ile mu8000 izle aradaki farka bak diyorum ona bile saçma sapan içi boş cevaplar veriyorsun bana göre daha iyi diyorsun sana bu işin sana göresi bana göresi yok tv lerin içindeki paneller belli özellikleri belli diyorum ona bile muhalefet oluyorsun..

ayrıca ben kimseye çamur atmıyorum iftirada atmıyorum varsa böyle bi mesajım göster bana senin gibi adama bile tam emin olmadığım günahından korktuğum için lg ile alakalı birşey yazmıyorum sadece sürekli lg önerir diyorum ama sizler utanmadan çok rahatça samsung adamı elemanı vs yazabiliyorsunuz..

benim olduğum yerde problem olması normal çünkü forumda herkes kendine küçük bir dünya kurmuş aldıkları malın esiri olmuşlar ve bunlarla ilgil,i hiçbir negatif yorum istemiyorlar buna sende dahil benimki doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı bazıları rahatsız oluyor olacak diye ben doğruları yazmaktan vazgeçmem..

• RNNN kullanıcısına yanıt
    Bak Recep kardeşim, sana uzun uzun yazacak kadar çok zamanım yok, tartışmamızla da kimseyi rahatsız etmeye hakkımız yok. İftira atsam rahatsız olmazmısın yazmışsın, bir cümle sonra bir dolu iftiraların, ithamların var. Seninle sabaha kadar tartışsak bir yere varamayız. Bu nedenle bu konu altından mesajlarıma cevap verme, bir derdin varsa özelden PM at istediğin kadar konuşalım.
  • Yemin ederim bıktık sizin tartışmalarınızdan, her girdiğimizde muhakkak sizin atışmalarınızı okuyoruz. İnsanlar tavsiye almak için giriyorlar fakat sadece sizin tartışmalarınızı dinliyoruz. Gidin başka yerde oynayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15000 TL kadar bütçe için 65 inch ler arasında en iyi seçim hangisidir, saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

15000 TL kadar bütçe için 65 inch ler arasında en iyi seçim hangisidir, saygılar.
    ben 15 bine çıkamadığım için aklımda kalan tv lg oled 65b7v çok övüyorlar galiba 55 inç olanını almaya zorluycam kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: staroftheskies

15000 TL kadar bütçe için 65 inch ler arasında en iyi seçim hangisidir, saygılar.
    Neredeyse tek seçeneğiniz var, 65B7 OLED

• Arkadaşlar merhaba, eylül ilk haftası kısmetse evleniyorum.

3.500 - 4.500 bandında 55” ve üzer olabilir , fiyat performans bakımından iyi 4k sından smartına kadar dolu dolu güzel öneriler bekliyorum. Öneriler ile birlikte nerelerde ve nasıl indirim bekleyeceğimi de söylerseniz çok memnun olurum. Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Arkadaşlar merhaba,
    Öncelikle herkesin bayramını tebrik ederim.

Yazlığa orta halli bir tv almak istiyorum. Öncelikleri filtreledim ve elde 4 TV kaldı. İki hususu özellikle merak ediyorum. Beko ve Arçelik'in ürün kodları aynı. 5B ve 5W beyaz ve siyah rengi ifade ediyor. Bu anlamda iki ürün arasında donanım olarak önde yazan marka dışında fark var mıdır? Bir de Grunding için ne dersiniz; Arçelik veya Beko yanında tercih edilebilir mi ?
    akakce.com
    2018, Smart TV Televizyon, LED TV ve LCD TV Fiyatları, Modelleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/televizyon,1,1.html/29183,29184,29733,29082,99293,99294,29129,110092

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre-X -- 21 Ağustos 2018; 14:32:34 >

• LG 65UJ750V

LG 55SJ850V

Samsung 55Q6FN

Bu modellerden hangisini tavsiye edersiniz ve neden.?

• Toraman1903 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle şimdiden hayırlı olsun.

Bu 3 modeli inceleyin ve soruşturun derim.Bende biraz araştırma yaptım ve buradan da bilgi almak amaçlı mesaj yazdım.Bütçeyi biraz arttırırsanız bu modellerin özellikleri tatmin eder.

LG 65UJ750V

LG 55SJ850V

Samsung 55Q6FN

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgabjk

ben 15 bine çıkamadığım için aklımda kalan tv lg oled 65b7v çok övüyorlar galiba 55 inç olanını almaya zorluycam kendimi

Alıntıları Göster
    Ben hep Samsung lara bakmıştım, bu modeli görmedim

Teşhirde bakarım

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim. İnceleyip yorum yapıyorum

• Hocam ürünler yorumlar ve verilen puanlamalar iyi. 65” ve 55” arasında 800 tl fark var. 800 lira için acaba diyorum iyisini alıp 5800 versek değer mi? Samsung geçiyor içimden fakat samsung fiyatları resmen uçuşa geçmiş

• 
Sayfa: önceki 17651766176717681769
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.