Şimdi Ara

Tv kartım Çalışmıyor Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar avermedia pcmcıa tv kartım hiçbir kanalı çekmiyor.Fena halde bozulmuş halde.Ne yapmam gerekiyor.Program çalışıyor.ama kanal araması yaptığım halde hiçbir kanalı çekmiyor neden olabilir arkadaşlar lütfen yardım edin neden olmuş olabilir.150 milyon gitmiş olamazz.birde öncekine oranla daha fazla ısınıyor tv kartı:( nedeeen??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azil48 -- 21 Kasım 2005, 19:36:24 >

• driverde hiçbir sorun yok.yeniden kurdum.eğer driver sorunu olsa tv kartı programı çalışmaz zaannediyorum.Bağlantılar olarak da ara kablosu var ya onda sorun olma iihtimali var mı bilmiyorum.kadıköye gittim bugün o kablonun yenisini alayım diye ama mübalaga etmiyorum en az 30 yere sordum yok diyorlar.Kabloda takılı olan parazit giderici yi değiştirdim bende yenisini aldım taktım.ama bir değişme yok.Yani 1 kanalı karıncalı dahi çekmiyor. ne yapmalıyım???
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.