Şimdi Ara

TV izlerken aklıma gelen soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Show Tv'de Yetenek Sizsiniz Final programında Tanem'in dediği LigTV olayını 5800'ımıza yapsak onuda TV'mize bağlasak TV'mizde görüntü alabilirmiyiz? alabilirsek ne kadar net olabilir ?

• NE DEDIKI O arkadas kım kı bır de herkes ben kendım mesela yenetek sızsınız hıc ızlemedım
  • Programı seyretmedim ama ne dediğinianladım. Onu bende düşündüm ancak AV kablom yok. Abimin eektrikçi dükkanından standart bir AV kablo aldım ancak görüntü alamadım. gittigidiyor.com gibi sitelerde var AV kablosu. Ancak aldığım olmayınca onlarada güvenemez oldum. Zira; onlarda büyük olasılıkla yan sanayidir.
  • Bağlama şansımız olsa görüntü alabiliriz yani ?
  • quote:

GrenadeLauncher

Bağlama şansımız olsa görüntü alabiliriz yani ?

Kardeş 5800 da eğer TV-Out özelliği varsa dediğin olay mümkün. Mesela ben dediğin olayı N82 ile yaptım çokta güzel oldu ama bataryayı çok sömürüyor aynı anda hem 3G den TV izlemek hemde teleofnu TV ye bağlamak çok hızlı bitiriyor şarjı. Bataryanın ömrünü çok kısaltıyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolyo

Kardeş 5800 da eğer TV-Out özelliği varsa dediğin olay mümkün. Mesela ben dediğin olayı N82 ile yaptım çokta güzel oldu ama bataryayı çok sömürüyor aynı anda hem 3G den TV izlemek hemde teleofnu TV ye bağlamak çok hızlı bitiriyor şarjı. Bataryanın ömrünü çok kısaltıyor yani.

Anladım arkadaşım dediğini zaten benim amacım öyle bütün gün TV izlemek değil ama dediğin doğru aklıma gelmemişti sadece bir fikirdi benim ki.Teşekkürler cevaplarınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.