Şimdi Ara

TV programlarını mp3 olarak indirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhabalar. Başlıkta özetle sorduğum üzere, izleyemediğim TV programlarını mp3 olarak indirebilme imkanı var mıdır? Bu tarz hizmet veren websitesi varmıdır acaba?

Arşiv saklayan ve izleme imkanı veren siteler var, ben arabada filan dinlemek üzere harddiske indirebilmek istiyorum.

Teşekkürler.

• site olarak bilmiyorum ama youtubede kaydı varsa youube mp3 conventer ile mp3 formatında indirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koladorina

site olarak bilmiyorum ama youtubede kaydı varsa youube mp3 conventer ile mp3 formatında indirebilirsiniz.

İyi fikir ama bu youtube 'dan indirme programlarına filan güvenemiyorum. 2 müzik **** derken virusle filan uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

site olarak bilmiyorum ama youtubede kaydı varsa youube mp3 conventer ile mp3 formatında indirebilirsiniz.

İyi fikir ama bu youtube 'dan indirme programlarına filan güvenemiyorum. 2 müzik **** derken virusle filan uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.

outube mp3 converterda ben sürekli müzikleri oradan indiririm . güvenli. virüs yok diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Hangi internet tarayıcısını kullanıyorsunuz? Ben Opera'yı kullanıyorum, Opera'nın extedtube diye bir eklentisi var, bu eklenti sayesinde Youtube'dan videoları indirebiliyorum size de tavsiye ederim Opera kullanıcısıysanız. Bir diğer anlayamadığım husus neden bir videoyu sadece bir ses formatında yani mp3 olarak indirmek istiyorsunuz? mp3 oldu mu görüntü yok ses var sadece sesi mi dinlemek istiyorsunuz? Bu arada bahsettiğim extendtube eklentisi sadece orijinal video formatında indirme yapıyor ve Youtube'daki videonun birden fazla kalitesi varsa istediğiniz kalitede indirme yapabiliyorsunuz ama mp3'e çevirmek için ekstra yazılım kullanmanız gerekiyor tabi. Bu iş için eRightSoft'un kendi sitesinden SUPER © Video Converter programını indirebilirsiniz. Çok farklı formatlarda çeviri yapabilirsiniz sadece mp3 değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nokmen kullanıcısına yanıt
    bazı kanalların radyoları var, programları radyodan da veriyorlar , istanbulda yaşıyorsan, radyoyu açık bırakıp kaydedebilirsin
    cnnturk 92.5
    ntv 102.80
    kanalturk 92.80 -93.50 arasıydı
    haberturk 90.40
    samanyolu haber 106.80
  • Amacım ilgi duyduğum ve izleyemediğim yada uykuma yenilip yarıda bıraktığım programları -ki genelde bilim, kültür, tartışma vs- sadece ses olarak kaydedip sonradan dinleyebilmek. MAsada oturan adamların yüzüne bakmasam da oluır

Radyosu olanlar zaten aracımda kayıtlı, CNNTürk radyo filan. Ama onları canlı dinlemek durumundayız haliyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.