Şimdi Ara

TV KART UZMANLARINA SESLENİYORUM YOKMUUUUUU.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • FORUMLARI ARAŞTIRDIM FAKAT HER KAFADAN BİR BAŞKA SES ÇIKIYOR.
    SİZLERDEN RİCAM !
    KARTIN ÜCRETİ DEĞİL YAPTIĞI İŞLEVLER OLARAK
    AZ SORUN ÇIKARTAN
    İYİ BİR GÖRÜNTÜ ALAN
    KULLANIMI KOLAY
    HERKESİN ANLAYACAĞI BİR DİLDE
    ALINABİLECEK EN İYİ DİJİTAL TV KARTI NEDİR?

ŞİMDİDEN TÜM CEVAP VERECEK UZMAN KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDERİM.

• skyvision öneririm
    kısa devre koruması var ayrıca hertür anakartla sorunsuz çalışıyor(nForce 4 çipsetli anakartlarda sorunsuz çalışıyor)
    dijital ses ve görüntü kalitesi çok iyi(lg tuner+conexant 878a chipset) ayrıca HD (yüksek çözünürlüklü kanalları destekler)
    teknik destek ve türkçe kurulum ve kullanım klavuzu sayesinde kolayca kurabilirsin
    en çok program desteği(progdvb, altdvb 2.0, dvbdream, my theatre vb.)
    en çok şifreli kanal çözme(cardsharing) , uydu download falan hepsi var.Bu benim önerim ikinci alternatif ss2 olabilir.SS2 ninde bir çok program desteği ve kanal desteği mevcut.Bazı anakartlarla problemli çalışıyor ve üzerinde kısa devre koruması mevcut değil ama kaliteli bir kart.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel1 -- 26 Ocak 2006 19:13:36 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seytay

FORUMLARI ARAŞTIRDIM FAKAT HER KAFADAN BİR BAŞKA SES ÇIKIYOR.
    SİZLERDEN RİCAM !
    AZ SORUN ÇIKARTAN
    İYİ BİR GÖRÜNTÜ ALAN
    KULLANIMI KOLAY

quote:

Orjinalden alıntı: angel1

skyvision öneririm
    kısa devre koruması var ayrıca hertür anakartla sorunsuz çalışıyor(nForce 4 çipsetli anakartlarda sorunsuz çalışıyor)
    dijital ses ve görüntü kalitesi çok iyi(lg tuner+conexant 878a chipset) ayrıca HD (yüksek çözünürlüklü kanalları destekler)
    teknik destek ve türkçe kurulum ve kullanım klavuzu sayesinde kolayca kurabilirsin
    en çok program desteği(progdvb, altdvb 2.0, dvbdream, my theatre vb.)
    en çok şifreli kanal çözme(cardsharing) , uydu download falan hepsi var.Bu benim önerim ikinci alternatif ss2 olabilir.SS2 ninde bir çok program desteği ve kanal desteği mevcut.Bazı anakartlarla problemli çalışıyor ve üzerinde kısa devre koruması mevcut değil ama kaliteli bir kart.
    saygılar

@ seytay

öncelikle aramıza hoşgeldin, ayrıca bilmediğini düşünerek form da büyük harfle yazı yazmak hakaret olarak algılanır bunu öğrenmiş oldun şimdi daha sonra ki msj ların ltf küçük harfle olsun.
    gelelim soruna @angel1 nikli arkadaşımıza katılıyorum aslında iki kartta şu an itibari ile favori ancak ben yine de sky star 2 derim yaklaşık 1,5 yıldır kullanıyorum hiç bir sorunla karışılaşmadım. yinede karar senin..

sevgiler

/>

• quote:

FORUMLARI ARAŞTIRDIM FAKAT HER KAFADAN BİR BAŞKA SES ÇIKIYOR.

Evet bilen bilmeyen herkes cvplayabilir ama güzel bir araştırma sonucu herkes buradan bilgi alabiliyor

quote:

SİZLERDEN RİCAM !
    AZ SORUN ÇIKARTAN

Ben ss2 kullanıyorm sorunsuz çalışıyor birtek diseqc sorunu var oda diseqc bulamadığım için ama sorunsuz ss2 kullanan bisürü tanıdığım var bu forumdanda var ama skyvision da çok ii diyolar ss2 den daha yeni ve daha ucuz bir marka onu da öneririm ikisini araştır
    quote:

İYİ BİR GÖRÜNTÜ ALAN

Bütün dijital tv kartları (ss2, inca digital, skyvision, avermedia vb..) mpeg-2 codec inde .mpg kaydı yapar yani hepsinin görüntü ve ses kalitesi çok iidir dijital ses ve görüntüyle izleyebildiğin gibi aynı anda kayıt yapabilirsin
    quote:

KULLANIMI KOLAY

Kullanım pek karta bakmaz DVB-Wiever lar var yani yazılım kullanımına bakar progdvb var kullanımı basit ve en çok tercih edilen yazılım
    quote:

Zaten dediğim gibi progdvb kullanırsan türkçe-ingilizce-rusça vb. bisürü dil seçeneği var kuallanım açısından anlamayı kastediyorsan zaten üstte sormuşsun kullanım basit
    quote:

Skystar2 ve Skyvision arasında bir karar ver fiyat ve son zamanlarda yükseliş olarak skyvision, isim ve garwanti olarak ss2 derim ben

quote:

O kadar uzman sayılmam ama teşekkürü kabul edebilirim

Herneyse sen biraz daha araştır eğer karar verir bir dijital tv kartı alırsan tekrar daha detaylı yardımcı olabilirim Hatta şifre çözme kanal taratma fln filan gibi konularda da yardımcı olabilirm hepsi basit şeyler hadee sana ii düşünmeler Karar verdiğinde cvp yazarsıon msn dende yardımcı olabilirm bana pm atarsın

• büyük harf için hepinizden özür dilerim.
    verdiğiniz cevaplar için teşşekkür ederim.
  • Önemli değil herzaman Nede olsa bilgi paylaşmak için burdayız bilgi paylaşıldıkça çoğalır bilgisini kendine saklayıp "meslek sırrı" diyenlere de

• pegasus alma da ne alırsan al. forumlardan anladığım kadarıyla herkes skystar2 kullanıyo. skystar şifre falan da çözüyomuş. ben pegasus aldım yandım sende yanma.
    en iyi kartı bulmanı dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun arastırmaların sonunda skystar2 de karar kıldım.yaklasık 3 aydır kullanıyorum ve hıcbır problemım cıkmadı. . onerırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaptaşlı

pegasus alma da ne alırsan al. forumlardan anladığım kadarıyla herkes skystar2 kullanıyo. skystar şifre falan da çözüyomuş. ben pegasus aldım yandım sende yanma.
    en iyi kartı bulmanı dilerim.

Kardeşş sen niye bi araştırma yapmadın ki forumlarda ??

Hem Pegasus ii markadır kartı da sağlam diye duydum ama sorun ne senin ?? Neden pişmansın ??
  • skyvision kullanıyorum program desteği online yardım oldukca ii benimde fikrim skyvision
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrah23905

skyvision kullanıyorum program desteği online yardım oldukca ii benimde fikrim skyvision

Kardeşş skyvision u ne zamandır kullanıyosn we skystar2 kullandınmı hiç ?? Yaww keşke bende skyvision alsaydım diyorum bazen walla sırf diseqc buliyim diye izmire gittim nazilliden ama bi bulamadım 1.0 ve 1.1 versiyonlu bi diseqc ah ulen ahh 3 anten var bi hotbird izliyoz

• Lütfen üyelere saldırgan tavırlar sergileme. Seni son kez uyarıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sgerrard -- 14 Kasım 2006; 17:50:19 >
  • Eski ve tartışmaya yönelik topicleri lütfen hortlatmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 14 Kasım 2006; 17:57:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.