Şimdi Ara

Tv Kartı Hakkında.. :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar,

    Bir arkadaştan tv kartı aldım. Bu Flyvideo olarak geçio. Sanırım bunun 2 modeli var. Flyvideo98 ve Flyvideo II diye. Hangisi oldunu bilmiyorum ama ben kendi sitesinden driverlarını bulup kurdum. Ekte de görüldüğü üzere görüntüyü alabiliyorum. (Üzerindeki chipset: BT848AKPF) Benim sorunum sesi ve aletin kumandasını çalıştıramaman. O ses kablosunun birini ses kartına diğerini ise tv kartına taktım. Ama tık yok. Acaba önerebileceğiniz bir şey varmı veya benim gibi bu sorunu yaşayıp çözmüş arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz. Tşkler.

    Mert









  • arkadaşım, bende de Avermedia tv var. Böyle bi sorun yaşamadım. Ama, ses kartı ile tv kartı arasına kabloyu taktım diyosun, Ses denetiminden de LİNE İN seçeneğini açtın mı? Eğer açmadıysan ses alamazsın.
    Diğer kumanda sorunuyla ilgili ise şunları tavsiye edebilirim;
    - Kumanda alıcısı(ve kablosu) ve vericisi sağlammı?
    - Kumandanın çalışması için windows açıldığında otomatik olarak yüklenen bir proramı olmalı(yani başlangıçta yüklenmeli, Avermedia için QUİCKTV idi ve bilgisayarın sağ alt köşesinde aktif olmalı). Bu proramı ''msconfig'' ile başlangıçtan kaldırmıştım ve kumandam çalışmamıştı. Onu kontrol et



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byted1 -- 29 Kasım 2005, 0:52:37 >
  • abi ben zaten kumanda olayını geçtim.. Line In seçeneği açık durumda ama ses gelmiyor. Kafayı yemek üzereyim.
  • arkadaşım ses için sana önereceğim bence ses özelliklerini iyice bi kontrol et ..kayıt yaparken veya izlerken Mikrofon ayarlarını değiştirdik.FLY tv kartlarında öyle mikrofon ayarlarını değiştir..(sessiz yap)..

    Kumanda Hakkında ise Kumanda alıcısının takıldığı yeri tekrar konrol et yanlış yere takmış olabilirsin.Çünkü;bende aynı sorunları yaşamıştım zamanında

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.